連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Het lijkt mooier dan het is.

Bedrijf wat chinese rommel van zeer slechte kwaliteit verkoopt tegen veel te hoge prijzen met lange levertijden. Het lijkt allemaal goed voor elkaar met veel goede advertenties en een klantenservice die snel reageert, maar dat is ook het enige; ze reageren, maar doen verder niets.
Geen aanrader wat mij betreft.

2026幎4月4日

Nep, erin getrapt

Ook ik ben er ingetrapt , besteld een vest met bloemaplicaties erop
Wat ik krijg is een met bloemen geprint vest met fleece , echt zo nep
Jammer geld weggegooid .
Advies : Niks kopen bij deze bende !
Upedate : uiteindelijk hebben ze mij 75% gecompenseerd, chapeau !!!

2026幎1月26日

Bewuste Oplichting door Stynor

Titel: Ontzettend teleurstellende ervaring – producten komen totaal niet overeen
Reviewtekst:

Ik heb bij Stynor een bestelling geplaatst, maar wat ik geleverd kreeg kwam totaal niet overeen met wat er op de website werd aangeboden. De producten waren van duidelijk mindere kwaliteit en absoluut niet zoals afgebeeld.
Pogingen om contact op te nemen met de klantenservice leveren weinig tot niets op. Hierdoor voel ik mij als klant niet serieus genomen. Op basis van mijn ervaring zou ik deze webshop niet aanraden.
Hopelijk helpt deze review anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

2025幎12月27日

Zeer slecht

Kijk ontzettend goed uit met wat je besteld bij Stynor.
Het artikel dat is afgebeeld komt niet overeen met wat je krijgt geleverd.
Wanneer je mailt krijg je continu een melding dat ze er mee bezig zijn. Tot vervelens toe vragen ze informatie over het artikel en moet je foto's maken en die mailen.
Tot op heden nog geen oplossing.
Dit bedrijf verdient nog niet 1 ster.
Ga hier niets bestellen!

2025幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

Niet bij bestellen, zijn oplichters

Een T-shirt besteld wat er leuk uitzag op de foto en een vod ontvangen. Uit China natuurlijk, het zijn dropshippers. Je kunt alleen retourneren door retour-instructies op te vragen via hun mailadres. Als je dat doet krijg je alleen een automatisch antwoord dat ze het heel druk hebben. Na bijna een maand nog steeds geen enkel teken van leven. Oplichters.

2025幎7月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス