KÞbte Slagtermester Andersens leverpostej i Rema 1000, og den er rigtig god ovenpÃ¥ et stykke signatur rugbrÞd fra FanÞ. Produceret af frilandsgrise i Give, og har en god smag. Godt nÃ¥r man er pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vil Stryhns ikke vÊre deres urimlige hÞje priser bekendt, siden de endnuen gang redusere indholdet med 50 gram. Om fÃ¥ Ã¥r kan du kÞbe en tom alupakke, hvor pÃ¥ der stÃ¥r, Stryhs Kejserens nye leverpostej... ãã£ãšèŠã
Jeg anmelder her pÃ¥ Stryhns, da jeg ikke kan finde GrÃ¥stens salater herinde, men det er ogsÃ¥ dem der forhandler dem , en meget kedelig oplevelse, skinkesalaten smagte surt , selvom der var en mÃ¥ned... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super gode produkter
KÞbte Slagtermester Andersens leverpostej i Rema 1000, og den er rigtig god ovenpå et stykke signatur rugbrÞd fra FanÞ. Produceret af frilandsgrise i Give, og har en god smag. Godt når man er på kur, da den
er ret fedtfattig.
KÞbte også mange LangelÊnder-pÞlser i 2017-2018 hos Bangs PÞlsevogn, Centrumpladsen i Svendborg. Vist nok kåret til Fyns bedste PÞlsevogn een gang.
PÞlsen kan man kende på "knÊkket", og har en god smag.
LangelÊnder pÞlser
Jeg har vÊret glad for LangelÊnder pÞlser i mange år men nu er det slut, der intet knÊk tilbage og proteintarm som er noget frygteligt noget på grill og eller en stor kasserolle og smagen er blevet mÊrkbart dårligere, Tulip er også dårligt.
langelÊnder pÞlser
langelÊnder pÞlser, det bare ikke ok at snyde folk så voldsomt, de er uspiselige
GrÃ¥sten salater har aldrig vÊret sÃ¥âŠ
Gråsten salater har aldrig vÊret så dårlig, som de er nu, kÞber dem ikke mere.
De skriver remouladen er hjemmelavet, det er godt nok mange år siden den har vÊret det.
KÞb det billigste, det er blevet det bedste :-)
DÃ¥rligt sylte var den sidste sylte vi har kÞbtâŠ
Det var den sidste sylte vi har kÞbt fra dem, hold da op hvor var den dÃ¥rligt store brusk stykker i og fedt klumper fy fÞjð¡ det plejer ikke at ligne dem, generelt er produktet blevet meget forringet, smÃ¥ bÞtter prisen dyrere, sÃ¥ det var det, det kommer ogsÃ¥ til at gÃ¥ ud over leverpostejen, det slutter her.
LangelÊnder "En helt igennem elendig pÞlse"
En helt igennem elendig pÞlse. Når man har et slogan som "kend den på knÊkket", så er det ironisk nok den pÞlse med mindst knÊk der findes, selv pÞlser på glas har mere knÊk.
Når man så skriver til kundeservice så får man et bedrevidende svar hvor der står at deres proteintarm kun tåler ristning ved svag varme og uden fedtstof. Hvis jeres pÞlser er så sarte, så skriv en vejledning på pakken.
Heldigvis skriver de også at der ikke er fejl i deres produktkontrol, så man har garanti for at det bare er en elendig pÞlse som man skal gå uden om isÊr til den pris.
Total uden smag og duft
Jeg skrev ind til Stryhn's kundeservice, men anmeldelserne her på trustpilot, bekrÊfter mig desvÊrre i at Stryhns overhovedet ikke gider beskÊftige sig med, endsige gÞre indrÞmmelser.
Jeg kÞbte en grov leverpostej i FÞtex med oceaner af tid til "bedst fÞr". Til trods for det, smagte den af absolut ingenting, og man kunne heller ikke dufte noget som helst. Jeg skriver til Stryhns kundeservice og modtager desvÊrre kort efter et "copy/Paste" svar med hvor hÞjt et kvalitetsniveau de har i deres produktion. Mailen var tydeligvis så genbrugt utallige gange at man ikke var i tvivl om at her skulle vaskes hÊnder. Ikke et ord om at man beklagede min oplevelse. Det er ikke muligt at opbevare en leverpostej hos supermarkedet på en sådan måde at smag og duft forsvinder. Derfor kan det kun vÊre et produktions problem.
Bevares, jeg blev skam kompenceret med 100,- kr. for min ulejlighed, men jeg ville Êrlig talt hellere have haft et Êrligt retur svar med en reel forklaring.
Jeg skulle mene at jeg har kÞrt nok leverpostej madder indenbords fra Stryns til at vide hvordan sådan én skal dufte og smage. Det fÞltes sgu lidt som at blive sat til vÊgs med beskeden om at VI ved bedre.!
Gammelt
Jeres leverpostej smager gammel også selvom datoen er ny.. jeg har ikke spist leverpostej i mange måneder nu. Og jeg ved at der er mange, som oplever det samme..
Utroligt dårligt kvalitet
Utroligt dårligt kvalitet. Engang var langelÊnder ét kvalitets stemple. Det er helt og aldeles slut. RÞget medister fyldt med benmel og brusk. PÞlser i protein tarm. Hvad sker der med knÊkket. Kom nu ind i kampen. Lav kvalitet og tag prisen.
RÞget medister
RÞget medister, aldrig mere knÊkkede et stykke af kindtand p.g.a.brusk i den såkaldte pÞlse, det er meget dårlig kvalitet med al den brusk der er i
LangelÊnder PÞlser med brusk og ben
KÞbte to pakker LangelÊnder PÞlser på 1350 gram.
Den ene er âGrillmedisterâ og den anden er âStadiongrillere med paprika og muskatâ.
Har spist af dem af fire omgange med to pÞlser hver gang. Og i de fleste er der ubehagelige bruskstykker. I begge slags.
Nu her, spiste jeg en Stadiongriller hvor der var et benstykke i, jeg havde store problemer med at få ud at tÊnderne.
Jeg tÞr ikke spise flere nu⊠og det er lige 200,- der smides ud af vinduet.
Det er simpelthen for ringe lavet!
Fik kÞbt en grovhakket på tilbud
Fik kÞbt en grovhakket på tilbud, hvor den kun var en smule dyrere end Egelykke. Smagte udmÊrket. Opdager dog at der ikke er 500 gram i pakken, som der plejede at vÊre. BesÞgte google og kan forstå man for nogle år siden nedgraderede til 450 gram, og senere hen til 400 gram. Syntes ellers det var den samme stÞrrelse som egelykke. Finder så ud af at Stryhns prÞver at holde nedgraderingen hemmelig ved at bruge samme stÞrrelse emballage, men kun fylder den 80% op. Det var efterfÞlgende tydeligt at se leverpostejen ikke var fyldt op til kanten, bemÊrkede det dog ikke da jeg stod i netto. Eftersom den var på tilbud, fÞler jeg mig ikke som sådan snydt. Det er dog uden diskussion stÊrkt vildledende at bruge en 500 grams indpakning til kun 400 gram, I kunne have lavet et indpakningsdesign der rent faktisk passede til de 400 gram I solgte.
Shrinkflation
Endnu en gang har Stryhns reduceret stÞrrelsen på deres leverpostej, uden at oplyse om dette. Den kommer endda i samme bakke som nu kun er halvfuld. Spild af emballage og ekstremt vildledende overfor kunderne.
Dårlig pÞlser
Utrolig dårlig pÞlser, var en del dårligere end Spars egne discount pÞlser. Det her var overlÞbet dobbelt så dyre. Frygtelig oplevelse ikke engang hunden ville spise dem
Stryhns begÊrlighed
Stryhns har IGEN skåret ned på vÊgten i pakke stÞrrelse på Sylte fra 400 til 300g ,og prisen er den samme, det er for begÊrligt fra Stryhns side, kan de ikke få nok i overskud i firmaet nu med ekstra 25%.
sÃ¥ er indholdet i julesylten sat nedâŠ
så er indholdet i julesylten sat ned fra 400 g. til 300g. og prisen er steget med 50 % det er faneme usmageligt
Stryhns medister.
KÞbte forleden Strynhns rÞgede medister. Efter at have spist et kvart rundtom med medisteren og have spyttet 6-7 bruskstykker ud, var jeg Êrligt talt ved at knÊkke mig. Ud i skraldespanden med det og hele medisteren rÞg samme vej. Desuden smagte den ikke af noget. Husker den som god fra fÞr i tiden. Den kÞber jeg så aldrig mere. FÞj hvor var det ulÊkkert.
LanglÊnder pÞlser i plastik skind
LanglÊnder pÞlser i plastik skind. Pas på de ikke smelter.
Har i dag pÃ¥ café stryhns i Hjerting mÃ¥âŠ
Har i dag på café stryhns i Hjerting må nok sige at det var en meget dårligt oplevelse
Ventede ca 40 min. på en burger (de havde glemt den ) da den endelig kom var den kold og nÊrmeste uspiselig. Kommer der aldrig igen.
Udueligt
Ãv. Konen kÞbte nogle LangelÊnder grillpÞlser i brugsen. De var umulige og grille, faldt fra hinanden pÃ¥ grillen. Og skindet gik nÊrmest i brand, sort og forkullet, selv ved lav varme. Heldigvis havde vi noget kvalitetskÞd fra slagteren, sÃ¥ det gik. PÞlserne blev smidt ud, ikke engang hunden ville spise dem. LangelÊnder, kend den pÃ¥ knÊkket. Nej, kend den pÃ¥ den elendige kvalitet. Produceret af obskurt kÞd i Polen. Ejet af et suspekt norsk familie konglomerat,kun med profit for Þje. Aldrig mere deres afskyelige produkter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ