Sunflux ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer s... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid. Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Købte velnok i 2008 20 stk 3x1 watt LED dæmpbar E14 gevind varm hvid som vel nok første man kunne få som kvalitetsmærke! De kostede godt nok kassen men de 16 stk har holdt indtil nu hvor de var ved at... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Veldig god service

Veldig god service. God informasjon. Salsrepresentant ringte neste arbeidsdag da jeg hadde glemt å bestille med levering. Avhending fra Norge var jo ikke rett. Raskt og god informasjon for å fikse opp i det, inkludert direkte link til varen jeg ønsket å bestille. Tommel opp.

2022年11月27日
5つ星のうち1の評価

Får 1 stjerne for at spamme min mail…

Får 1 stjerne for at spamme min mail med “husk at anmelde dit køb!” Bs

2022年11月6日

Sunflux ApS からの回答

Vi er ked af at du betragter en henvendelse fra Trustpilot som spam, det det er et oprindeligt forsøg på at hjælpe andre forbruger med at se hvilken butik der er god at handle hos og hvilken der er svindler. Vi vil også gøre opmærksom på at du ved din bestillingen blev oplyst om at du kunne blive kontakte af Trustpilot for at bedømme dit køb.

5つ星のうち1の評価

Fik desværre en pakke Brocoli spirefrø…

Fik desværre en pakke Brocoli spirefrø der IKKE spirer efter en uge,meget utilfredsstillende.John K

2022年10月28日

Sunflux ApS からの回答

Vi laver altid test hver gang vi modtager en ny forsendelse frø fra økologiske godkendte europæiske og danske leverandør. For det batch frø du har fået fremsendt, er der konstateret spiring i over 10% af frøene inden for 24 timer efter såning, og i mere end 90% inden for 3 dage. Vi kan derfor ikke genkende din oplevelse, men kan anbefale du kontakter os for vejledning og hjælp.

5つ星のうち4の評価

Imponerende leveringstid

Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid.

Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller advarsler; ingen dybdegående PPFD analyse udover den angivet i beskrivelsen. Bare et vækstlys der, indtil videre, virker. Jeg synes det er fedt nok at tilbyde produkter sådan for at holde dem billige, men det er værd lige at være opmærksom på.

Ved ikke noget om support eller hvordan de er ved defekt osv.

2022年11月2日

Sunflux ApS からの回答

Vi beklager at instruktionen var faldet ud af forsendelsen, men den er nu eftersendt på email til dig. Hvis produktet mod forventning bliver defekt, kontakter du kundeservice, så klare vi problemet hurtigt (Har dog ikke haft nogen defekt indtil nu). Test data på hjemmesiden er ud fra vores egne lab målinger.

5つ星のうち3の評価

Hurtig ekspedition men delvis defekt vare

Meget hurtig ekspedition og forsendelse. Købte LED lysbånd COB med driver og ledning med pressestik. Endte alligevel med at måtte lodde, da pressestikket ikke fungerede. Så nu virker det perfekt og COB båndet kan anbefales.

2022年10月19日

Sunflux ApS からの回答

Hej Finn, beklager din oplevelse med stikket, de fleste kan bruge det uden problemer. Det er kun hvis man kommer til at trække i stikket efter at det er presset på LED strippen at der kan komme problemer med forbindelsen, så opfordringen er at man monterer stikket som det sidste for at undgå problemet.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。