企業情報

1. 編み物店
  2. 糸店

当該企業による記述

"Vel nok Danmarks hyggeligste garnbutik og webshop. Her er et stort udvalg af forskellige kvalitetsgarn, opskrifter, samt tilbehør til alle formål. Du kan også få vejledning til dit strikkeprojekt eller sidde i strikkecafeen og blive inspireret af alle vores opskrifter. Vi forhandler bl.a. Filcolana, Sandnes, Lang Yarns, Drops og mange flere"

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service

Hyggelig butik, med et stort udvalg af kvallitets garn.
De er giver sig altid tid til at hjælpe, fx med at finde et garnalternativ eller beregning af mængde.

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Hyggelig butik med stort udvalg.

Hyggelig butik med stort udvalg.
Der er også nogle billigere garner såsom drops, så der er mulighed for at være med for alle pengepunge.
Og så har de en fantastisk bytteservice, så selvom man har været lang tid om at strikke et stort projekt, så kan man få byttet sit tiloversblevne ubrudte garnnøgle til et tilgodebevis eller andet garn, hvis bare man har kvitteringen med.
Det er det, der gør, at jeg kommer igen 😊

2025年12月15日
5つ星のうち5の評価

Strik og stil er en fantastisk…

Strik og stil er en fantastisk garnbutik med et meget stort udvalg af lækre garner, både håndfarvede og i forskellige tykkelse. Stort udvalg af knapper og opskrifter. Nem retur og meget venlig kundeservice.

2025年12月30日

Strikogstil からの回答

Mange tak, Annette så blev nytårsaften lige lidt bedre... Godt nytår

Fantastisk service, hurtig levering

Jeg ringede til Strik og stil i går og fik den bedste vejledning af Søren ift. garn, løbelængde og strikkefasthed - og han tog sig tid til at spørge ind og forklare.
Jeg lavede efterfølgende bestillingen online i går eftermiddag og har modtaget det lækreste garn allerede her til formiddag.

2025年9月25日

Strikogstil からの回答

Mange tak Gitte. Det betyder meget for os :-)

Bedste service❤️

Det er ikke så tit man oplever så god service som jeg oplevede her. Havde bestilt garn og nogle specielle nåle hvor de desværre kun kunne levere det ene sæt nåle. Istedet for st sende mail eller bare levere et sæt nåle og så skrive udsolgt blev jeg ringet op og tilbudt et sæt nåle i et andet fabrikat👍🏿 Det kalder jeg god service. De fik min ordre igår og allerede i dag har jeg fået besked at
Ordren er “under levering. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her. 5 velfortjente stjerner!

2025年9月20日

Strikogstil からの回答

Mange tak Mariann. Man bliver bare så glad :-)

Fantastisk service

Fantastisk service 😊 Hurtig levering, det kom dagen efter min bestilling, og Søren er yderst venlig og hjælpsom - 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😊

2023年8月17日

Strikogstil からの回答

Mange tak, det sætter vi stor pris på :-)

Tak fantastisk onlinebutik

Tak for fantastisk onlinebutik - og for altid lynhurtig levering, når jeg har strikke-krise. :)
Jeg ville ønske, at jeres fysiske butik var i nærheden, men når jeg en dag rammer Fyn, skal jeg helt sikkert forbi.

2023年5月25日

Mange tak, Pernille :-)

Gode varer, hurtig levering

Jeg har aldrig været i butikken endnu men har købt 2 gange på nettet. Alt fint: gode produkter og lynlevering

2022年12月9日

Strikogstil からの回答

Mange tak, Evelyne. Du er velkommen til at kigge forbi :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。