Hotels.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Helt ok hotell denna gÃ¥ngen. Men med bokningen kom ett erbjudande om skjuts till hotellet (frÃ¥n flygplatsen) med ett företag som heter elife limousine service. Det tog vi och betalade multum i förvÀ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har anvÀnt dem rÀtt mycket - men nu nÀr de avbokat ett hotell jag bokat sÃ¥ ljög de o hÀvdade att jag avbokat. KrÀvde att fÃ¥ höra samtalet som de s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hotels.com kÀnns inte igen sedan tidigare. Jag fÃ¥r samma automatiserade svar med fÃ¥ Àndringar som andra som skrivit omdömmen. Men inget hÀnder. Hotels.com medger att hotellet jag bokat pÃ¥ har gjort fe... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Andra gÃ¥ngen nÀr man bokar hotel i Sverige (i tjÀnst), betalar en summa (enl kvittot som man kan fÃ¥ frÃ¥n hotels.com, som dock Àr utan moms), och nÀr man ber om faktura frÃ¥n hotellet pÃ¥ plats stÃ¥r det... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. コテヌゞ
  3. 旅行代理店
  4. 貞し別荘

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotels.com Àr stÀllet att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi Àlskar att resa och det vet vi att du gör med. Det Àr dÀrför det Àr så enkelt att boka med oss.  Vi har hundratusentals boenden i hela vÀrlden och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvÀrt i Las Vegas, ett trÀdhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnÀtter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bÀttre Àn så kan det inte bli! * Regler och villkor gÀller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.

ひどい

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Varning!!

Varning!!

Bokade en vistelse på ett hotell genom Hotel.com
Efter vistelsen ser jag att vi har blivit dubbel debiterade.
Har försökt att få tillbaka pengarna, saknas Àn.
Sista samtalet med Hotel.com så blev jag kopplad till ett callcenter i Indien. VÀntade i ca 5 min, sen blev jag bortkopplad.
Har aldrig varit med om ett företag som Àr så dåliga på att hjÀlpa sina kunder.
Aldrig mer,

2022幎7月17日
5぀星のうち1の評䟡

Bokade ett avbokningsbart hotell men

Bokade ett avbokningsbart hotell men nÀr man ska avboka och klickar pÃ¥ den knappen skickas man bara till en infosida om hur man kan gÃ¥ tillvÀga, utan den faktiska fuktionen att avboka. ”Om alternativet att avboka inte finns, kontakta oss” men man stÃ¥r i en telefonkö som aldrig tar slut. SÃ¥g nu pÃ¥ trustpilot att man kan ge upp för de gÃ¥r inte att fÃ¥ tag pÃ¥. GRUNDLURAD. SÃ¥ nu brinner alla mina pengar inne. Aldrig hotels.com igen!!!

2022幎10月22日
5぀星のうち1の評䟡

Omöjligt att få kontakt med hotels.com

NÀr jag bokade hotell idag fick jag ett felmeddelande dÀr det stod att jag skulle kontakta kundtjÀnst. Men det var lÀttare sagt Àn gjort utan bokningsnummer (det var det som var problemet, att jag inte fick bokningsbekrÀftelse). Finns ingen mailadress att kontakta pÃ¥. Jag provade pÃ¥ engelska och svenska, men inget gick utan bokningsnummer. Suck, nÀsta gÃ¥ng blir det inte bokat via hotels.com. Helt omöjligt att fÃ¥ kontakt med kundtjÀnst

2022幎10月11日
5぀星のうち1の評䟡

Ett litet stavfel i min Mail kostade

Ett litet stavfel i min Mail kostade mig 12 tusen kronor ! De sÀger de skickat bekrÀftelse pÃ¥ min bokning men ingen kom och i lin bokning skrev jag att jag behövde fÃ¥ bekrÀftat att rummet tillÀt hund men inget svar kom sÃ¥ jag trodde inget hÀnt och bokade scandic hotell istÀllet och dÃ¥ kom bÃ¥de svar och bekrÀftelse pÃ¥ en gÃ¥ng och vi trodde allt var frid och fröjd . Ingen sÀkerhet genom att man fÃ¥r skriva in sin Mail 2 gÃ¥nger vilket dÃ¥ gör att man blir uppmÀrksam att man stavat fel Mail i detta fallet en bokstav vilket de sÀger sig Àr mitt fulla ansvar och att jag vackert fÃ¥r betala 12 tusen 😡😡

2022幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

LÀmnades utan boende mitt i natten som jag hade betalat för

Kl 20:00 på kvÀllen nÀr jag kom till Rom fick jag veta att jag inte kan bo i plats jag bokad på grund av nån problem i lÀgenheten trots jag hade betalat i förskott om det. Varken hotels.com eller kontaktperson i Rom engagerade sig inte att komma med förslag att jag hade fått ett alternativt boende. DÀr stod jag i Rom centralstationen utan boende precis innan natten Så dåligt lÀmna en ensam kvinna utan plats att sova i Rom det hade kunnat sluta riktigt illa. Helt ansvarslöst och speciellt nÀr natten och boende var redan betalat bör kommunikationen och ersÀttning om alternativ kommit per automatik. Det var dessutom söndag så fick inte kontakt med någon. Obegripligt att sånt hÀr Àr så dåligt organiserad.

2022幎7月21日

Supportern försöker

Supportern försöker, men misslyckas ofta lösa problemet direkt. Filtrera på hemsidan fungerar sådÀr. Boka man djurrum så Àr det sÀkrast att ringa och dubbelkolla med hotellet att man verkligen fick djurrum.

2022幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Ringde kundtjÀnst för att dubbelkolla

Ringde kundtjÀnst för att dubbelkolla att avgiften för att avboka hotell stÀmde enligt bokningen. Hon kollade min bokning och garanterade mig TRE gÃ¥nger om att det skulle gÃ¥, trots att jag var osÀker och ifrÃ¥gasatte att det stÃ¥r att det skulle dras 90% av kostnaden. SÃ¥ jag avbokade och givetvis hade hon fel, trots att hon var ”100% sÀker”. SÃ¥ nu förlorade jag svinmycket pengar för att jag litade pÃ¥ hotels totalt inkompetenta kundtjÀnstpersonal. Vad fick jag för kompensation? 300kr. Fick som svar att jag ansvarar för vad som stÃ¥r i bokningen, vilket jag gjorde fram tills personal övertygade mig om annat. Kanon!

Helt otroligt att ett sådant stort företag inte kan lösa personal som Àr ens lite kompetenta.

2022幎3月17日

Aldrig mer Hotels.com

Efter att ha pratat med x antal operatörer i x antal timmar under ett par veckors tid har de nu sagt att jag ska få en full återbetalning...men det tror jag på nÀr jag ser det, kommer sÀkert bli ytterligare några timmars telefontid!
Bokade resa och hotell vilket blev instÀllt iom covid. Fick en kod för att kunna anvÀnda beloppet senare på samma hotell. Problemet Àr dock att hotellet inte lÀngre går att bokas via Hotels.com... Efter flera samtal till något slags call center dÀr operatörerna pratar engelska med kraftig (indisk?) accent på brusiga telefonlinjer och sÀger att de ska ringa upp utan att göra det så sa de idag att de kunde boka ett annat hotell åt mig. Det lÀt bra, men tydligen gick inte bokningen eller transaktionen igenom, så nÀr jag vÀntat i telefon i över 2 timmar så sÀger de att jag ska få en "full refund". Dock behöver de kolla detta med hotellet och ringa upp mig igen inom 24 h...så vi får se hur det går.
Kan också nÀmna att det Àr fruktansvÀrd musik som brusar och knastrar och spelas på jÀttehög volym nÀr man vÀntar i telefon...det kÀnns verkligen som om de vill att man bara ska ge upp och strunta i sin återbetalning eller ombokning för att det Àr alltför omstÀndligt.

2021幎11月22日

VARNING ⚠ Detta företag utför

VARNING ⚠ Detta företag utför stöld/bedrÀgeri. Bokade hotell och skulle betala pÃ¥ hotellet. Betalade ca 8000kr via mitt MC. Efter tvÃ¥ veckor ser jag att Hotels dragit en betalning pÃ¥ beloppet.
Jag kontaktar dem och gör ett påpekande att detta måste rÀttas och återbetalning till mitt konto. Efter ytterligare 10 dagar kontaktar jag dem. Nu vill dom se hela min historik på mitt kontokort.
Jag skickar dem detta efter ett lÃ¥ngt samtal
PÃ¥pekar att det Àr Hotels som mÃ¥ste kolla sina konton. NÀr jag berÀttade detta för min kollega pÃ¥ jobbet kollar han sin bokning i Kph. Samma sak dÀr han betalade pÃ¥ hotellet och ÀndÃ¥ hade Hotels dragit pengar pÃ¥ hans kreditkort kort.
Ta bort era kopplade kontokort från Hotels om ni inte vill bli bestulna på pengar.

2021幎10月28日

Rewards - bara att glömma

Hotels.com framhåller sitt Rewards program som enligt reklamen ska fungera om man Àr inloggad. TyvÀrr stÀmmer inte detta utan det krÀvs dessutom att den mejladress som finns någonstans i deras system ska vara den som de anser hör ihop med min bokning. Så Àven om de skickar bekrÀftelse till min nuvarande mejladress som också uppenbart finns i deras system så blir det inga registreringar i Rewards systemet. Det går inte heller i efterhand att rÀtta till detta. Så mina fem nÀtter som jag bokade och betalade för blev inga Rewards trots att jag varit inloggad.

2021幎10月26日

URDÅLIGT

Kom fram till bokat hotel som visade sig vara stÀngt, Hotels,com pÃ¥stÃ¥r att dom mailat mig för info. men det visar sig att det kom frÃ¥n Expedia dÀr jag inte Àr kund sÃ¥ jag öppnar ingen sÃ¥dan mail. Ville tala med en svensktalande person dÃ¥ vi stod pÃ¥ gatan med dÃ¥lig tÀckning men hon kopplade oss vidare till England! Efter c:a 2 tim. löste det sig och vi begÀrde kompensation för allt strul. Ville ha Taxipengar för kostnad till nya hotellet fick kreditkupong som jag mÃ¥ste anvÀnda vid en ny bokning, det Àr inte okej dÃ¥ jag lagt ut taxipengarna och begÀrde att pengarna skulle sÀttas in pÃ¥ mitt konto, det ignorerar dom fullstÀndigt, fick kompensation för "strulet", vore ju okej om man fick pengar men icke det blev ocksÃ¥ kreditkupong. NU TILL DET JÄVLIGASTE AV ALLT DU KAN BARA ANVÄNDA EN KUPONG PER BOKNING, VAD ÄR DET FÖR KUNDPOLICY? URDÅLIGT!!!!
Fick också 2 st. slags kupongkod för recentioner som jag skrev och dom går ut efter 3 mån???
I mitt fall sÃ¥ mÃ¥ste jag boka 4 hotelbokningar för att kunna fÃ¥ kompensation/ersÀttning och det Àr ju inte lÀtt i dessa CORONATIDER. SKÄRPNING HOTELS.COM SE ÖVER ER KUNDPOLICY SÅHÄR KAN NI INTE BEHANDLA ERA KUNDER!
NÀr det inte strular till sig så funkar det bra men man blir ofta bemött med "jaha ni har bokat via EXPEDIA" sist så sa receptionisten att vi har bokat simpel room och placerade oss i "kÀllaren"

2021幎9月23日
5぀星のうち1の評䟡

Det finns sÃ¥ mycket att sÀga om

Det finns så mycket att sÀga om hotels.com.De förtjÀnar inte en stjÀrna men jag måste sÀga att jag gav den hÀr stjÀrnan bara för att kunna skriva en recension. Jag bokade ett hotell, men då insåg jag att det var fel hotell och avbokade direkt ova det var fri avboknings hotel. NÀr jag fick kontakt med kundtjÀnsten via mejl och telefon de sa att jag måste betala hela beloppet de lurade mig och jag har betalt 23000 kr. för hotellet som Jag kunde inte gå ditt. Detta Àr oetisk. Hotels.com lurar av kunder och stjÀlar kundernas pengar. İmgen borde boka ett hotell på denna webbsidan.De tog mina barns rÀtt för semester. Hoppas att de kan tappa alla sina kunder.

2021幎8月30日

Omöjliga att nå

Omöjliga att nå! NÀr man ringer och knappar sig fram till sitt Àrende kommer en röst som sÀger att de har tekniska problem med telefonen just nu... Ingen info om det på hemsidan. Ingen chat. Den mail man hÀnvisar till studsar och existerar inte. Vad 17 hÀnder???

2021幎8月27日

Hade bokat hotell i Prag

Hade bokat hotell i Prag. TyvÀrr så slog Corona till vilket gjorde att vi inte fick flyga. Hotels.com ger mig en Vocher på summan.

Problemet Àr att hotellet gått i konkurs och jag får inte boka ett annat hotell utan det måste vara samma. Då jag sÀger att hotellet inte finns lÀngre så blev jag hÀnvisad till massor olika engelska operatörer. Den sista jag får prata med sÀger bara - Det Àr inte mitt problem och jag tÀnker inte göra något och lÀgger på.

2021幎7月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス