KÞbte 6 par bambusstrÞmper til min datter d. 31. januar 2026 og de er stort set alle allerede gÃ¥et i stykker nu en mÃ¥ned efter - tyndslidte og med huller. Derudover fnuller de helt vildt - og ogsÃ¥ eft... ãã£ãšèŠã
StrÞmpen er ganske vist sÞmlÞse pÃ¥ tvÊrs ved tÊerne, men de har desvÊrre en stor (!) knude i hver ende af sÞmmen. De hjalp desvÊrre ikke vores barnebarn. Webshoppen og levering fungerede fuldt tilfre... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af StrÞmpekompagniet.dk Jeg har daglidags strÞmper i virkelig lÊkker kvalitet, de bedste strÞmper jeg til dato har haft. Og sÃ¥ har jeg Vandresokker ogsÃ¥ i... ãã£ãšèŠã
Hver dag var det en kamp med at give min datter pÃ¥ 4 Ã¥r strÞmper pÃ¥, fordi de efter sigende âgjorde ondtâ i syninger og elastik. Det gjorde strÞmpekompagniets strÞmper en ende pÃ¥. BlÞdeste kvalitet og... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Som mor til autist er StrÞmpekompagniet genial!
Min sÞn har lÊnge bÞvlet med at tage strÞmper på. De driller, er irriterende og har dutter på tÊerne (syningerne). Efter at have kÞbt sÞmlÞse strÞmper hos StrÞmpekompagniet er det at tage tÞj på pludselig ikke en kamp hver morgen. Og vigtigst af alt - min sÞn er glad!
OvenikÞbet er der god service, stor fleksibilitet og gode priser. Jeg handler aldrig andetsteds.
Super service
Super service bestilte den ene dag og dagen efter modtog jeg varerne,og fik endda 1 par gratis BambusstrÞmper med. Kan varmt anbefales.
Fremragende kvalitet og hurtig levering
Har kÞbt nogle af deres fantastiske bambussokker over nettet og det er kort og godt et fremragende produkt, som enhver fod vil elske.
Fremover vil jeg kun forkÊle mine fÞdder med bambussokker.
God service og hurtig levering.
Flot flot behandling.
Jeg sendte et par stÞttestrÞmper retur og bad om nogle til lidt dyre pris.
Jeg modtog, det par jeg Þnskede i stedet og de er sendt uden beregring.
Rigtig flot gestus fra StrÞmpekompagniets side. så handler jeg gerne en anden gang.
StrÞmper til alle årstider - ingen stramme steder !
Vil bare lige sige tak for de mange dejlige strÞmper :-)
LÊkre strÞmper
Bestilte igår og modtaget idag, perfekt. Super lÊkre strÞmper til en god pris :) Kan absolut anbefales
tilfreds
endelig strÞmper som ikke strammer. Hurtig levering. Kan absolut anbefales.
Nemt og hurtigt
Jeg bestilte 2 par strÞmper, som allerede kom efter 2 dage. Dejlige blÞde bambusstrÞmper og 3F strÞmper. Desuden var der skopudserservietter med som gave. Kan klart anbefales.
Hurtig levering af 7 lÊkre par bambus sokker.
Jeg bestilte strÞmperne i forgårs og har allerede fået dem leveret i dag i flot indpakning og med et par ekstra skopudseservietter som bonus, så jeg er indtil nu meget tilfreds med mit kÞb og mine nye lÊkre bambus sokker.
Hurtig, nem og bekvem
Billig, nemt og bekvemt, samt hurtig levering ;-) strÞmpekompagniet kan klart anbefales.