En ursnygg fläkt som jag haft i nio år, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lätt att åtgärda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den är fortfarande fräsch och fin,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi är väldigt nöjda med vår takintegrerade köksfläkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den är mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis är placerad på en köksö vilket gör att vi in... もっと見る
企業が回答しました
Beställde en tak integrerad köksfläkt via Swedluxury. Så nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den ännu men så fort jag gjort det ko... もっと見る
企業が回答しました
Bästa service jag är jättenöjd!Fick professionell hjälp att välja rätt köksfläkt till mitt nya kök. Swedluxury svarar jätte snabbt på mejl. Köksfläkten levererades snabbt efter lagd beställning. Den f... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Swedluxury är ett svenskt, snabbt växande varumärke som designar lyxiga köksfläktar med fokus på kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade fläktar, frihängande modeller, integrerade fläktar i induktionshäll, diskreta inbyggda fläktar för köksskåp samt vägghängda varianter. Våra produkter används dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i både villor och lägenheter. Våra kunder värdesätter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som håller över tid. Köpen görs enkelt i vår webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-fläktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten på Instagram: @swedluxury_koksflaktar
Järnvägsgatan 37, 274 32, Skurup, スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Rekommenderas starkt i fläktjungeln
Snabb service vid frågor o dyligt! Snabb leverans, riktigt snygg fläkt! Har rekommenderat dom för flera anhöriga som har planer på att förnya köket!

Jättenöjd
Jättenöjd! Tidigare tyckte jag att det luktade mat i huset men det gör det INTE längre. Ljudet är överkomligt (jag är lite känslig för ljud) och väldigt lätt att rengöra. Bra lyse också. Jag kan varmt rekommendera denna fläkt.
Mvh Helen

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Bra hemsida och snabb leverans

Mycket bra produkt
Mycket bra produkt, fin finish och snygg dessutom.
Produkten var mycket väl emballerad borgar för felfri produkt för konsumenten.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Fin fläkt och inga problem med leverans…
Fin fläkt och inga problem med leverans eller kvalité än så länge.

Rekommenderar starkt!
Rekommenderar Swedluxury till alla som letar efter en kvalitets köksfläkt med snygg design och god uppsugnings förmåga. Företaget är väldigt kunnig om sina produkter då de endast håller på med köksfläktar, vilket är väldigt positivt!

Varning!!
Varning!!! Företaget skickade defekt fläkt. Vägrar byta ut den. Supporten, som vare sig har efternamn eller direktnummer, uppträder som en 19-åring på sitt först jobb. Ärendet har gått till ARN för fällande dom.
!!!OBS!!! Läs andra betyg som uppgett EXAKT samma typ av problematik med leverantören. Slumpen?..... Spring bort härifrån fort, vänd er till seriösa aktörer.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Mycket trevliga och ärliga människor…
Mycket trevliga och ärliga människor driver detta företag. Om du funderar på att köpa en ny köksfläkt rekommenderar jag att köpa denna från Swedluxury.

Bra till slut
Snabb leverans av varorna. Fläkten kom med hemleverans samtidigt som jag fick hämta upp tillbehör hos ombud, vilket gav lite merjobb. Allt verkade stämma vid uppackning och installationen i taket gick smidigt. Vid uppstart så lyckades jag inte ändra färgtemp på belysningen, vilket denna modell skulle klara enl beskrivning på hemsidan. När jag påpekade detta så togs infon snabbt bort och jag fick därefter mail om att det tyvärr blivit fel.
Eftersom jag monterat varan så tappade jag tyvärr rätten till retur. Köparen ansvarar för att upptäcka felaktigheter trots att säljaren här vilselett med felaktig information innan köpet. Initialt var jag missnöjd med detta men hade en bra dialog med Swedluxury och vi kom fram till en bra lösning.

Snygg fläkt
Hej Jag ville dela detta med Er ang Swedluxury..
Beställde fläket först med integrerad motor vilket jag va i god tid för att ha hemma när det är dags med montering, efter några veckor när vi öppnade så såg det ut som vissa grejer fattades enligt vår montör samt på bilden man fick med. Montören tyckte att den plastiga röret va för klen helt enkelt sen på bilden fanns ett annat plåt fäste som såg bättre ut då tog ja kontakt med kundtjänst vilket det tog på tiden tills man fick reda på om allt stämde.
Enligt Swedlyx.. så allt va med.
Då ny tid kom för att montera fick upp den Utan att testa vilket man kanske va stressad med allt annat hus renovering osv.
Allt gick bra med montering men när man startade den så lät den jätte högt vi hittade inte felet men det kändes som det va nåt med motorn! Tog kontakt med Swedluxury via mail för telefon svarade de inte... vilket de sa hela tiden att det är fel monterad!! gjorde olika tester video.. allt man skickade va ej bra?? Fläkten lät mycket och sög inget det fanns (heta Mail) fram å tbks tills vi bytte denna mot en annan med extern motor.
Fick denna då tänkte ja nu får ja inte glömma å testa, startade den nere på ettan lätt jätte lite å vilket sug det va DEN FUNGERAR snacka om man blir glad :) fick upp den monterad å klart funkar hur bra som helst.
Nu är Vi jätte nöjda med denna fläkt och ett Tack till Swedluxury att de bytte fläkten, det va värt de extra kr för en fläkt med extern motor.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Jättebra fläkt och snabb leverans
Jättebra fläkt och snabb leverans. Otroligt sug!!!

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Var lite tveksam till en början med och…
Var lite tveksam till en början med och visste inte riktigt om jag skall välja en köksfläkt från ett mer välkänt märke eller Swedluxury som jag verkligen tyckte om designen på, men jag hade inte hört talas om detta märke sedan innan. Tittade runt i några showroom på andra fläktar men inget som vi föll för. Vi läste runt på nätet och hittade många positiva kommentarer bla på instagram. Vi bestämde oss och köpte en ALFA takfläkt med takmotor, och ångrar inte en sekund. TOPP KVALITET! Dettta är en av dom finaste köksfläktarna vi sett. Super nöjda!

Undermålig kvalite
Undermålig kvalite ! Fjärrkontrollen på billiga leksaker har mera funktioner än kökfläktens så kallade fjärkontroll . Generelllt sätt undermålig teknik . Risk att du får en defekt eller en reparerade produkt hem . Telefon till kundservice eller så kallade kund supporten får du glömma . Ingen svarar . Skickar du mail , får du svar men en och samma person presenterar sig med olika namn i olika veckodagar ! Du kan köra i slutändan till deras lokal men risken är att du inte möter någon levande där heller ! Så var försiktig med denna så kallade " swedluxury". Varken "lyx" eller ..... !
Svar på nedan: Rekommenderar presumtiva kunder att iaktta försiktighet utifrån min erfarenhet . Så vänligen lugna ner dig. Sen resten vet jag inte vad ni(du) pratar om. Kanske behöver du också rekommendationen att iaktta försiktighet gällande din reaktion . Nästa gång prova inte med att leverera en defekt och reparerade produkt !

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Beställde en tak integrerad köksfläkt…
Har inte hunnit montera den ännu men så fort jag gjort det kommer det bilder också. Skulle jag behöva använda dom igen skulle jag inte tveka en sekund. Tack för hjälpen.

Bra och snabb service
Bra och snabb service. Fick tom svar på mina frågor under helgen som inte förväntade mig.

Skorstensfäste
Snickaren hade sönder fästet till skorstensfläkten. Ringde Swedluxury för att höra om fästet fanns som reservdel. Trevligt bemötande och dom löste det snabbt och smidigt.

Snabb och superbra service
Snabb och superbra service! Bra och snygg fläkt! (takintegrerad lyxor elite)

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答
Andra köpet och är lika nöjd!
Andra köpet och är lika nöjd!
Extremt bra service med special-hantering av min beställning. Kommer helt klart rekommendera till folk jag känner som renoverar köket.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。