SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiÞr レビュヌ

2,211
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rÞrt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ hÞre “ min frustration, og sÊtter omgÃ¥ende ind og forhÃ¥ben... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu et godt kÞb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. MÃ¥tte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... もっず芋る

䌁業が回答したした

En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tÃ¥lmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne fÃ¥ rabat pÃ¥ samme vilkÃ¥r som nye kunder, ville vÊre en god mÃ¥de at pÃ¥skÞnne trofasthed, fremfor internet shopper der drÞner rundt efter til... もっず芋る

䌁業情報

1. 店舗備品提䟛業者
  2. 日甚消費財卞業者
  3. ラッピング甚品店
  4. 玙袋提䟛業者
  5. ビニヌル袋提䟛業者

SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiÞr に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SuperSellerS tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar og salgsfremmere, skrÊddersyet til alle brancher. Vi gÞr det ud fra vores principper: HURTIGT – LET – BILLIGT Det sikrer vores kunder en hurtig og problemfri lÞsning pÃ¥ deres problem til markedets bedste pris. Det giver vi garanti pÃ¥. Vores produkter hjÊlper vores kunder med at sÊlge produkter og skabe mersalg. Se vores webshop her

優良

すべおのレビュヌ

(2,211)

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Super cool tråd reol i stål

Super cool tråd reol i stål. Nem at samle og stÊrk pris med meget hurtig levering.

2026幎8月3日

Hej Nicolaj
Dejligt at du er tilfreds med både pris og levering, men mest at du er glad for din nye reol.
TUBO reolerne er også både cool, meget alsidige og super stÊrke.
Du vil helt sikkert fÃ¥ glÊde af din reol i mange Ã¥r uden problemer. Og du kan altid bygge den om hvis du fÃ¥r lyst til det 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, når du nÊste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Hej Lasse.
Det er dejligt at se, at du fÞler dig godt behandlet hos os.
Det er vigtigt for os og det glÊder os derfor, at det ogsÃ¥ er det du oplever 😀
Vi gÞr alt vi kan for at sende samme dag som der ordres, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder.

Fine varer

Fine varer, som kom hurtigt.

2026幎3月2日

Hej Simone.
Det er dejligt at se, at du er blevet glad for dine varer fra os og at de er kommet godt og hurtigt frem.
SÃ¥dan skal det vÊre 😀
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre.

Super god service

Super god service

2025幎3月13日

Hej Jannick.
Det er dejligt at se, at du fÞler dig godt behandlet hos os. Det er vigtigt for os og det glÊder os derfor meget, at det ogsÃ¥ er det du har oplevet 😀
Team SuperSellerS

god hjÊlp til at finde den korrekte

god hjÊlp til at finde den korrekte varer - hurtig levering

2025幎12月1日

Hej Leif.
Det er dejligt at se, at du har fået god hjÊlp og at dine varer er kommet godt frem i en fart.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os 👍

Flabet kundeservice

Varene skulle leveres i mandags, jeg var desvÊrre ikke hjemme til at tage imod dem. Derfor tager de pakken med igen (fair nok), ringer så for at hÞre om jeg kan hente den i Slagelse eller hvad. Jeg får fortalt jeg skal give besked tirsdag morgen, om jeg Þnsker at få den leveret igen, men skal lige betale ca. 250kr for at få den leveret igen. Det vÊlger jeg så at gÞre, I håb om jeg så får varen leveret onsdag.

Her i dag fredag er der intet sket, ringer til fÞrst fragtmÊndende, de har sendt varen retur til supersellers. Ringer derfor til supersellers for at hÞre, fÞrst snakker jeg med en meget sÞd dame, der vil undersÞge tingene.

Lidt efter ringer en meget flabet dame (H) retur, og siger at det er min egen skyld, jeg kunne jo bare have vÊret hjemme om mandagen til levering.

Så hvis I ikke er hjemme, skal I regne med en uges ekstra levering, og det er ikke fragtfirmaets skyld i mine Þjne, men supersellers der godt kunne have haft lidt bedre kundeservice.

Svar til supersellers:

I sagde, jeg skulle give besked senest nÊste morgen, hvis jeg stadig ville have den.
Jeg ringede to minutter efter i åbnede dagen efter, hvor jeg sagde jeg godt ville have den alligevel. Jeg fik betalingslink, som jeg betalte om formiddagen.

Så hÞrte jeg intet, ringede til jer fredag (fire dage efter), hvor I sagde det fÞrst skulle komme til jer, for I kunne sende den retur. Men pludselig kunne I godt få fragtmanden til at vende om. .

Det med kundeservice, forstår jeg ikke. Jeg hÞrte to forskellige stemmer, men tror da på hvad I siger. Dejligt personen også kan vÊre rar at snakke med en gang imellem så :)

2025幎11月3日

Hej Simon.

Lad os lige tage dit ordreforlÞb i kronologisk rÊkkefÞlge.

Du bestiller din ordre fredag den 31/10 kl. 15:30 på www.supersellers.dk
Vi afsender din ordre mandag den 3/11
Din forsendelse ankommer til dig tirsdag den 4/11, men du er ikke hjemme til at modtage den.
Fragtmanden kan derfor ikke komme af med forsendelsen og tager den med på terminalen
Vores sÊlger kontakter dig og spÞrger om du vil have forsendelsen kÞrt ud igen
eller om du vil hente den på fragtterminalen.
Du meddeler i telefonen at du ikke vil have den genudkÞrt og ikke vil hente forsendelsen.
Fragtmanden ivÊrksÊtter derfor at kÞre hele forsendelsen tilbage til vort lager.
Du kontakter vores sÊlger onsdag morgen den 5/11 og meddeler nu, at alligevel gerne vil have forsendelsen.
Den er på dette tidspunkt på vej tilbage til os.
Vores sÊlger gÞr opmÊrksom på, vi nu skal modtage forsendelsen fÞr vi igen kan gensende den til dig.
Forsendelsen gensendes fredag den 7/11.
Du ringer til vores sÊlger fredag den 7/11 og spÞrger hvor din forsendelse bliver af.
Du får at vide, at forsendelsen er på vej igen.
Du giver udtryk for utilfredshed med, at du ikke kan modtage din forsendelse samme dag som vi afsender den.

Sidste samtale var ikke venlig fra din side og vores sÊlger gÞr dig opmÊrksom på, at forsinkelsen
i hele processen skyldes ovenstående forlÞb.

Det er samme sÊlger du har talt med hver gang.

Der er altid god service når man ringer

Der er altid god service når man ringer og bestiller varer, og meget hurtig betjeningstid.

2025幎9月2日

Hej Janne.
Det er så dejligt at se, at du fÞler dig godt behandlet hos os.
Vi er glade for at tale med vores mange dejlige kunder, så det er godt at se at det også opleves🌞

Rigtig hurtig levering

Super nemt at bestille og rigtig hurtig levering

2025幎8月4日

Hej Pernille.
Det er dejligt at se, at du synes det har vÊret let at handle hos os og at du har fået dine varer i en fart.

Hurtig levering.

2025幎7月30日

Hej Hanne.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Det er godt at se, at du kommer igen hos os og at alt er gået hurtigt og hetl som det skulle.
Team SuperSellerS

Hurtig levering og varen holder hvad

Hurtig levering og varen holder hvad den lover ❀

2025幎6月12日

Hej Anne-Marie.
Det er dejligt at se, at du har fået din ordre i en fart og endnu bedre at du er glad for dine nye varer 😀

I’ll be back

Super sÞd og professionel betjening ved telefonisk salg

2025幎6月11日

Hej Karin.
You'll be so welcome 😉
Vi er rigtigt glade for at tale med vores kunder, sÃ¥ det er dejligt at se at du fÞler dig godt hjulpet hos os 🌞

2025幎6月10日

Hej 🌞
Godt at se at dine varer er kommet frem til dig i en fart.
Team SuperSellerS

Hurtig og nem bestilling samt levering

Hurtig og nem bestilling samt levering nÊste dag

2025幎6月2日

Hej Edward.
Dejligt at se, at du har oplevet det som nemt og hurtigt at handle hos os og at du har fået dine varer i en fart.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os 👍

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering og produkter i top klasse.

2025幎6月3日

Hej Charlotte.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Det er sÃ¥ dejligt at se, at du fÞler dig godt behandlet hos os og ikke mindst, at du er glad for dine nye varer 🌞

Fejl kan ske

Fejl kan ske men når det bliver håndteret professionelt så kan man vel ikke forlange mere.

2025幎5月26日

Hej Jens.
Dejligt at se, at du fÞler dig godt hjulpet og vi kunne lÞse problemet sammen. Det er jo ofte, nÃ¥r der er et problem der skal lÞses, man oplever om der er god kundeservice. Vi hjÊlper altid gerne -det er jo derfor vi er her 😀
TAK fordi du også tog situationen så pÊnt og afbalanceret og har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.

2025幎5月23日

Hej Lisbeth.
Godt at se at dine varer er kommet frem til dig i en fart.
Team SuperSellerS

Hurtig levering, og nemt at bestille 😊

2025幎5月13日

Hej Vivi.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Det er dejligt at se at du let har fundet de varer du skulle bruge på www.supersellers.dk og at de er kommet frem til dig i en fart.

God service.

Mega sÞd betjening når man ringer.
aldrig noget bÞvl.

2025幎5月12日

Hej Rikke.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse.
Det er dejligt at se at du er glad for at handle hos os fÞler dig godt hjulpet 🌞

Meget tilfreds

Meget tilfreds

2025幎5月9日

Hej Janne.
Det er dejligt at se at du er glad for at handle hos os 🌞
Nu håber vi at du også bliver glad for dine nye varer.