Studioaromatic レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

❤️🔝I love it! Second time ordering from Studioaromatic and again a great experience! I really appreciate the 5 samples included with my order — it’s such a nice way to try different Morph fragrance... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uitstekende klantenservice en snelle reacties! Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ze reageren snel en op een prettige manier, waardoor het contact heel fijn verloopt. Toen ik een proble... もっと見る

Super service!
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Omdat het een verjaardagscadeau was en ik het snel nodig had, heb ik meteen het juiste product opnieuw besteld en een e-mail gestuurd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij de keurige en snelle geleverde bestelling zat ook n doosje met een heleboel monsters. Fijn, want dan kun je andere geuren proberen en wie weet zit er wel iets bij wat je lekker vind.

企業情報

1. 香水店

当該企業による記述

Welkom bij Studio Aromatic, jouw bestemming voor exclusieve niche parfums van vooraanstaande merken zoals Morph Parfum, AWF Appointment With Future en Panama 1924. Ontdek een wereld van verfijning en unieke geuren in onze online boetiek, www.studioaromatic.com. Morph Parfum, met zijn innovatieve benadering van geurcreatie, vangt de essentie van artistieke expressie in elke fles. AWF Appointment With Future staat bekend om zijn gedurfde en eigentijdse geuren, die de grenzen van conventionele parfumerie verleggen. Ontdek de tijdloze elegantie van Panama 1924, een merk dat erfgoed en vakmanschap combineert om unieke en verfijnde geuren te creëren. Bij Studio Aromatic begrijpen we dat elk flesje parfum een verhaal vertelt en een persoonlijke reis symboliseert. Onze toewijding aan kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid maakt ons jouw betrouwbare bron voor het ontdekken en verwerven van deze exclusieve geuren. Onze webshop is ontworpen met het oog op eenvoud en gemak, zodat je moeiteloos door onze collecties kunt bladeren en je perfecte geur kunt vinden. Wij nodigen je uit om de wereld van Studio Aromatic te verkennen en je te laten betoveren door de ongeëvenaarde geuren die we te bieden hebben. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke aankoop een bijzondere ervaring te maken. Voeg je bij onze gemeenschap van gepassioneerde parfumkenners en deel je ervaringen op Trustpilot, want jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Studio Aromatic - waar exclusiviteit en verfijning samenkomen om jouw zintuigen te betoveren.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

Geweldige geur én uitstekende service

Geweldige geur én uitstekende service

“Naast het feit dat dit parfum echt fantastisch ruikt — elegant, langdurig en complimenten gegarandeerd — wil ik ook de geweldige service van de webshop benadrukken. Mijn bestelling werd snel en netjes verzonden, zorgvuldig verpakt en met oog voor detail geleverd

2025年11月25日
5つ星のうち5の評価

Alleen Post NL is zo slecht!

Alleen Post NL is zo slecht!
Doe het via DHL. Meer dan 1 week moeten wachten. Echt slecht.
Maar ga uit jullie geurendoosje nog iets bestellen mits via DHL..
Wat een lief kaartje trouwens.

2025年7月6日
Studioaromatic ロゴ

Studioaromatic からの回答

Hallo Jean-Paul, Dankjewel voor je eerlijke feedback! We zijn blij dat het pakket (én ons kaartje) je uiteindelijk bereikt heeft (bij controle van de Track & trace blijkt het 4 dagen te zijn). En eerlijk is eerlijk: op Morph wachten voelt sowieso dubbel zo lang 😄. Je suggestie voor DHL nemen we zeker mee!
Mocht de info van de track & trace niet kloppen kan je ons dit melden via klantenservice@studioaromatic.com , dan gaan wij ermee aan de slag.

Betrouwbaar snelle levering

Ik bestel elke 2 maand wel een geur en altijd een persoonlijk briefje erbij en cadeautje ! Hele snelle levering en Nu bij krijg je een auto verstuiver en een monster set (12 flesjes) van morph cadeau ! Ik vind het een top bedrijf

2025年5月31日

Trustpilot エクスペリエンス