ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var - endnu engang- hos Supermarco, og igen manglede der varer pÃ¥ hylderne, de mest elementÊre ting, - f.eks durum-mel, frisk pÞlse, gode pastaer, mange hylder var gabende tomme, og da undertegn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte catering til 30 personer, som stod klar til afhentning som aftalt. Hverken gÊsterne eller jeg kunne fÃ¥ armene ned, alle var begejstrede!! Alt var virkelig delikat anrettet, friskt og utr... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet i Supermarco "altid". Nyder at blive genkendt af personalet, som altid er friske med at hjÊlpe og vejlede. Masser af skÞnne varer, vinene er i sÊrklasse og alt det, der kan spises,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores slogan er "en lille italiensk verden", og vi bestrÊber os pÃ¥ at prÊsentere et rigt udvalg af italiensk mad og vin â bÃ¥de med vÊgt pÃ¥ kvalitet, samt at give vore kunder adgang til italienske dagligvarer. Butikken rummer bl.a. mere end 400 vine, et utal af forskellige slags pasta, ost, salame, olie, konserves, is, kager, chokolade og meget mere.
é£çµ¡å
StÞbegodsvej 1, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
- info@ello.dk
- www.supermarco.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er jo no nÊrmest som at vÊre der selv (i Italien)....BesÞg dem, pas på, det er vanedannende
Endnu engang! Fantastisk.
En totaloplevelse, lige fÞr man har lyst til at holde ferie hos Supermarco.
Der er bare en verdensklasse stemning, et total fantastisk vare-produkt-sortiment og ikke mindst, nok Danmarks fedeste betjente delikatesse. Vi blev betjent af den sÞdeste sÞde unge pige, god til vejledning, smagsprÞver og et helt unikt sortiment....man bare IKKE kan undgå at falde i.
Hyggeligt at lÞbe ind i Jens (ham selv), hyggeligt at bare nyde de mange mennesker og den gode atmosfÊre i butikken. Slutter af med en herlig oplevelse ved kassen, endnu en sÞd, smilende, imÞdekommende pige tager sig af os og vores varer......ja altsÃ¥ betaling mÃ¥ man selv klare ðð±ð¥Ž
Pas på!!! Det er vanedannende og for at det ikke skal vÊre lÞgn, så bliver man lige fanget af fristelser i den italienske café ved indgangen som byder på alt fra kaffe, til Þl, til sÞdesÞ sager og frokost munden. MUMS!
Vi ses desvÊrre snart igen.
LÊkre produkter og super service
LÊkre produkter og super service. Har handlet der i mange år. Priser lidt i den hÞje ende men det er det vÊrd. Og deres service/garanti er helt i top. Har lige fået byttet min pizzaovn ude. Nogen form for bÞvl.
Glimrende service og en gastronomiskâŠ
Glimrende service og en gastronomisk oplevelse ud over det sÊdvanlige.
Bravissimo SuperMarcoð
Vi fik i juni 25 catering til min datters konfirmation af virkelig hÞj kvalitet til en virkelig god pris. Alt spillede - og servicen var endda af den italienske Ã¥nd - hjertelig, gavmild og hjÊlpsom. Jeg kan varmt anbefale andre at betro SuperMarco ansvar for at hjÊlpe jer med maden - og lidt af den italienske Ã¥nd - til jeres store begivenheder i livet. Her fÃ¥r man en bid af Italien i mere end en forstand. Forza é bravissimo (pardon my italian!) ð®ð¹ ðâ€ïž / Martin MÞller Boje Rasmussen
Worst experience ever
Worst experience ever, you should rather go to Netto for grocery shopping. Overpriced products that even have overdue "best before" date, lack of hygiene, and terrible service.
Ost med mug
Jeg var idag forbi butikken for fÞrste gang. Var på udkig efter en god ost og valget faldt på deres milde Bel Paese som stod så indbydende i deres betjente delikatesse afdeling. Da jeg kommer hjem ser jeg at bunden på osten er med store mug pletter, så gad vide hvor mange andre der har fået del af den
Vi fik i gÃ¥r catering til 30 menneskerâŠ
Vi fik i gÃ¥r catering til 30 mennesker til min 30 Ã¥rs fÞdselsdag. Vi fik carpaccio, burrata, det stÞrste og bedste og lÊkreste 3kgs flute, cannelonni og panna cottaâŠ. For 205kr pr person! ð€¯ð fire retter! Og sÃ¥ var det simpelthen Sà god mad, ISÃR til pengene. Alle var mega begejstrede, og det var jeg ogsÃ¥. Jeg forstÃ¥r ikke, at jeg ikke vidste, at der var Sà god catering i KÞbenhavn og sÃ¥ til sÃ¥ gode priser. Det bliver i hvert fald min nye, faste lÞsning! ð
Syv stjerner stjerner af seks ð
Bestilte catering til 30 personer, som stod klar til afhentning som aftalt.
Hverken gÊsterne eller jeg kunne få armene ned, alle var begejstrede!!
Alt var virkelig delikat anrettet, friskt og utrolig lÊkkert!!
Skal haâ et stÞrre arr. igen til maj 2025 - sÃ¥ vi ses igen.
Lisbeth Nonboe
Supermarco er fantastiskâŠ
Supermarco er en fantastisk SuperkÞbmand med udsÞgte specialiteter fra Italien. Der er fx importeret pasta og kÞd. Parmaskinke findes i mange udgaver. Ost i mange luksus versioner. Og ikke mindst Catering med mange lÊkre retter. Det er lige til at varme. Meget nemt. Lidt som de luksusretter man kan få hos slagterne til Nytår. Her er det hele til rådighed hele året. Det er virkelig lÊkkert og nemt.
Jeg googlede supermarked oversÊt til Italien âŠ
Jeg googlede supermarked oversÊt til Italien og endte med supermercato og fandt det fÞrste korrekte navn. Brugte website iconet, og fik en besked der sagde at jeg har forsÞgt at hacke websitet.. ð®
Det kunne ogsÃ¥ vÊre jeg har takket nej til 3 part cookies ð€£
Råvarer af hÞj kvalitet
Prisen er i den hÞje ende, men til gengÊld kan man forvente råvarer af hÞj kvalitet. Ville Þnske, at vi kunne slutte indkÞbsturen af med en måltid i caféen, desvÊrre havde de ikke så mange vegetariske muligheder.
altid en fornÞjelse
LÊkre rÃ¥varer, autentisk stemning, hÞj kvalitet og skÞnt personale. Afgjort min guilty pleasure ð®ð¹ððð·
Ville ikke bytte det for noget andet
Dyrt? Ja!
Kvalitet? Ja!
En oplevelse? Altid!
Personalet er altid sÞde synes jeg (man får tilbage hvad man giver dem)
Ventetid i weekenden? Helt vildt!
Kommer jeg 2-3 gange i måneden alligevel? You Bet!
Tak for et skÞnt koncept og dem der brokker sig over prisen sender vi gladeligt i Lidl. â€ïž
Mangel på Hjemmeside.
En LÃKKER butik med et stort udvalg af varer.
Nu med den sidste nye ejer er der ikke lÊngere nogen Supermarco Hjemmeside hvor man kan se varene i butikken og priserne.
Som italiener syntes jeg endvidere at de sÊson prÊget kager: Pandoro, Panettone og Colomba Pasquale har priser udenfor det sÊdvanlig. hilsen / Adriana
Fantastisk 'Mad ud af huset'
Vi kan på det varmeste anbefale Supermarcos catering. Flot anrettet, rigeligt at spise, hÞj kvalitet og superlÊkkert.
Dertil super venligt personale.
Fantastisk personale
Fantastisk personale, fantastiske produkter og fantastisk oplevelse. HÃ¥ber kÞbenhavnerne er bevidste om, hvor heldige de er, at have dette supermarked. MÞj misundelig ð
Gode vine
Jeg handler der ca. to gange om året, ville handle der oftere hvis priserne var lavere. KÞber mest friske delikatesser feks. trÞfler, skinke og oste. DesvÊrre kan man ikke smage deres friske mozzarella, hvilket trÊkker ned. de gange jeg har kÞbt deres mozzarella, er jeg blevet skuffet. Oliven fra Gaeta, var heller ikke lige som jeg kender dem fra Italien. Sidst jeg var der, havde jeg glÊdet mig til at kÞbe et specielt parmesan rivejern, som de har haft tidligere, men den solgte de ikke mere. Jeg har efterpurgt vongole og calamari fra Middelhavet, men det har de ikke. God kundeservice :-) Gode vine og super lÊkkert at man kan smage dem i butikken!
Her får vi alt hvad vi mangler
Her får vi alt hvad vi mangler, som et rigtigt godt Italiensk supermarked.
Husk at nyde en espresso i caféen.
Vi holder meget af at rejse i Italien
Vi holder meget af at rejse i Italien, og når i kommer hjem forlÊnger vi lige ferien ved at tage i super marco;)
LÊkker antipasti
Kan på det varmeste anbefale Supermarcos antipasti, som vi fik som catering til min datters studentergilde. Flot anrettet, rigeligt at spise - og superlÊkkert.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ