Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer s... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid. Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller... もっと見る
企業が回答しました
Købte velnok i 2008 20 stk 3x1 watt LED dæmpbar E14 gevind varm hvid som vel nok første man kunne få som kvalitetsmærke! De kostede godt nok kassen men de 16 stk har holdt indtil nu hvor de var ved at... もっと見る
企業が回答しました
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har sjældent mødt et firma
Jeg har sjældent mødt et firma, der sender så mange mails for at holde deres kunder opdateret på hvor varen befinder sig. Det er sq god service...og varen er perfekt, så tak for det.
Vh.Michael Lykke-Bertelsen
Rigtige varer til en fair pris
Rigtige varer til en fair pris. Det tog dog 6 dage fra bestilling til afsendelse, selvom hjemmesiden lover hurtig afsendelse. Derfor kun 4 stjerner. Måske var varen ikke på lager?...
Hurtig levering samt produktet…
Hurtig levering samt produktet (Plantelys panel) svarede til beskrivelsen og er af fornuftig kvalitet taget prisen i betragtning. Alt i alt en super oplevelse. Jeg er tilfreds.
Hurtig ekspedition og høflig betjenining
Hurtig ekspedition og høflig betjening afhentningen I Albertslund.
Veldig god service
Veldig god service. God informasjon. Salsrepresentant ringte neste arbeidsdag da jeg hadde glemt å bestille med levering. Avhending fra Norge var jo ikke rett. Raskt og god informasjon for å fikse opp i det, inkludert direkte link til varen jeg ønsket å bestille. Tommel opp.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og selvom der var en mangel ved pakken, løste firmaet sagen hurtigt, effektivt og venligt.
God service og kvalitets produkter

Sunflux ApS からの回答
Får 1 stjerne for at spamme min mail…
Får 1 stjerne for at spamme min mail med “husk at anmelde dit køb!” Bs

Sunflux ApS からの回答
Fik desværre en pakke Brocoli spirefrø…
Fik desværre en pakke Brocoli spirefrø der IKKE spirer efter en uge,meget utilfredsstillende.John K

Imponerende leveringstid
Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid.
Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller advarsler; ingen dybdegående PPFD analyse udover den angivet i beskrivelsen. Bare et vækstlys der, indtil videre, virker. Jeg synes det er fedt nok at tilbyde produkter sådan for at holde dem billige, men det er værd lige at være opmærksom på.
Ved ikke noget om support eller hvordan de er ved defekt osv.

Sunflux ApS からの回答
Hurtig ekspedition men delvis defekt vare
Meget hurtig ekspedition og forsendelse. Købte LED lysbånd COB med driver og ledning med pressestik. Endte alligevel med at måtte lodde, da pressestikket ikke fungerede. Så nu virker det perfekt og COB båndet kan anbefales.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。