䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. グリヌティングカヌド店

圓該䌁業による蚘述

StolkWorks is een verlengde van mijn hobby en mijn liefde voor fotografie. Het is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf, echt van mij voor jou. Alles wat ik maak ontstaat vanuit aandacht, rust en plezier. Daarom werk ik met een beperkte oplage en een bewuste, beperkte keuze in designs. Ik geloof dat juist die eenvoud en kleinschaligheid ervoor zorgen dat elk product speciaal blijft. Met de beelden die mij rust en vreugde geven, hoop ik ook anderen een moment van plezier, herkenning of stilte te kunnen bieden. StolkWorks is de plek voor unieke producten, geïnspireerd op mijn favoriete foto’s. Elk beeld begint als een moment dat mij raakt: een detail, een sfeer, iets kleins dat blijft hangen. Vanuit die beelden ontstaan producten zoals ansichtkaarten, pennen, sleutelhangers en bureaukalenders. Alles wat je bij StolkWorks vindt is uniek, persoonlijk en met zorg vormgegeven. De collectie is bedoeld om te versturen, cadeau te geven of om zelf een mooi plekje te geven in huis of op je bureau. Een kaart kan een boodschap dragen, maar ook zonder woorden iets zeggen, als klein gebaar of als stille steun op het juiste moment. De producten nodigen uit om creatief gebruikt te worden: in je agenda, als klein kunstwerkje aan de muur, in een scrapbook of als persoonlijke boodschap voor iemand die je lief is. Zo wordt elk beeld meer dan alleen een foto; het wordt een verhaal dat gedeeld kan worden en verder leeft bij de ontvanger.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ansichtkaarten

Onlangs bestelde ik de ansichtkaarten bij Stolkworks. De kaarten waren keurig verpakt en werden snel bezorgd. Het zijn stevige en mooie kaarten. Misschien lijst ik er een paar in en die krijgen ze een plekje in huis. Ik overweeg ook de Nijmeegse set aan te schaffen. Dat we het mdl-fonds daarmee steunen is helemaal mooi!

2026幎3月25日

Prachtige kaarten,een aanrader ❀

Ik kwam de eerste set kaarten een paar maanden geleden tegen op de socials en ik was gelijk verkocht.
De foto's en dus ook de kaarten zijn zo ontzettend mooi, helder van kleur en haarscherp. En alles wordt netjes ingepakt en verzonden.

Ook de Nijmeegse vierdaagse set gekocht, mijn man komt uit Nijmegen dus een leuk cadeautje.

Een deel van de opbrengst gaat naar de MDL vereniging, dus iedereen draagt ook een steentje bij aan dit goede doel.
Ik zou zeggen, bestellen maar!!!

2026幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten van goede kwaliteit

Mooie producten van goede kwaliteit: dit zijn geen wegwerppennen! Het feit dat de basis van elk product een zelfgemaakte, fraaie foto is, geeft alle producten een extra dimensie. Het feit dat ik in het buitenland woon, vormt geen belemmering.

2026幎5月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス