Daelmans Stroopwafels in cadeaublik

販売元: Daelmans Stroopwafels

www.stroopwafels.com

1128 レビュー

4.7

このページに掲載されている情報は、Daelmans Stroopwafels の顧客によってTrustpilot 上に書かれた商品レビューのみに基づいています。

他の消費者の注目点

品質

5.0

5 件の評価

金額に見合う価値

5.0

5 件の評価

商品の詳細

Wil jij iemand verrassen? Geef een Daelmans Stroopwafels cadeaublik en je bent verzekerd van een brede glimlach. Want zeg nou zelf, wie is er niet gek op Stroopwafels? Maar ook wanneer jij zelf regelmatig geniet van een Stroopwafel als tussendoortje kan een origineel Daelmans Stroopwafels bewaarblik daarbij niet ontbreken. Zo is het extra leuk om Stroopwafels op tafel te zetten en berg je een opengemaakt pakje Stroopwafels ook gemakkelijk weer op. Een leuk cadeau voor jezelf en voor anderen dus! Dit Daelmans Stroopwafels cadeaublik is gevuld met 8 heerlijke Daelmans Stroopwafels, verpakt in een transparante toefzak. De ruiten op het blikje zijn voorzien van reliëf. Ingrediënten 34% stroop (glucose-fructosestroop, suikerstroop), tarwebloem, 14% roomboter (melk), suiker, plantaardige olie (palm, raap), sojabloem, zout, emulgator (sojalecithine), rijsmiddel (E500), kaneel, natuurlijke Bourbon vanille, voedingszuur (citroenzuur). Allergie-informatie Bevat: tarwe, melk en soja.
  • メーカー: Daelmans Stroopwafels
  • GTIN: 8713621140971
  • MPN: 24097_1

すべてのレビュー

5つ星のうち5の評価

Schöne Dose und leckere Waffeln!

5つ星のうち5の評価

Deze blikjes meegenomen naar China als relatiegeschenkjes. Super leuk en erg gewaardeerd! En wat is er nu lekkerder dan de originele stroopwafels van Daelmans uit Nederland.

Excellent item and service A*****

5つ星のうち5の評価

Utterly addictive in every way imaginable….!

Daelmans Stroopwafels からの回答

We'd love to hear that, of course!

Immer wieder guter Geschmack, schön stabil verpackt, nettes Dosendesign

5つ星のうち1の評価

Was een kado verstuurd naar afhaalpunt ipv naar ontvangen. Weg verrassing

Daelmans Stroopwafels からの回答

Helaas zijn ook wij afhankelijk van de service van POSTNL. Momenteel zijn we aan het onderzoeken of we meerdere verzendmethodes aan kunnen bieden.

5つ星のうち5の評価

Prachtig blikje met reliëf en de lekkerste stroopwafels!!!!

5つ星のうち5の評価

In plaats van een bosje bloemen geven een blikje Daelmans stroopwafels cadeau. Nu ik heb ervaren hoe makkelijk het is om ze online te bestellen ga ik dat vaker doen. Hartelijk dank voor de snelle service.

Daelmans Stroopwafels からの回答

Bedankt voor je mooie review, Mathieu!
Wist je dat we deze blikken ook aanbieden met de tekst Welcome, Thank You of Congratulations op de deksel? Welke gelegenheid het ook betreft, met Stroopwafels maak je iedereen blij.

Discovered them this year. Best find ever. So delicious. Make lovely gifts

Erinnerungen an die Kindheit

5つ星のうち5の評価

The tin is cute and I will use it in the future to store my waffles