Banner for SteamGreen

SteamGreen レビュヌ 402

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte dette firma til at udfÞre rengÞring af bil. God service og godt udfÞrt arbejde. Den mand der udfÞrte arbejdet her, var rar og havde et super serviceniveau. Bilen ser nÊrmest hel ny ud.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min Fiat500 var beskidt, plettede sÊder og lugtede. SÃ¥ jeg bookede en omgang rengÞring uden at vide hvad jeg og min bil gik ind til. Og resultatet var intet mindre end fantastisk. Det er en helt ny bi... もっず芋る

Opdatering: Ashish kom tilbage og ordnede ruderne grundigt. De arbejder hÃ¥rdt og gÞr meget for at kunden er tilfreds, det mÃ¥ belÞnnes med fem stjerner. Ashish afleverede en flot ren bil. DesvÊrre o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Today my car was cleaned by Wajd from SteamGreen. I have to highlight his professionalism, communication, and the excellent quality of his work. My car is 10 years old, but thanks to Wajd it loo... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車
  2. カヌコヌティング店
  3. カヌ ディテヌリング業
  4. 枅掃サヌビス

SteamGreen に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SteamGreen benytter dampvask til rengÞring af biler, varevogne og lastbiler og sparer samtidig miljÞet for op til 90% spildevand og kemikalier. Vores metode drÊber mere end 95 procent af bakterierne i din bil.

Vi udfÞrer bilvask og rengÞring, dybdegående sÊderens, voksbehandling, vinylpleje og meget mere. Er uheldet ude, tÞv ikke med at bestille idag - du betaler fÞrst når opgaven er udfÞrt.

SteamGreen tilbyder også et gratis medlemskab med massere af fordele og fast rabat, hvor du kan spare op til 60% sammenlignet ad-hoc bookinger.

Ønsker du en B2B aftale, servicerer - og tilbyder vi en flÃ¥deaftale, med rengÞring af varevogne, personbiler og lastbiler.

Ud af +200 konkurrerende virksomheder indenfor bilvask, er SteamGreen anbefalet som en af de absolut bedste, og vi har serviceret over 30.000 kunder.

Du bliver med sikkerhed beriget af fÞlelsen af en ny bil, som også er ren og bakteriefri for dine bÞrns sundhed og dit helbreds skyld.

Bestil bilvask Tilmeld medlemskab

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

402件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Selve rengÞringen var til 3 stjerner

Selve rengÞringen var til 3 stjerner. f.eks. var bagagerum fuldstÊndig ignoreret på begge biler (fik ordnet 2 biler).
Manden talte ikke dansk, men sÞd og rar. Kom dog 2 timer senere end aftalt. Han ville få 4 stjerner. Det der trÊkker mest ned, er den mÊngde spam-emails man efterfÞlgende modtager, ofte 2 om dagen. Jeg har aldrig accepteret nyhedsbreve eller andet, og der mangler en "afmeld" funktion i deres spam. Så eneste lÞsning er at blokere afsender, hvilket resulterer i et fyldt spamfilter på ingen tid. De skulle have en stor bÞde for dette.

2026幎3月19日

Vild oplevelse!

Min Fiat500 var beskidt, plettede sÊder og lugtede. Så jeg bookede en omgang rengÞring uden at vide hvad jeg og min bil gik ind til. Og resultatet var intet mindre end fantastisk. Det er en helt ny bil! Og alt blev gået igennem, intet blev glemt eller forbigået. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎4月15日

Flot arbejde!

2026幎4月13日

Tusind tak for din feedback, Mette. 🙏✚

Hvor er det fedt, at du er glad for resultatet. Det er altid en fornÞjelse at kunne aflevere en bil, der stÃ¥r skarpt og flot igen. 🏎💎

Nyd din rene vogn og ha' en skÞn dag! 🧌☀

SteamGreen 🌿

Ashish tamang has cleaned the car very

Ashish tamang has cleaned the car very nicely

2026幎4月15日

Hi Ulla! 👋

Thank you so much for the feedback! It's wonderful to hear that Ashish has taken such good care of your car.

We are very proud of our team, and I will personally make sure to pass your kind words on to Ashish – it always gives a great boost to get such a direct shout-out for a job well done! 🏎💎✚

Thank you for choosing us, and enjoy your beautifully cleaned car! 🧌☀

Best regards,

Super venlig

Super venlig, ordentlig & grundig rengÞring - top professionelt arbejde. Vil kun bruge dette firma fremadrettet!

2025幎8月21日

SteamGreen からの回答

Det er vi bare utroligt stolte af at lÊse, Kristian! KÊmpe tak for de flotte ord. 🙏✚

Det betyder alverden for os, at du bemÊrker bÃ¥de den venlige service og vores fokus pÃ¥ at vÊre grundige. At du allerede nu har besluttet dig for kun at bruge os fremover, er den ultimative anerkendelse for vores arbejde – det tager vi som et kÊmpe skulderklap! 🏎💎✅

Vi glÊder os allerede til at stÃ¥ for din nÊste rengÞring og sÞrge for, at bilen stÃ¥r knivskarpt hver gang. 🧌☀

Super godt serviceniveau!

Så et kÊmpe tak herfra.
NÊste gang kÊrestens bil skal forkÊles, vil jeg anvende dette firma igen.

2026幎4月14日

SteamGreen からの回答

Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse at lÊse, Kira! Tusind tak for din feedback. 🙏✚

Det betyder utroligt meget for os, at du fremhÊver bÃ¥de selve resultatet og oplevelsen med vores kollega. Vi gÞr en dyd ud af, at det skal vÊre en behagelig oplevelse at have os pÃ¥ besÞg, sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at hans serviceniveau gjorde indtryk! 🏎💎

At bilen fÞles som "nÊsten helt ny", er prÊcis det mÃ¥l, vi sÊtter os hver gang. Vi er allerede klar til at give din kÊrestes bil den helt store omgang forkÊlelse, nÃ¥r I er klar til det. 🧌😊

KÊmpe tak for din tillid og de varme ord!

SteamGreen 🌿☀

Fik en hurtig tid til indvendigt

Fik en hurtig tid til indvendigt klargÞring samme dag som jeg bestilte. De kom selvom det regnede. Bilen stod nÊsten som ny. Der var renset godt i alle smÃ¥ revner og kanter som jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥ var trÊngende👌 super fin service og kommunikation.

2026幎4月14日

Sikke en herlig besked at fÃ¥, Mikkel – tusind tak for de pÊne ord! 🙏✚

Det glÊder os helt vildt, at vi kunne rykke hurtigt ud og hjÊlpe dig samme dag. Selvom det danske vejr bÞd pÃ¥ regnvejr, sÃ¥ stopper det os ikke fra at krÊse om detaljerne. Det er netop de der svÊre revner og kanter, der gÞr hele forskellen, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at du lagde mÊrke til resultatet! 🏎💎👌

Vi er meget taknemmelige for din tillid og den gode kommunikation undervejs. Det gÞr vores arbejde til en leg.

Rigtig god tur i din "nye" vogn! 🧌😊

Skinnende ren bil

Skinnende ren bil, skÞnt at kÞre rundt i nu 😊 God service og hÞj kvalitet af rengÞringen

SteamGreen からの回答

Det er bare den fedeste fÞlelse at sÊtte sig ind i en bil, der dufter frisk og skinner over det hele! Tusind tak for din hilsen, Louise. 🙏✚

Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores arbejde. Der findes ikke noget bedre end at sende en kunde afsted med den der "skinnende rene" fornemmelse i hverdagen. Det er lige prÊcis det, vi brÊnder for at levere! 🏎💎😊

KÊmpe tak for din tillid – nyd hver eneste kilometer i din "nye" vogn! 🧌☀

SteamGreen 🌿

Nem bestilling, aftaler overholdt, super arbejde

Nem bestilling. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Meget grundig medarbejder og super fint resultat.

Sikke en fantastisk melding at fÃ¥, MW! Tusind tak for det. 🙏✚

Vi er super stolte af, at hele rejsen fra din bestilling til det fÊrdige resultat har vÊret lige i Þjet. Der er ikke noget, der gÞr os mere glade, end nÃ¥r vores medarbejderes grundighed bliver lagt mÊrke til – det er nemlig dér, magien sker! 🏎💎✅

Vi sÊtter stor pris på din punktlige beskrivelse. Det er prÊcis den oplevelse, vi kÊmper for at give alle vores kunder.

Tak for tilliden, og nyd synet af den super fine vogn! 🧌☀

SteamGreen 🌿

Super god service og kvalitet

Super god service og kvalitet.
Kan nemt Anbefales

2026幎4月10日

SteamGreen からの回答

Det er vi bare utroligt glade for at hÞre, Bettina! Tusind tak for din anbefaling. 🙏✚

Vi knokler hver dag for at kombinere den gode service med en kvalitet, man kan mÊrke, sÃ¥ snart man sÊtter sig ind i bilen. At du har lyst til at sende ordet videre til andre, er den stÞrste kompliment, vi kan fÃ¥! 🏎💎✅

Nyd din rene bil og ha' en fantastisk dag! 🧌☀

Super service og kan varmt anbefale dem

Super service og kan varmt anbefale dem

SteamGreen からの回答

Det er vi bare enormt taknemmelige for at lÊse, Torben! KÊmpe tak for din hilsen. 🙏✚

Der er ikke noget, der varmer mere, end når vores kunder går herfra med lysten til at anbefale os til andre. Det er den absolut bedste benzin til vores lille maskinrum! 🚀💎

Vi er glade for, at du fik en god oplevelse med servicen, og vi glÊder os til at se dig og bilen igen en anden gang. 🏎☀

Helt problemfrit og punktligt

Helt problemfrit og punktligt

2026幎4月8日

SteamGreen からの回答

Ohh, wow, Carsten – tusind tak for din feedback! Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at skrive. 🙏✚

Vi ved, at din tid er vigtig, sÃ¥ det gÞr os utroligt glade, at du oplevede besÞget som bÃ¥de punktligt og helt uden bÞvl. Det er prÊcis sÃ¥dan, en aftale med os skal fÞles! ⏱🏎✅

Vi glÊder os meget til at kigge forbi dig og bilen igen en anden gang.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - fantastisk resultat og sÞd og behagelig medarbejder.

2026幎4月10日

Sikke en dejlig besked at starte dagen pÃ¥, Jannie! Tusind tak. 🙏✚

Det gÞr os bare sÃ¥ glade, at du bÃ¥de sidder tilbage med et fantastisk resultat og har haft en god kemi med vores medarbejder. Det er prÊcis den fÞlelse, vi gerne vil efterlade hver gang – at bilen skinner, og servicen er i top. 💎😊

Vi er utroligt taknemmelige for din tillid, og vi sender rosen direkte videre til teamet!

Vi ses forhÃ¥bentlig snart igen til endnu en omgang forkÊlelse af bilen. 🏎☀

God oplevelse ved reklamation

FÞrste gang kom de mens et var frost. Det betÞd at der blev efterlad skjolde på sÊder da den tÞede op og vand rendte ned af vinduer og dryppede fra soltaget. Jeg lavede en reklamation og vi aftalte at de ville komme og ordne sÊdet og ruder når det blev bedre vejr. Da jeg skrev igen kom de 2 dage efter og bilen blev ikke kun ordnet med sÊder og ruder. Hele bilen blev efterladt rengjort. Det synes jeg er god service og jeg har ikke skulle diskutere en eneste gang. Jeg vil klart bruge dem igen

2026幎4月9日

Hvor er det fedt at lÊse din anmeldelse – tusind tak for det, [Navn]! 🙏✚

Det betyder enormt meget for os, at du fremhÊver netop hÃ¥ndteringen af din reklamation. Vi er selvfÞlgelig kede af, at frosten drillede os fÞrste gang, men det er prÊcis i de situationer, vi vil vise, hvad vi stÃ¥r for. ❄🛑

For os er det vigtigste, at du ikke skal bruge tid pÃ¥ at diskutere, men bare kan regne med, at vi retter op pÃ¥ tingene med et smil. Vi tÊnkte, at en fuld rengÞring var den eneste rigtige mÃ¥de at sige tak for din tÃ¥lmodighed pÃ¥! 🧌🏎💚

Vi er vildt taknemmelige for din loyalitet, og vi glÊder os allerede til at besÞge dig og bilen igen (forhÃ¥bentlig i lidt mildere vejr nÊste gang 😉).

SteamGreen 🌿☀

Super god betjening og flot resultat.

2026幎4月8日

Hvor er det bare fedt at hÞre, "Kunde"! 🙌✚

Tusind tak for den korte og kontante opmuntring. Vi bliver altid sÃ¥ glade for at lÊse, nÃ¥r bÃ¥de servicen og det endelige look i indkÞrslen spiller 100% sammen. Det er prÊcis den energi, vi tager med os videre til de nÊste biler! 🏎💚💎

Vi sÊtter kÊmpe pris pÃ¥, at du valgte os – nyd din flotte vogn og ha' en fantastisk dag! 🧌😎

SteamGreen 🌿

Today my car was cleaned by Wajd from

My car is 10 years old, but thanks to Wajd it looks like new both inside and out.

I wish SteamGreen many successes and satisfied customers, and I will definitely get in touch again when I need your services next time.

Hi Gabriel! 👋✚

We are truly touched by your message. Thank you for sharing such a detailed experience!

It is amazing to hear that Wajd managed to give your 10-year-old car a "second youth." We often say that age is just a number, but it takes real skill and passion to make a car look brand new after a decade on the road – and Wajd is definitely one of our best at doing exactly that! 🏎💎

Your kind wishes for our success mean the world to us. We’re already looking forward to your next booking, and we’ll be sure to give Wajd a big pat on the back for his stellar communication and hard work. 🛠🙌

See you again soon for another round of car-wellness!

All the best,
SteamGreen 🌿☀

Super flot bil efter en grundig

Super flot bil efter en grundig rengÞring 👍

2026幎4月7日

KÊre Lisbeth
Det er vi bare super glade for at hÞre! Tak for den korte og prÊcise hilsen. 🙏✚

Der findes nÊsten ikke noget bedre end synet af en bil, der har fÃ¥et den helt store tur og stÃ¥r knivskarpt igen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tommel op – det giver hele teamet god energi til de nÊste biler pÃ¥ ruten! 🏎💎

Nyd kÞreturen i den rene vogn! 🧌😎

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。