www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trÞje, men jeg har stadig ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I have recently ordered a product (SkrÊddersyet 2-i-1 Town frakke) online and when i received product, inner part of jacket was missing. I try to connect to customer service but live chat is not worki... ãã£ãšèŠã
En potentiel dÃ¥rlig kÞbsoplevelse endte trods alt godt. Havde kÞbt en jakke som bare ikke lige var mig. Returnering er desvÊrre bare i Belgien hvilket ville koste 295 kr at sende retur da man ikke har... ãã£ãšèŠã
Handlede i julen i butikken i à rhus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! MÊrket er min mands foretrukne og han er nu ogsÃ¥ blevet rigtig gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdryâs ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the âPositive Change Awardâ at the Draperâs Sustainable Fashion Awards.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt for lang leveringstid!
Alt for lang leveringstid!
Leveringen af min bestilling er desvÊrre under standarden for en seriÞs online-butik. Jeg bestilte en kjole 24. september og tÊnkte, at jeg kunne nå at modtage den inden for 11 dage, så jeg kunne have den med på ferie. DesvÊrre gik der 17 dage fÞr jeg modtog kjolen. Det er ikke godt nok.

Superdry DK ããã®åç
Super vinterjakke i god kvalitet,detâŠ
Super vinterjakke i god kvalitet,det bliver ikke det sidste gang ð
Super hurtigt og effektivt ð
Det var ingen retur label med i pakkenâŠ
Det var ingen retur label med i pakken og så koster det alt for meget at sende varerne retur. Kender ikke til andre steder hvor man handler tÞj, der ikke medsender returlabel. Det trÊkker pÊnt ned på stjernerne og vil derfor ikke handle hos Superdry igen.

Superdry DK ããã®åç
Flot jakke i god kvalitet
Flot jakke i god kvalitet. Der er dog en ting, jeg er bekymret for omkring jakken og det er lynlåsen. Den virker ikke sÊrlig kraftig og derfor bekymrer jeg mig om holdbarheden.
Nem at handle på hjemmesiden samt hurtig levering.
Virkelig dårlig returregler
Virkelig dårlig returregler. Alt for dyrt at skulle returnere til Belgien

Superdry DK ããã®åç
Super lÊkre tÞfler og lyn hurtigâŠ
Super lÊkre tÞfler og lyn hurtig levering ð€
Farven var ikke den jeg bestilte
Farven var ikke den jeg bestilte. StÞrrelsen var for lille, selvom målene svarede til stÞrrelsesguiden. Derfor retur. Men: Sikken pris for at returnere. DesvÊrre alt i alt en meget dårlig oplevelse.
Det er et intetsigende svar fra jer. Jeg håber ikke, jeg skal betale for returnering, når farven var forkert i forhold til den bestilte.

OmstÊndelig og dyr returproces
OmstÊndelig og dyr returproces, hvor man selv skal printe og betale returblanket og porto. Pris:8â¬
Nedtur! Tog desvÊrre for givet at der var betalt og vedlagt returseddel i pakken.
Handl Superdryvarer hos Boozt og Zalando etc. I stedet.
Morten

Fik tilsendt rigtig stÞrrelse
Fik tilsendt rigtig stÞrrelse, da de ikke havde den i butikken
Skal skrive en anmeldelse om et produkt jeg endnu ikke efter 8 dage har modtaget??!!
Det kan da hÞjst give 2 stjerner...
DÃ¥rlig retur retâŠ

Superdry DK ããã®åç
Varen svarede fuldt ud til mineâŠ
Varen svarede fuldt ud til mine forventninger. Hurtig levering, så har kun godt at sige om Superdry :)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ