Flabet kundeservice
Varene skulle leveres i mandags, jeg var desvÊrre ikke hjemme til at tage imod dem. Derfor tager de pakken med igen (fair nok), ringer så for at hÞre om jeg kan hente den i Slagelse eller hvad. Jeg får fortalt jeg skal give besked tirsdag morgen, om jeg Þnsker at få den leveret igen, men skal lige betale ca. 250kr for at få den leveret igen. Det vÊlger jeg så at gÞre, I håb om jeg så får varen leveret onsdag.
Her i dag fredag er der intet sket, ringer til fÞrst fragtmÊndende, de har sendt varen retur til supersellers. Ringer derfor til supersellers for at hÞre, fÞrst snakker jeg med en meget sÞd dame, der vil undersÞge tingene.
Lidt efter ringer en meget flabet dame (H) retur, og siger at det er min egen skyld, jeg kunne jo bare have vÊret hjemme om mandagen til levering.
Så hvis I ikke er hjemme, skal I regne med en uges ekstra levering, og det er ikke fragtfirmaets skyld i mine Þjne, men supersellers der godt kunne have haft lidt bedre kundeservice.
Svar til supersellers:
I sagde, jeg skulle give besked senest nÊste morgen, hvis jeg stadig ville have den.
Jeg ringede to minutter efter i åbnede dagen efter, hvor jeg sagde jeg godt ville have den alligevel. Jeg fik betalingslink, som jeg betalte om formiddagen.
Så hÞrte jeg intet, ringede til jer fredag (fire dage efter), hvor I sagde det fÞrst skulle komme til jer, for I kunne sende den retur. Men pludselig kunne I godt få fragtmanden til at vende om. .
Det med kundeservice, forstår jeg ikke. Jeg hÞrte to forskellige stemmer, men tror da på hvad I siger. Dejligt personen også kan vÊre rar at snakke med en gang imellem så :)