Svedex binnendeuren レビュー 7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Waardeloos bedrijf

Oktober vorig jaar 5 deuren met rookgas besteldvan svedex.Februari 2026 eindelijk deuren geleverd.
Bleek 1 deur niet de goede maat.Werd opnieuw besteld.Vaak contact gehad met een verkooppunt van svedex .Is in productie kregen we te horen.Weer na een tijdje contact gezocht wanneer de deur geleverd wordt.Wordt waarschijnlijk eind april begin mei.8 maanden duurt dit al.Als we van te voren hadden geweten dat dit maanden duurt hadden we geen deuren van svedex besteld.Communicatie met svedex is slecht.
Ik raad dit bedrijf niemand aan

2025年10月23日

Arne & bodil ...slechter kan niet

Arne bodil .... 2e deur vol beschadigd en ze denken niet mee. Alles moet via karwei en ook dat duurt nu al weer 2 weken. Ben al bezig sinds september. Kansloos bedrijf. 2e deur 6January geleverd. Ik bestel nooit geen deur meer bij karwei of gamma..

2025年11月11日
5つ星のうち1の評価

10 jaar garantie of 24 uur?

Van de 3 deuren met superlak zijn er 2 beschadigd. 1 deur was al beschadigd bij karwei in de winkel met een beschadigde verpakking. Hiervoor krijg ik een nieuwe deur. Bij een andere deur ontbrak de sleutel en was de rand beschadigd. Omdat ik dit niet binnen 24 uur na afhalen van de deur gemeld heb en de deur al ingehangen had voordat ik de dchade zag wil karwei na 5 mails in 4 weken en het aanleveren van extra fotos niets doen om de schade te verhelpen. Ook een sleutel heb ik nog niet ontvangen. Dit bij deuren waar 10 jaar garantie op de lak wordt gegeven.

2025年12月12日
5つ星のうち1の評価

Een vreselijk zaak en onprofessioneel

Een vreselijk zaak. Ik adviseer je om hier geen deuren te kopen, hoe mooi ze ook zijn. Je betaalt veel geld en krijgt geen enkel goed klanten service.

Ze zijn super onprofessioneel en raar werkwijze van klanten proces. Dan heb je met een Lonneke te maken, die aan de telefoon schreeuwt en neemt je melding van deur fout productie totaal niet serieus. De melding ligt weken lang voor haar neus en doet niks met de klacht en elke keer smoes dat ze iets mist en waneer ze bevestigt dat ze alles heeft, dan heeft ze nog niks gedaan, maar omdat ik gebeld heb. Wekelijks bellen en vraag me af of dit goed komt.

2025年11月21日

Binnendeuren met glas Svedex

We hebben in februari 2 binnendeuren, op maat gemaakt, met glas erin besteld bij Karwei, merk Arne & Bodil. Type NDB905. Deze worden bij Svedex gemaakt. Deuren zijn in april geleverd en toen bleek het glas van 1 deur beschadigd. Na reclamatie bij Karwei zouden ze nieuwe deur leveren. Dit heeft geduurd tot september (na 6 annuleringen!) Toen ik Svedex hierover belde bleek het nog steeds met glas kwaliteit te maken hebben. Bij de nieuw geleverde deur zag ik 1 maand na levering dat de middelste glaslatten loslieten van het glas en 2 cm bol gingen staan! De andere deur bleek dit ook te hebben, maar minder erg. Dit weer gemeld bij Karwei. Na enkele weken lieten zei weten dat er 1 nieuwe deur wordt geleverd. Opnieuw Karwei laten weten dat het BEIDE deuren betreft. Dit is weer gemeld bij Svedex maar tot op heden nog geen antwoord. Het zijn mooie deuren om te zien maar kwaliteit valt ons vies tegen. Ik hoop dat ze het netjes kunnen oplossen. Gr. Eric

2025年11月15日
5つ星のうち1の評価

In juni hebben wij de sleutel van onze…

In juni hebben wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning gekregen met deuren van svedex. Bijna gelijk daarna melding gemaakt van een fout in het glas. Tot op heden nog steeds niks gebeurd. Aannemer heeft al tig keer mailtjes gestuurd naar jullie. Waardeloos!

2025年11月7日

Slechte service en nazorg

Deuren zijn tijdens montage en / of afleveren beschadigd op de hoeken. Daarnaast waren de kanten bij een aantal deuren niet netjes strak afgewerkt wat nu al kerfjes en bladders geeft. Nadat wij foto’s hadden gedeeld met de klantenservice van Svedex gaven zij aan dat dit onacceptabel was en vervangen moest worden. Toen de vertegenwoordiger van svedex echter ter plaatse kwam samen met de grooothandel verdouw werd alles gebagatelliseerd en viel het wel mee en was dit opeens normaal. De desbetreffende meneer kon er geen antwoord op geven waarom zijn eigen klantenservice anders adviseerde en de firma verdouw kon ook niet uitleggen hoe het kwam dat de deuren in de showroom er veel beter uitzagen dan deze.De heren kenden elkaar duidelijk en namen allebei geen verantwoordelijkheid. Na veel gedoe worden er van de 8 deuren uiteindelijk 3 vervangen en dat is niet dankzij Svedex maar dankzij onze aannemer. Nu deze binnenkomen begrijpen we ook waarom de deuren schade hebben: de hoeken zijn totaal niet verstevigd of beschermd dus niet gek dat er schade ontstaat. Het zijn prachtige deuren maar door dit voorval bevelen wij svedex niet aan.

2025年9月8日

レビューの対象になっている企業の方へ