レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Bestilte forleden aften en t-shirt og et par jeans pÃ¥ stromstore.dk. Begge varer var pÃ¥ udsalg. NÊste formiddag ligger der en besked pÃ¥ min telefonsvarer, at begge varer er sat yderligere ned i mellem... もっず芋る

KÞbte et par bukser, som kom dagen efter, men desvÊrre var de for store, sÃ¥ var nÞdt til at sende dem tilbage. De var hurtige til at svare, og til at hjÊlpe. Sendte bukserne tilbage og fik pengene... もっず芋る

䌁業が回答したした

En helt igennem fantastisk lÊkker butik med de absolut fedeste mÊrker. Er vild med det nye univers de har skabt. Det en oplevelse i sig selv at besÞge butikken pÃ¥ Strandvejen. Super service bÃ¥de... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 宝石店
  4. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

We are an international retailer of fashion and lifestyle. Experience our exclusive repertoire in our Copenhagen stores and online.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

47件のレビュヌ

Virkelig god service og flotte ting!

Virkelig god service! Og flotte ting! Jeg var pÃ¥ udkig efter et par jeans, hvor jeg fik virkelig god vejledning og service, og mulighed for at prÞve en masse! Her er bÃ¥de et skÞnt udvalg af produkter, dejlig og rar stemning, samt et meget venligt og imÞdekommende personale, der stÃ¥r klar til at hjÊlpe. Flot kuratering af varer man ikke lige ser alle andre steder. Kan kun anbefale at tage forbi STRØM!

2025幎9月23日

KÊre Mathilde

Tusind tak for dit besÞg og dine fine ord. Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og vi er altid glade for at kunne hjÊlpe. Vi håber at se dig igen i butikken en anden gang.

Hold da op noget hurigt levering

Hold da op noget hurigt levering

Jeg sÞgte efter en jakke jeg havde tÊnkt mig at kÞbe. Så fandt jeg den til god pris fra stromstore, jeg har aldrig hÞrt om butikken eller noget . Men valgte alligvel at bestille.. Jeg bestilte igår kl 14.45, og klokken 15.02 fik jeg en mail om at pakken var blevet sendt afsted, Og idag vågnede jeg op til en besked at pakken var klar til afhentning!

Mega god og hurtig levering!

2025幎6月24日

KÊre Hanif

Tusind tak for din ordre, og for de fine ord. Det sÊtter vi stor pris på!

Vi gÞr os umage for at sende alle ordrer afsted så hurtigt som muligt, så det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med leveringen.

Vi håber meget at se dig igen på vores webshop i fremtiden.

Ønsker dig en rigtig god dag.

De bedste LÊrke/STRØM

Outstanding customer service

I recently experienced outstanding customer service from LÊrke, Karoline, and Hannes. As a customer from the Netherlands, I’ve always loved the incredibly stylish clothing and consistently inspiring styling from STRØM. After a minor issue with my last online order, their swift and professional handling of the situation only strengthened my confidence in continuing to shop with them.

2025幎4月22日

Hi Allie

Thank you so much for your kind words. We truly appreciate you taking the time to write to us here. We're always happy to help in any way we can.

We hope to assist you again in the future.

Have a lovely day.

Super godt

Super godt. Jeg bestilte derfra sÞndag aften og min pakke blev sendt hurtigt dagen efter. Der var intet galt med varen og det var flot indpakket.

2024幎8月6日

KÊre Leonora,

Tusind tak for dine fine ord. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med at shoppe hos os.

Vi håber, du får en rigtig dejlig dag.

LÊrke/STRØM

Fik super fin vejledning inden mit

Fik super fin vejledning inden mit onlinekÞb. KÞbte i Þvrigt blazer og bukser fra STRØM (eget mÊrke) - virkelig skÞn kvalitet.

2024幎4月16日

KÊre Trine

Tusind tak for dine fine ord og anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb og den vejledning, du modtog.

Vi håber at se dig igen på vores webshop.

Ønsker dig en dejlig dag.

LÊrke/STRØM

super fine varer og en meget personlig

super fine varer og en meget personlig betjening i butikken, efterfÞlgende brugt deres online shop som også bare virker super godt......

2024幎4月9日

KÊre Torben

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft gode oplevelser hos os :)

Vi håber at se dig igen både i butikken og på vores webshop.

Rigtig god dag.

LÊrke/STRØM

En virkelig skÞn butik med super lÊkre

En virkelig skÞn butik med super lÊkre varer og god atmosfÊre.
En super god betjening og god service. De er gode til at vejlede dig. Anbefaler også at besÞge netbutikken hvor jeg også har handlet flere ganger.

2024幎4月18日

Hej

Tusind tak for dine ord, det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både vejledning og dine kÞb :)

Vi håber at se dig igen i vores butik eller på vores webshop.

Professionel service

ALTID fabelagtig service, som er personlig og individuel. De er super dygtige til at vejlede en, hvad der passer til ens stil. Jeg går altid derfra med et smil og mega glad for alle de kÞb jeg har gjort.

2024幎4月16日

KÊre Cille

Tusind tak for dine fine ord.

Det betyder meget for os, at du har haft gode oplevelser hos os, og vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.

Rigtig god dag.

LÊrke/STRØM

Mega fed butik super hjÊlpsomt personale. Er så glad for mine nye bukser

2024幎1月31日

KÊre William

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og håber at se dig i vores butik igen :)

Hav en rigtig god dag.

LÊrke/STRØM

Fed butik men utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Ærgerligt for ellers en rigtig fin butik.

2024幎1月16日

KÊre Michelle

Vi har modtaget din anmeldelse og kunne rigtig godt tÊnke os at vide hvad du har oplevet som vÊrende negativt her i STRØM. Vi har nemlig pÃ¥ ingen mÃ¥de haft oplevelsen af nogle utilfredse kunder hverken online eller i vores butik pÃ¥ Strandvejen.

Vi gÞr hver dag vores ypperste for at yde den absolut bedste kundeservice hvorfor denne ene stjerner undrer os meget.

Lad os endelig få din feedback da vi rigtig gerne Þnsker at vide hvilken oplevelse der ligger til grund for din anmeldelse.

Rigtig god dag

Rimelig god oplevelse

Alt i alt var det et godt kÞb, og med god indpakning. men der medfÞlgede ikke noget pakke label med.

2023幎2月27日

KÊre Paprika

Tusind tak for dine ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og vi vÊrdsÊtter meget din feedback. Vi har taget den beslutning ikke at vedlÊgge returlabel i vores forsendelser for at mindske brugen af papir. Dette valgte vi at gÞre for at skåne vores aftryk på miljÞet.

Jeg Þnsker dig en rigtig god eftermiddag og håber at se dig på vores webshop i fremtiden.

LÊrke/STRØM

Hurtig levering og miljÞbevist og flot

Hurtig levering og miljÞbevidst / flot indpakning! Flot stand på produkt - indtil videre rigtigt godt tilfreds alt i alt.

2022幎11月2日

STRØM からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Det bliver vÊrdsat, og håber at se dig igen på webshoppen en anden gang.

De bedste hilsner,
LÊrke//STRØM

Altid en go’ service man fÃ¥r i deres

Altid en go’ service man fÃ¥r i deres butik. Man fÞler sig altid “velkommen” nÃ¥r man kommer ind i deres forretning OG selv om man bare oser lidt rundt for at blive inspireret <3. Og ejeren var meget hjÊlpsom og venlig! 10/10👌🏌

2022幎9月19日

KÊre Takagoshi,
Tusind tak for dine fine ord og anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din Êrlighed, og håber at se dig igen i butikken en anden gang.

Rigtig skÞn aften til dig.

Hurtig levering!

Modtog min pakke dagen efter

2022幎6月14日

Hej Simon

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er super galde for at hÞre, at din shoppingoplevelse hos os var god! Vi Þnsker dig en skÞn sommer.

Ekstremt hurtig levering

Bestilte kl. 14 på en fredag, havde min pakke kl. 12 om LØRDAGEN! Det hurtigste jeg nogensinde har fået en ordre.

2022幎4月23日

KÊre Lise.
Mange tak for din fine anmeldelse og ord. Det glÊder os at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag!

Mega god oplevelse

Levring på 24 timer. PÊnt pakket ind og sÞdt kort lå med. Alt i alt en mega god oplevelse og jeg skal helt klart handle hos jer igen! :-)

2021幎6月23日

KÊre Maren,
Mange tak for din dejlige anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på! Vi er rigtig glade for din gode oplevelse og glÊder os til at kunne betjene dig igen.

Vi Þnsker dig en dejlig sommer!

Camilla // STRØM

God oplevelse med kÞb af sneakers

KÞbte et par designer sko/sneakers på tilbud og fik dem indenfor 2 dage med gratis levering. Alt i fin stand uden noget at klage over. Jeg kan klart anbefale strÞm.

2021幎6月17日

KÊre Jakob,
Tusind tak for din fine anmeldelse af STRØM, vi hÃ¥ber pÃ¥ at du bliver glad for skoene. Vi vÊrdsÊtter meget dine positive ord og Þnsker dig en dejlig sommer! ☀
Camilla, Team STRØM

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。