Köpte en smÀrtfri hÃ¥rbottagare för en billig peng betalade för frakten till ombud men företaget fick ett system problem och skickade mitt paket med leverans till dörr. Jag vÀnder mig till ku... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har anvÀnt denna typ av kompressions knÀskydd innan hade artros enl. röntgen och vÀldigt ont nÀr jag rörde mej men efter ca 2 mÃ¥nader flitig anvÀndning tom. pÃ¥ nÀtterna försvann det onda och jag r... ãã£ãšèŠã
Enkelt att bestÀlla och betala. MÃ¥nga olika utseenden pÃ¥ strumporna. Har undvikit lÀnge att börja med stödstrumpor, men nu var det dags. Ãr glad att jag fann denna sida tack. Kommer bestÀlla mer... ãã£ãšèŠã
Den 29/11 bestÀllde och betalade jag VÀrmestrumpor genom stuffstore/strumpexperten. Dessa har inte ens skickats nu 2 veckor senare. Trots 4 mail till kundtjÀnst dÀr jag i tvÃ¥ av mailen har skrivit at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fullt fokus pÃ¥ nyheterna som kommer till marknaden â men Àven koll pÃ¥ den traditionella marknaden för att just du ska kunna hitta allt du behöver. StuffStore startade i en mindre lokal i SÀvsjö smÃ¥land Ãn idag ligger StuffStore kvar i SÀvsjö, och Àven om vi har hunnit flytta till större lokaler sedan vi startade â Àr vi samma företag som ifrÃ¥n starten som alltid försöker vara i framkant med nyheter och roliga produkter
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.stuffstore.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte en smÀrtfri hÃ¥rbottagare för enâŠ
Köpte en smÀrtfri hårbottagare för en billig peng betalade för frakten till ombud men företaget fick ett system problem och skickade mitt paket med leverans till dörr.
Jag vÀnder mig till kundtjÀnst och meddelar angående detta fel som intrÀffat, företaget beklagar detta och gör mig en återbetalning.
Mycket nöjd att företaget löste detta utan problem och att dom hade förståelse för allt.
På stuffstore kan man hitta allt möjligt för en billig peng.
Kul med flera olika betalsÀtt, snabb leverans.
Undvik!
Jag skickade ett e - postmeddelande och frågade varför ordern jag bestÀllde bara står som registrerad (ej lÀmnad till posten.), efter två dagar Àr ordern påvÀg, och efter tre dagar återkopplar kundtjÀnst med svaret "Vad jag kan se Àr ditt paket skickat". Helt utan namn på personen och hÀlsning, som om det vore en 8 åring som skickade meddelandet. Detta var första och sista gången jag handlar utav detta oseriösa företag. Nu handlade jag för en liten summa, men tycker synd om alla som handlat för mer och som får denna oseriösa kundservice..
LÃ¥ng leveranstid
Lång leveranstid, lång svarstid hos kundtjÀnst. KundtjÀnst över lag svarar oengagerat och utan namn på den som "hjÀlper en".
Snabb leverans. VÀl packat. Jag Àr supernöjd!!
Oseriöst företagâŠ
Köpte fötter till diskmaskinen.Paket dök upp med helt annan produkt i paketet Àn den som exponerats i annons.Felaktig vara Àven på kvittot som medföljde.Tydligen inget som butiken tyckte var ett stort problem.Finns seriösare handlare man kan handla av Àn denna skojarfirma!Avråder bestÀmt folk från att habdla från detta företag.
Undvik denna butik
Den 29/11 bestÀllde och betalade jag VÀrmestrumpor genom stuffstore/strumpexperten. Dessa har inte ens skickats nu 2 veckor senare. Trots 4 mail till kundtjÀnst dÀr jag i två av mailen har skrivit att jag hÀver köpet och vill ha full återbetalning, så har ingen svarat eller betalat tillbaka beloppet 595 kronor.
Jag avråder starkt andra från att köpa från denna butik.
Jag Àr helnöjd
Varorna kom i brevlådan.
Varorna kom i brevlådan inom ett par dagar. Bra kvalitet och passform.
Snabb leverans och bra kvalitet på stödstrumporna
Snabb leverans och bra kvalitet på
Jag fick fel strumpor
Fel i leverans men skötte det bra ochâŠ
Fel i leverans men skötte det bra och fixade direkt. Tack
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ