レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Reeds jaren een tevreden klant Mooie kwalitatieve foto's Laatst een bestelling verloren gegaan Ze hebben zonder twijfelen direct een nieuw exemplaar zonder enige extra kost terug opgestuurd waarv... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Der Kundenservice ist schnell, aber nicht effektiv. Ich habe einen Monat lang auf meine Fotos gewartet, die einzige Lösung, die sie mir geben, ist, meine Fotos neu zu drucken und sie zurÃŒckzuschicken.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

J'ai découvert cette application via proximus et j'en suis trÚs contente et du coup j'ai refais d'autres commandes et toujours ravie. J'ai eu un petit soucis avec un calendrier, j'ai écris et rapideme... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle respons als iets niet gaat met de bestelling met de juiste oplossing! Originele zending van de foto was niet aangekomen. Stampix heeft die snel kunnen rechtzetten door een nieuwe zending te or... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真珟像サヌビス

Stampix に぀いお

圓該䌁業による蚘述

We’re on a mission to turn your best

moments into priceless memories. ✌

📱Install our App & get your first prints

100% free. (including shipment!) Let us

brighten up your life with your favourite photos.

📷 Your photos: Printed on quality paper.

😎 Fun formats: Pick your favourite one!

📬 Home delivery: Best shipping rates in the game.

Ready. Set. Print! ✌🌍

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Excellent produits

La qualité d'impression est excellente.
J'adore le format rétro, j'en place un peu partout à la maison.

Il y a eu un souci au niveau de la livraison: les photos se sont perdues mais, aprÚs avoir contacté le service clientÚle, elles ont été réimprimées et expédiées à nouveau.

2025幎7月28日

Bonjour Nadia,
Le format rétro est en effet trÚs agréable. Je suis heureux de lire qu'ils sont installés autour de vous.

5぀星のうち5の評䟡

Goed, snel en prima kwaliteit

Het verkrijgen van foto's via stampix is heel eenvoudig! Uploaden en bestellen gaat heel vlot en de verzending is ook heel snel. De kwaliteit van de foto's (groot of klein) is altijd uitstekend! Wij kijken altijd uit naar onze foto's die gaan aankomen.

2025幎7月18日

Dank u Bart 😊

Good job... thanks 🙏

Thanks a lot.I appreciate the company to do this type of service...we Always remember what you have done for us TUI holidays pictures.. thanks again

2025幎7月10日

Stampix からの回答

Thank you and we wish you lots of joy with your Tui pictures.

Excelente support team

I messed up my address and my photos got lost, but the Stampix support team was amazing — super quick and helpful! They sorted everything out and my photos arrived soon after. The quality is fantastic, I’m so happy with them! Totally recommend it!

2025幎6月24日

Thank you Carina, enjoy your photos 🙂🙏

5぀星のうち4の評䟡

Foto’s zijn van goede kwaliteit

Foto’s zijn van goede kwaliteit. Alleen jammer dat het vrij lang duurt – bij mij duurde het bijna twee weken voordat ze binnen waren (en trouwens, geen track & trace ontvangen). Ik had contact opgenomen met de klantenservice en zij boden meteen aan om de foto’s opnieuw op te sturen (als ik ze niet had ontvangen). Dus al met al ben ik tevreden.

2025幎6月17日

Dag Valerie,
Hartelijk bedankt voor uw review. Dit helpt ons zeker om onze diensten te verbeteren.

Twee weken is inderdaad lang. Bedankt dat je hier zo lang geduldig op gewacht hebt.

Op zich is het wel zo dat we een ecologische afweging hierin gemaakt hebben. Wij printen onze foto’s op maandag en donderdag. Op die manier minimaliseren we onze ecologische voetafdruk door onze printers, transport,... te centraliseren op 2 momenten.
De batch die op maandag geprint wordt, geven we donderdag af aan de post voor levering. De batch op donderdag geprint zal op Maandag afgegeven worden. Eens wij de foto’s afgegeven hebben, wordt er een 2-3 tal werkdagen gerekend voor de levering hiervan.
Daardoor duurt het bij ons inderdaad wel wat langer dan de andere print bedrijven.

Maar we zullen zeker kijken hoe we de levertermijn in de toekomst kunnen verkorten.

Geniet van de foto's en nogmaals bedankt.

Great ethic

Used Qantas points with Stampix - great quality outcome.
Staff member Raymond was proficient and gave wonderful customer service.
Very efficient with communication.

2025幎5月7日

Stampix からの回答

Thank you Aileen 🙂 We wish you a lot of joy with your photos.

Société professionnelle

Société professionnelle, super compétente, avec un service aprÚs vente au top...vraiment à conseiller 👍
Service de photographie perfect 👍

2025幎4月11日

Stampix immer wieder gerne

Hatte eine Nachfrage zu meiner Bestellung.
Es wurde mir von einem sehr freundlichen kompetenten Mitarbeiter geholfen.
Die "Retro-Prints-Fotos" sind ein Hingucker.
Sehr gute Auflösung und Farben!

2025幎4月2日

Herzlichen Dank dafÃŒr.
Und wir sind froh, dass Ihnen das Retro-Format gefÀllt.

5぀星のうち5の評䟡

Entreprise sérieuse qui tient ses

Entreprise sérieuse qui tient ses promesses et engagements tout au long du processus concernant 10 photos offerte par Total dans le cadre de mon anniversaire, j'en suis satisfait d'ou je recommande le site Stampix.

2025幎3月27日

Really Good service

Very good service from this company. The whole ordering process is very easy to use from start to finish. My order was dispatched promptly and arrived within the timeframe outlined. I will use their services again.

2025幎3月16日

Thank you Sandra 😊😊
Have a lovely weekend.

Quel professionnalisme

A la suite d'une demande d'enquête, j'ai indiqué que je n'avais pas reçu les photos annoncées comme étant livrées. TrÚs vite j'ai reçu un mail me proposant leur renvoi.
Je félicite le sérieux et le professionnalisme de Stampix.

2025幎3月18日

Stampix からの回答

Nous sommes trÚs heureux d'avoir pu vous aider avec vos photos Proximus. Profitez-en et rendez-vous pour la prochaine campagne.

Ik ben heel tevreden met Stampix 😀

Ik ben heel tevreden met Stampix 😀
De foto's zijn perfect en het personeel nog beter! Ik ga even mijn ervaring opschrijven in het kort.. Ik heb door de fout v/d post mijn bestelling niet gekregen en ze waren zo aardig om het opnieuw te printen en de foto's nog eens op te sturen- ALLEMAAL OP HUN KOSTEN 😊 BRAVO EN DANK U WEL STAMPIX!!!
Edina

2025幎3月18日

Graag gedaan Edina 😊
We zijn blij dat je ze toch ontvangen hebt. Geniet er van.

5぀星のうち1の評䟡

Amateur bedrijf

Beste,

Via Proximus een verjaardagsactie gekregen voor een gratis foto. Ik heb de aanbieding aangenomen, en een XL foto besteld met mijn dierbare dochter erop. 14 Februari besteld, bestelling nooit ontvangen. Contact opgenomen met de klantendienst, zegt ze dat ze een nieuwe afprinten en opsturen
 2de poging tot opsturen, tot vandaag 14maart nog steeds niet ontvangen. Ze spelen je dierbare foto’s zomaar kwijt en worden ook bewaard, aangezien ze bij de 2de poging terug gingen printen, zonder er mij terug werd gevraagd naar een foto.
Slechte ervaring! En er is zelfs geen track&tracé code!

2025幎3月14日

Stampix からの回答

Wij mogen volgens de GPDR wetgeving, alle foto’s - besteld via een partner zoals Proximus - tot 6 maand bijhouden. Dit dient net voor dergelijke situaties waarbij wij uw foto’s gemakkelijk opnieuw kunnen verzenden indien nodig.

Zoals aangegeven op onze track & trace link van Stampix, werd je order via batch verzonden. Dit zorgt er voor dat we ecologischer aan het werk gaan, maar hier kan geen tracking aan gelinkt worden. Foto’s die niet aankomen bij de ontvanger worden naar ons teruggezonden, dit kan enkele maanden duren, waarna de foto’s meteen vernietigd worden.

Ik heb het even nagevraagd aan onze klantendienst en zij hebben aangeboden om de poster gratis te herprinten naar een ander adres, maar u heeft dit aanbod afgewezen? Klopt dit?
Indien u toch nog de foto van uw dochter wil ontvangen, laat het ons zeker weten en wij helpen je graag verder!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。