Svendborg Scanningsklinik レビュー 248

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg var til skanning hos Wicki for første gang i denne uge og sikke en god oplevelse det var. Først og fremmest er der nem og gratis parkering ved klinikken, som ligger velplaceret både ift centrum a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg endte hos Tove efter to trælse besøg i Odense hos en anden jordemoder. Lad mig sige det kort: hun er fantastisk! Først og fremmest holder hun en dejlig, rolig klinik og det samme af sind. Skønt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi var ved Tove tilbage i 2020 med vores store dreng, og igen igår med lillesøster der kommer til december. Super behageligt besøg hos en meget kompetent kvinde. Vi blev guidet igennem alt, hvad hu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gir Tove 5 stjerne 👌 Hun er intet mindre end det rareste og sødeste menneske, rigtig god kommunikation hele vejen igennem ❤️ Også fandt hun lyn hurtigt ud af at vi ventede os en sund og rask lil... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 妊娠相談センター

当該企業による記述

Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.

優良

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

5 stjerner er for lidt

5 stjerner er for lidt!
Jeg har aldrig fået bedre behandling, og det var en fantastisk oplevelse at være til tidlig scanning, med ekstremt god rådgivning og ekspertise.
Og så er Wicki bare fantastisk sød og pædagogisk, og jeg følte mig i den grad tryg under scanningen. Tak for dig!

2025年2月21日

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Vi var til vores første tidlige scanning. Wicki var så sød, imødekommende og rummelig. Vi har allerede booket en ny tid.
Kæmpe anbefaling til både førstegangs gravide og fleregangs 🫶🏼

2025年2月4日

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse. Vi var der en halv time før vores tid, og fik lov til at komme ind før. Wicki var en behagelig person, og hvis vi skal scannes privat igen, ville vi vælge at tage her hen.

2025年1月31日
5つ星のうち5の評価

En dejlig og tryg oplevelse

En dejlig og tryg oplevelse. Wicki er både omsorgsfuld og dygtig, og tager sig den tid det tager. Her vil vi klart vende retur, ved behov for andre private scanninger ❤️

2024年12月13日

Kun rosende ord her fra

Kun rosende ord her fra. Vi har gjort brug af Wicki flere gange under graviditeten med vores datter. Wicki er virkelig grundig og giver sig tid til at vise og forklare under scanningerne, så man går derfra med en følelse af ro og tryghed.

2024年7月30日

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse!

Wicki er simpelthen så sød og dygtig. Hun har en enorm viden, erfaring samt ro og for en førstegangsfødende er det guld værd. Vi følte os i enormt trygge hænder under scanningen. Klinikken er enormt hyggelig og kan virkelig anbefales.

2024年7月22日
5つ星のうち5の評価

Fantastiske omgivelser med høj faglighed!

Wicki sørger for en behagelig stemning, hun er rolig og fattet - alt foregår i øjenhøjde, med professionel gennemsigtighed. Wicki giver sig god tid til de enkelte personer, og tager sig godt af sine kunder. Man skal endelig ikke tøve med at stille spørgsmål - som gravid er man super sårbar, og det har Wicki en fantastisk forståelse for. Der bliver gjort plads til de ønsker man har sig. Vi er super taknemmelige for at komme hos Wicki, og hun har vores dybeste respekt og vores bedste anbefalinger! 🥰

2024年5月17日

Anbefales :)

Vi var til 3D skanning.
Wicky er faglig dygtig, og har en utrolig behaglig måde at være på. Hun tog lidt tid til at fortælle vores datter hvad der ville ske, således at hun var forberedt og kunne være med til det hele.

2024年4月23日

Trustpilot エクスペリエンス