Fantastisk service
Hyggelig butik, med et stort udvalg af kvallitets garn.
De er giver sig altid tid til at hjælpe, fx med at finde et garnalternativ eller beregning af mængde.
"Vel nok Danmarks hyggeligste garnbutik og webshop. Her er et stort udvalg af forskellige kvalitetsgarn, opskrifter, samt tilbehør til alle formål. Du kan også få vejledning til dit strikkeprojekt eller sidde i strikkecafeen og blive inspireret af alle vores opskrifter. Vi forhandler bl.a. Filcolana, Sandnes, Lang Yarns, Drops og mange flere"
デンマーク
Hyggelig butik, med et stort udvalg af kvallitets garn.
Hurtig levering, skarpe priser og flot, flot udvalg af garn! Jeg handler gerne her igen <33
Hyggelig butik med stort udvalg.
Der er også nogle billigere garner såsom drops, så der er mulighed for at være med for alle pengepunge.
Og så har de en fantastisk bytteservice, så selvom man har været lang tid om at strikke et stort projekt, så kan man få byttet sit tiloversblevne ubrudte garnnøgle til et tilgodebevis eller andet garn, hvis bare man har kvitteringen med.
Det er det, der gør, at jeg kommer igen 😊
Strik og stil er en fantastisk garnbutik med et meget stort udvalg af lækre garner, både håndfarvede og i forskellige tykkelse. Stort udvalg af knapper og opskrifter. Nem retur og meget venlig kundeservice.

Strikogstil からの回答
Jeg ringede til Strik og stil i går og fik den bedste vejledning af Søren ift. garn, løbelængde og strikkefasthed - og han tog sig tid til at spørge ind og forklare.
Jeg lavede efterfølgende bestillingen online i går eftermiddag og har modtaget det lækreste garn allerede her til formiddag.

Strikogstil からの回答
Det er ikke så tit man oplever så god service som jeg oplevede her. Havde bestilt garn og nogle specielle nåle hvor de desværre kun kunne levere det ene sæt nåle. Istedet for st sende mail eller bare levere et sæt nåle og så skrive udsolgt blev jeg ringet op og tilbudt et sæt nåle i et andet fabrikat👍🏿 Det kalder jeg god service. De fik min ordre igår og allerede i dag har jeg fået besked at
Ordren er “under levering. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her. 5 velfortjente stjerner!

Strikogstil からの回答
Nem betjening online, hurtig levering, generelt set ikke noget at være utilfreds med

Strikogstil からの回答
Fantastisk service 😊 Hurtig levering, det kom dagen efter min bestilling, og Søren er yderst venlig og hjælpsom - 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😊

Strikogstil からの回答
Tak for fantastisk onlinebutik - og for altid lynhurtig levering, når jeg har strikke-krise. :)
Jeg ville ønske, at jeres fysiske butik var i nærheden, men når jeg en dag rammer Fyn, skal jeg helt sikkert forbi.

Strikogstil からの回答
Jeg har aldrig været i butikken endnu men har købt 2 gange på nettet. Alt fint: gode produkter og lynlevering

Strikogstil からの回答
Der er altid en uovertruffen service og strikkecafeen er vildt hyggelig

Strikogstil からの回答
Virkelig hurtig ekspedition og gode priser.
Jeg er meget imponeret. Kan varmt anbefales. Er ikke sidste gang, jeg handler garn her.

Strikogstil からの回答
Fantastisk service, fint udvalg og super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.

Strikogstil からの回答
Hold da helt op, hvor er det er dejligt sted. Her vil jeg gerne købe alt mit garn:)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。