Ik heb mijn oude laptop snel moeten vervangen en kon dit niet in een keer betalen. De afhandeling van mijn bestelling is snel behandeld en ik had hem na 3 werkdagen al in huis. De klantenservice medew... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.
Status reparatie
Aanmelden reparatie
Betalen
Levering
Bestelling plaatsen
Abonnement informatie
Abonnement beëindigen
Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!
Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.
Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.
Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie
Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.
De programmaâs die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat âie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.
Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!
âïž Leenlaptop bij reparatie
âïž Juiste software is al geïnstalleerd
âïž Vloeistof- en Brandschadedekking
âïž Scherm- en valschadedekking
âïž Volledige check bij reparatie
âïž Wereldwijde diefstalverzekering
âïž Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
âïž Gratis thuisbezorging
Meer info
De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, ãªã©ã³ã

ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Studywise ããã®åç
Het was binnen 2 dagen binnen. Min puntje ligt wel bik post nl want hoefde kennerlijk geen handtekening voor gezet te worden

Studywise ããã®åç
Ze hebben me goed geadviseerd over welke laptop bij mijn studie past waar ik een dure laptop wilde halen hebben ze me een andere laten zien die veel beter en goedkoper is

Studywise ããã®åç
Ik ben blij met de laptop die ik heb gekregen van jullie :) we hebben het best moeilijk thuis met geld en ik moest mijn eigen laptop halen. Ik gebruikte die van mijn moeder totdat ik een zelf kon kopen want ik moest zelf gaan sparen. Jullie hebben mij veel moeite en tijd bespaard! Bedankt :)

Studywise ããã®åç
Snel geleverd, beloofd wat ze zeggen, hiervoor via school mn laptop gehad en nu via Study wise, Fijn concept

Studywise ããã®åç
het is snel aan gekomen, het laptop is zeer goed voor school en ik ben er heel blij mee.

Studywise ããã®åç
Duidelijke informatie in keuze van materiaal. Snelle levering.
We moesten met spoed een laptop aanschaffen voor de vervolgstudie van mijn zoon omdat daarvoor een Chromebook niet ondersteund zou zijn.

Studywise ããã®åç
erg makkelijk bestellen en ook nog is binnen 2 dagen ontvangen. heel erg tevreden!

Studywise ããã®åç
Makkelijk geregeld heb dit eerder gebruikt voor mijn dochters bestelling snel in huis

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã