www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trÞje, men jeg har stadig ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En potentiel dÃ¥rlig kÞbsoplevelse endte trods alt godt. Havde kÞbt en jakke som bare ikke lige var mig. Returnering er desvÊrre bare i Belgien hvilket ville koste 295 kr at sende retur da man ikke har... ãã£ãšèŠã
Handlede i julen i butikken i à rhus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! MÊrket er min mands foretrukne og han er nu ogsÃ¥ blevet rigtig gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdryâs ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the âPositive Change Awardâ at the Draperâs Sustainable Fashion Awards.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
www superdry dk er en Fupfirma
www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trÞje, men jeg har stadig ikke fået den
Faulty Item received but not getting customer service help to create free return
I have recently ordered a product (SkrÊddersyet 2-i-1 Town frakke) online and when i received product, inner part of jacket was missing. I try to connect to customer service but live chat is not working, then raised 3 tickets but didnât received any reply yet. Now i have to pay for return even its their mistake to send faulty item.
DE SNÃD MIG FOR 700 KRONER!
DE SNÃD MIG FOR 700 KRONER!
Jeg har lige vÊret inde i Super dry butikken på StrÞget KÞbenhavn-KÞbmagergade 26, 1150 KÞbenhavn, og kÞbte
1 jakke
1 buks
1 langÊrmet t shirt
1 kortÊrmet t shirt
nu jeg kommet hjem, og kan se at de har scannet 2 sÊt bukser ind, selvom jeg kun har kÞbt 1!!
hvad er det dog for en uprofessionel og uopmÊrksom ekspedition?
Nu tager jeg ind i butikken i morgen og krÊver mine penge tilbage, men nu jeg bekymret, fordi på kvitteringen står der jo at jeg har kÞbt 2 par, selvom jeg kun har kÞbt 1! Så der jo ingen beviser på at jeg kun har kÞbt 1 sÊt bukser, ud over video overvågning.
Jeg kan godt love jeg for, jeg skal have mine penge tilbage!
SCAMMERS!
Sender forkert vare gennem Zalando
Sender forkert vare gennem Zalando, og vil ikke stå ved det.
KÞb direkte på siden og der ingen problemer med retur.
Lynlås falder af
Jeg fik en skijakke for 2 år siden. Den var meget dyr, så jeg passer godt på den og har kun brugt den til 2 ugers skiferie. På vej på 3. skitur falder selve låse delen lynlåsen af. Da jakke er kÞbt for 2 år siden vil superdry ikke hjÊlpe. Ikke engang med en ny lynlås jeg skal kan montere. Vildt at jakken er så dårlig kvalitet, at den kun holder til 2 uger brug!
Dårlig kvalitet, forkert vaskeanvisning og Êrgerlig kundeservice
Jeg fik en kjole i fÞdselsdagsgave for en mÃ¥ned siden, som var kÞbt online af mine kÊreste. Da jeg vasker den inden brug blev pasform og stÞrrelse fuldstÊndig Êndret. Jeg har vasket den prÊcist efter anvisning i kjolen. Efter at have vÊret i kontakt med kundeservice vil de ikke hjÊlpe mig, da de mener at jeg har vasket den forkert, og forklarer at de ikke forventer dette af deres produkter samt forklarer mig derefter en helt anden mÃ¥de at vaske den pÃ¥ end beskrevet i kjolen. Dette er ikke okay, da det ikke stemmer overens med jeres egen vejledning til mig som kunde - kan simpelthen ikke se hvordan den kan ligges over pÃ¥ mig. Og hvis der havde stÃ¥et den korrekte mÃ¥de at vaske pÃ¥ i vaskeanvisning, sÃ¥ kunne jeg have vasket den i hÃ¥nden og bevaret bÃ¥de pasform og stÞrrelse og begynde at bruge kjolen... Kvaliteten mÃ¥ derfor vÊre dÃ¥rlig, vaskeanvisning forkert og kundeservice desvÊrre ikke fair. Super Êrgerligt, da jeg fÞrhen har vÊret godt tilfreds med jeres produkter. Jeg troede, at der var garanti pÃ¥ varer, som der sker sÃ¥dan noget med.... ðð
Er lidt skeptisk
Er lidt skeptisk, har bestilt tÞj fra deres hjemme side, og de har trukket pengene for 2 dage siden, men varen er slet ikke sendt endnu
Uf, det lover ikke godt
So unhelpful "manager"
Worst manager ever! I have bought a jacket to 1100 DKK. No receipt was given (can be checked from their cameras), only a gift receipt. I did not think much of it and thought this receipt should be enough for return/change. It did not fit to my husband and we went back to return. She did not accept it. I showed her transaction number from my bank app. And told that this gift receipt was the only thing that was given to me. She (the so called "store manager") was soooo unhelpful and did not accept a return! Terrible service! Keep away! Then I contacted to their customer service, whom were actually helpful and said that I could in fact return the item! What a waste of time and energy because of their unqualified staff.
Er det virkelig Superdryâs kundepolitik?
Jeg har kÞbt varer hos Superdry for adskillige tusinde kroner indenfor den seneste uge. Mine kÞb er foregÃ¥et via Superdryâs webshop.
Jeg fulgte Superdryâs anvisning pÃ¥ deres hjemmeside om at kÞbe tÞjet et nummer mindre, end jeg plejer at bruge, da stÞrrelserne er store, hvilket har medfÞrt at samtlige skjorter og jakker er et nummer for lille til mig.
Jeg har i dag forgÊves forsÞgt at returnere varerne via Superdryâs hjemmeside, men fÃ¥r hele tiden at vide, at systemet ikke kan finde min faktura, hvilket i sig selv er mystisk, idet jeg modtog varerne i dag.
Jeg googlede og fandt et tlf.nr. som jeg antog var Superdryâs danske hovedkontor, men som viste sig at vÊre en fysisk forretning i KÞbenhavn.
Den unge kvinde som forsÞgte at guide mig grinede to gange af mig, imens jeg prÞvede at forklare mine udfordringer.
Da jeg konfronterede den unge kvinde, blev hun meget uvenlig og sarkastisk, inden hun smÊkkede rÞret på.
Nu står jeg med et dilemma - skal jeg acceptere at miste knapt 4000,00 kr eller skal jeg bekoste en returtogbillet fra Aarhus til KÞbenhavn for at bytte varerne? En fordyrelse på omkring 700,00 kr ud over en hel dag i rejsetid, som jeg ikke får igen.
Er det virkelig den service, eller mangel på samme, som Superdry Þnsker at give deres kunder?
Ingen gratis returlabel - Men betale fragt til BELGIEN
Handler på en dansk hjemmeside, men når varen skal retur pga forkert str. skal man selv betale fragt til BELGIEN !!
NÊgter at overholde gÊldendeâŠ
NÊgter at overholde gÊldende lovgivning.
Jeg har et par bukser som er gået i stykker. Ringen omkring snoren i et par jogginbukser er faldet ud. Der er ingen skader sket, og det er kun ved normalt brug. Bukserne er lige over et år gammelt. De nÊgter at lave det og påstår at de kun har 12 måneders garanti, selvom der i Danmark er 2 års reklamationsret. Det er altså imod dansk/europÊisk lov ikke at overholde dette.
I am really impress of the quality ofâŠ
I am really impress of the quality of the coat and the Design. I am so glad that I bought it also the size is perfect fit
LÊkker frakke-lidt lang tids levering.
En rigtig god oplevelse.
Frakken var faktisk pÊnere i farven i virkeligheden, mange lÊkre detaljer.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Jeres tÞj er af hÞj kvalitet og meget funktionelt.
Fin og hurtig arbejdsgang
Fede bukser og super hurtig levering
Fede bukser og super hurtig levering
Whatâs not to like ð
Meget dårlig service eller mangel på service
Tirsdag d.29/8.23 bestiller og betaler jeg for et par jeans med bekrÊftelse på levering 2-4 dage. LÞrdag d.2/9.23 modtaget jeg mail med annullering af ordre da jeans er udsolgt! I mail står penge returneres til min konto indenfor 3-5 arbejdsdage. Idag har vi d.9/9.23 og pengene er stadig ikke returneret. Har handlet ved jer fÞr med god service. Men det her er under al kritik!
Alt forlÞb som det skulle og produktetâŠ
Alt forlÞb som det skulle og produktet passede. Så klar anbefaling herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã