レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt strÞmper fra stylelegs nu gennem flere Ã¥r og er til dato Aldrig blevet skuffet. StÞrrelserne passer perfekt og kvaliteten pÃ¥ strÞmperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastiske produkter der lever op til det lovede, men det vigtigste og grundet til de fem stjerner og selve anmeldelsen er den gode og altid hurtige service og personligt svar på spÞrgsmål.

䌁業が回答したした

Der er altid et stort udvalg ogsÃ¥ til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sÊlger , der svarer pÃ¥ mail allerede samme dag. Kvalitets strÞmper og samtidig er mÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lÃ¥ min pakke pÃ¥ dÞrtrinnet. Der var desvÊrre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor fÃ¥ timer. Jeg fik efte... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sÊlger strÞmpebukser, leggings, fashion strÞmper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi Þnsker at gÞre det nemt for dig at shoppe strÞmper, derfor har vi et stort udvalg i en lÊkker kvalitet til rimelige priser – sÃ¥ du kun behÞver komme ét sted, for at finde de perfekte strÞmper.

4.7

(1,332)

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering og gode priser. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Var desuden så heldig at vinde gavekort til ny ordre.

2023幎9月22日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den. Det betyder alt. Det glÊder mig at du er tilfreds og at Stylelegs.dk er en strÞmpeshop du vil vende tilbage til.
DBH Charlotte, Stylelegs.dk🌌

Super glad for mit kÞb

Super glad for mit kÞb, hurtig levering

2023幎9月21日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den. Det glÊder mig at du handler hos Stylelegs.dk og at du er tilfreds.
DBH Charlotte, Stylelegs🌻

Super glad

Super glad for mit kÞb, og denne butik. Har handlet hos dem flere gange, og de levere altid indenfor få dage, samt har et stort udvalg af lÊkre strÞmper.

2023幎9月7日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak fordi du handler hos Stylelegs.dk og du vender tilbage for at handle her. Det betyder alverden. Det glÊder mig at du kan lide udvalget og fragtiden. Også stor tak for den fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den.
DBH Charlotte🌺

Super service flotte strÞmper.

Super service flotte strÞmper.
Hurtig levering ikke noget at komme efter.😎😎😎

2023幎7月12日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er meget påskÞnnet og det bobler i mit strÞmpehjerte over at du både er tilfreds med servicen og produkterne.
DBH Charlotte, Stylelegs🌌

God oplevelse

Igen super flotte strÞmper hurtigt leveret .. klÊder min kones ben så flot

2023幎6月28日

stylelegs.dk からの回答

Jamen det er jo prÊcis det der er meningen - at fruen er glad. Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tager dig tiden. Det betyder alverden. Hils fruen og sig tak fra mig fordi hun bruger strÞmper fra Stylelegs.
DBH Charlotte🌺

Super hjemmeside, lÊkre strÞmper og hurtig levering.

2023幎5月17日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du er tilfreds og at du gÞr dig umagen at skrive denne anmeldelse🙏.
De bedste hilsner Charlotte🌺

Super lÊkkere strÞmper og god

Super lÊkkere strÞmper og god betjening

2023幎5月20日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak fordi du gÞr dig umagen at skrive den fine anmeldelse. GlÊder mig meget at du er tilfreds og glÊder mig til at betjene dig igen.
De bedste hilsner Charlotte🌞

Meget lÊkre strÞmper til rimelige

Meget lÊkre strÞmper til rimelige priser😊😊😊🎩

2023幎5月3日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det glÊder mig meget at hÞre du er tilfreds med såvel strÞmper som pris.

Kundeservice uden sammenligning

Helt igennem en fantastisk kundeservice. Sendte et billede af en trÞje, og Stylelegs fandt prÊcis strÞmper i samme farve. Og ovenikÞbet fremsendt i ekspresfart, så jeg nåede at have dem på til festen.
Tak til Stylelegs.

2023幎5月1日

stylelegs.dk からの回答

Det er mig der takker dels fordi det bare er de skÞnneste kunder jeg får lov at betjene og dels fordi du gÞr dig umagen at skrive en fin anmeldelse. Det betyder alverden.
DBH Charlotte🌞

De er så gode

De er så gode. passer og elastikken er lige som den skal vÊre jeg har fÞr kÞbt i FÞtex men har prÞvet at de glider ned , jeg er meget glad ,nu er der ikke noget at vÊre nervÞs for . Tusind tak

2023幎5月1日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst tilliden. Det betyder alverden. DBH Charlotte🌻

god kvalitet til fornuftige priser

god kvalitet til fornuftige priser, konen blev glad, og så er alle glade

2023幎2月13日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det glÊder mig meget at du er tilfreds med pris og produkter og at konen er glad. Og du har helt ret, nÃ¥r konen er glad er alting jo godt😊

Tak for tilsendte

Tak for tilsendte! Jo det var fint,nÊste gang bestiller jeg nok str. 3xXL. 2xXL var fint, men jej foretrÊkker de andre!
Mvh. F. Norreen

2023幎1月17日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var dejligt du ville tage dig tiden dertil. Det påskÞnner jeg meget og ser frem til at betjene dig på shoppen igen.

flot service

Jeg er ikke helt sikker på datoen, men den service, jeg fik var flot. Jeg kunne ikke betale med kort, som var blevet vÊk, men Charlotte sÞrgede for, at jeg bare kunne overfÞre betalingen til en konto. De fÞrste strÞmper var lidt for små, så bestilte jeg to par XXLarge. Igen fik jeg lov til at overfÞre pengene, og igen kom varen hurtigt. Jeg er gammel og klumrer tit i det, men den elskvÊrdige og effektive Charlotte ordnede alt uden besvÊr. Flot service!
venlig hilsen,
gamle Thorkil

2023幎1月13日

stylelegs.dk からの回答

KÊre Thorkil. Det har slet ikke vÊret besvÊrligt eller omstÊndeligt at hjÊlpe dig. Uanset hvem man er eller hvilken alder man har, sÃ¥ finder vi da bare ud af det. Tusind tak for din fine anmeldelse og det pÊne ord. Det betyder alverden og jeg vil glÊde mig til at betjene dig pÃ¥ shoppen igen. De bedste hilsner Charlotte🌺

Super service, modtog vare med fejl, det klarede stylelegs uden problemer. Kan klart anbefale dem

2022幎12月11日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Det er virkelig sÞdt af dig at du skriver en sÃ¥ positiv anmeldelse, nÃ¥r der nu var produktionsfejl i de strÞmper du modtog. Det glÊder mig meget at du synes det blev lÞst ordentligt og jeg hÃ¥ber at kunne betjene dig pÃ¥ shoppen en anden gang. DBH Charlotte🌌

Virkelig god service

Virkelig god service. Kan klart anbefales.

2022幎12月27日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var sÞdt af dig at tage dig tiden til at skrive den og det glÊder mig at du har vÊret tilfreds med servicen. Rigtig godt nytÃ¥r. DBH Charlotte🥳

Sidder tÊt og lÊkkert pÃ¥ benene ❀❀😁

Sidder tÊt og lÊkkert pÃ¥ benene ❀❀😁 sammen med et par hÞje hÊle udgÞr de et flot og lÊkkert hele' .

2022幎12月9日

stylelegs.dk からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse og at du tager dig tiden til at skrive den. Det glÊder mig meget at du kan lide strÞmperne fra Stylelegs.
Rigtig godt nytår. DBH Charlotte🥳

Placering af printet matcher ikke h-v strÞmpe imellem

Printet på de selvsiddende strÞmper med lidt print på siden af underbenet samt rundt elastikbåndet - matcher ikke i placeringen. Det er superÊrgerligt, for det syner og gÞr, at jeg ikke har lyst til at tage dem på.

TilfÞjelse efter respons fra forhandleren:
Jeg synes faktisk ikke, at det er en "dårlig anmeldelse", jeg skrev. Stjernerne er ikke et udtryk for min utilfredshed med Stylelegs som forhandler; den del har fungeret upåklageligt - men da jeg ikke kan anmelde producenten og deres fabrikation, fordi jeg ikke kender jeres leverandÞr - ender anmeldelsen hos jer, som forhandler. Hermed uddybbet.

Jeres respons virker enormt fordÞmmende. Det synes jeg ingenlunde klÊder en ellers fin forretning og ditto image. Jeg har fÞr handlet hos jer, og aldrig fÞr har der vÊret noget; igen, denne anmeldelse går på produktet, som jeg har al grund til at vÊre utilfreds med - uden skyggen af forventning om, at I åbner og tjekker hver og en af jeres varer inden videresalg.

2022幎12月8日

stylelegs.dk からの回答

Det er rigtig Êrgerligt, at du vÊlger at skrive en dårlig anmeldelse på et produkt der ikke lever op til dine forventninger i stedet for at rette direkte henvendelse til shoppen.

Det hÊnder, ligesom med alle andre produkter, at der opstår produktionsfejl og det kan jo umiddelbart lyde til at det er det der er sket her. Derudover er det faktisk således at hvis du i stedet for at skrive en dårlig anmeldelse, havde brugt tiden på at rette henvendelse til direkte til mig med en reklamation, så havde du nu vidst at man som kunde i Stylelegs ALTID får sine penge retur ved reklamationer og at jeg også i dit tilfÊlde ville have stået på hovedet for at du blev tilfreds og fik en god service.
MVH Charlotte

Fantastiske strÞmper

Fantastiske strÞmper som sidder perfekt. Fik ros fra alle. Altid en god oplevelse når jeg handler hos StyleLegs

2022幎12月2日

stylelegs.dk からの回答

Jeg er meget taknemmelig for din fine anmeldelse af Stylelegs og ikke mindst skÞnt at du vil tage dig tiden at skrive den. Det betyder meget for mig at du er tilfreds.

De er super gode

2022幎10月20日

KÊre Lone
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder mit strÞmpehjerte at hÞre du er tilfreds med strÞmperne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。