Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En ursnygg fläkt som jag haft i nio år, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lätt att åtgärda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den är fortfarande fräsch och fin,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi är väldigt nöjda med vår takintegrerade köksfläkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet på 850m3/h. Den är mycket effektiv och estetiskt tilltalande. Vår spis är placerad på en köksö vilket gör att vi in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde en tak integrerad köksfläkt via Swedluxury. Så nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den ännu men så fort jag gjort det ko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bästa service jag är jättenöjd!Fick professionell hjälp att välja rätt köksfläkt till mitt nya kök. Swedluxury svarar jätte snabbt på mejl. Köksfläkten levererades snabbt efter lagd beställning. Den f... もっと見る

企業情報

1. キッチン用品店

当該企業による記述

Swedluxury är ett svenskt, snabbt växande varumärke som designar lyxiga köksfläktar med fokus på kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade fläktar, frihängande modeller, integrerade fläktar i induktionshäll, diskreta inbyggda fläktar för köksskåp samt vägghängda varianter. Våra produkter används dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i både villor och lägenheter. Våra kunder värdesätter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som håller över tid. Köpen görs enkelt i vår webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-fläktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten på Instagram: @swedluxury_koksflaktar

優良

レビューを書く

Riktigt bra takfläkt

2020年1月20日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Karolina, Tack för ditt omdöme. Härligt att du är nöjd med din nya köksfläkt! Vi önskar dig allt gott :-)

[Kund har köpt: Takintegrerad köksfläkt ALFA]

Rekommenderas starkt i fläktjungeln

Snabb service vid frågor o dyligt! Snabb leverans, riktigt snygg fläkt! Har rekommenderat dom för flera anhöriga som har planer på att förnya köket!

2020年1月20日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Kunde! Tack för alla dina rekommendationer. Härligt att du är nöjd med vår service och köksfläkt. Vi önskar dig allt gott :-)

[Kund har köpt: Frihängande köksfläkt PACIFIC]

Jättenöjd

Jättenöjd! Tidigare tyckte jag att det luktade mat i huset men det gör det INTE längre. Ljudet är överkomligt (jag är lite känslig för ljud) och väldigt lätt att rengöra. Bra lyse också. Jag kan varmt rekommendera denna fläkt.
Mvh Helen

2020年1月16日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Helén! Tack, det gör oss väldigt glada att läsa ditt fina omdöme. Vi önskar dig allt gott :-)

[Kund har köpt: Vägghängd köksfläkt SEMPRE]

5つ星のうち5の評価

Bra hemsida och snabb leverans

2020年1月15日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Christian! Tack för ditt omdöme. Trevligt att du tyckte om vår sida och är nöjd med leverans tiden. Vi önskar dig allt gott :-)

[Kund har köpt: Vägghängd köksfläkt BALTIC]

Mycket bra produkt

Mycket bra produkt, fin finish och snygg dessutom.
Produkten var mycket väl emballerad borgar för felfri produkt för konsumenten.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Bo! Tack för ditt fina omdöme. Det är väldigt trevligt för oss att du uppskattar vår ansträngning som vi lägger för att packa varje köksfläkt på ett säkert sätt. Vi önskar dig allt gott :-)

[Kund har köpt: Vägghängd köksfläkt ROSVIK]

5つ星のうち5の評価

Fin fläkt och inga problem med leverans…

Fin fläkt och inga problem med leverans eller kvalité än så länge.

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Jon! Tack för ditt positiva omdöme! Önskar allt gott :-)

[Kund har köpt: Vägghängd köksfläkt KASKADE LYX]

Rekommenderar starkt!

Rekommenderar Swedluxury till alla som letar efter en kvalitets köksfläkt med snygg design och god uppsugnings förmåga. Företaget är väldigt kunnig om sina produkter då de endast håller på med köksfläktar, vilket är väldigt positivt!

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Marlena! Tack för ditt positiva omdöme och rekommendation! Önskar allt gott :-)

5つ星のうち1の評価

Varning!!

Varning!!! Företaget skickade defekt fläkt. Vägrar byta ut den. Supporten, som vare sig har efternamn eller direktnummer, uppträder som en 19-åring på sitt först jobb. Ärendet har gått till ARN för fällande dom.

!!!OBS!!! Läs andra betyg som uppgett EXAKT samma typ av problematik med leverantören. Slumpen?..... Spring bort härifrån fort, vänd er till seriösa aktörer.

2020年1月8日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej SilverSwe, vi är väldigt ledsna över ditt omdöme. Vad jag vet är detta ärende under utredning, inga beslut är ännu tagna. Vi löser alltid ärenden på ett tillfredsställande sätt för kunden. Vi vill försäkra dig om att vi inte är ute efter missnöjda kunder, som även du kan se bekräftelse på i några andra omdömen där vi löst kundernas problem på ett tillfredsställande sätt.  Vi önskar dig en fin dag och hoppas på ett snällare omdöme när ditt ärende är löst.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevliga och ärliga människor…

Mycket trevliga och ärliga människor driver detta företag. Om du funderar på att köpa en ny köksfläkt rekommenderar jag att köpa denna från Swedluxury.

2020年1月7日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Angelika! Tack för ditt positiva omdöme och rekommendation! Önskar allt gott :-)

5つ星のうち4の評価

Bra till slut

Snabb leverans av varorna. Fläkten kom med hemleverans samtidigt som jag fick hämta upp tillbehör hos ombud, vilket gav lite merjobb. Allt verkade stämma vid uppackning och installationen i taket gick smidigt. Vid uppstart så lyckades jag inte ändra färgtemp på belysningen, vilket denna modell skulle klara enl beskrivning på hemsidan. När jag påpekade detta så togs infon snabbt bort och jag fick därefter mail om att det tyvärr blivit fel.
Eftersom jag monterat varan så tappade jag tyvärr rätten till retur. Köparen ansvarar för att upptäcka felaktigheter trots att säljaren här vilselett med felaktig information innan köpet. Initialt var jag missnöjd med detta men hade en bra dialog med Swedluxury och vi kom fram till en bra lösning.

2019年12月13日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Lasse, tack för ditt omdöme. Vi är glada över att vi kom fram till en tillfredsställande lösning. Önskar dig allt gott!

5つ星のうち4の評価

Snygg fläkt

Hej Jag ville dela detta med Er ang Swedluxury..

Beställde fläket först med integrerad motor vilket jag va i god tid för att ha hemma när det är dags med montering, efter några veckor när vi öppnade så såg det ut som vissa grejer fattades enligt vår montör samt på bilden man fick med. Montören tyckte att den plastiga röret va för klen helt enkelt sen på bilden fanns ett annat plåt fäste som såg bättre ut då tog ja kontakt med kundtjänst vilket det tog på tiden tills man fick reda på om allt stämde.

Enligt Swedlyx.. så allt va med.

Då ny tid kom för att montera fick upp den Utan att testa vilket man kanske va stressad med allt annat hus renovering osv.

Allt gick bra med montering men när man startade den så lät den jätte högt vi hittade inte felet men det kändes som det va nåt med motorn! Tog kontakt med Swedluxury via mail för telefon svarade de inte... vilket de sa hela tiden att det är fel monterad!! gjorde olika tester video.. allt man skickade va ej bra?? Fläkten lät mycket och sög inget det fanns (heta Mail) fram å tbks tills vi bytte denna mot en annan med extern motor.

Fick denna då tänkte ja nu får ja inte glömma å testa, startade den nere på ettan lätt jätte lite å vilket sug det va DEN FUNGERAR snacka om man blir glad :) fick upp den monterad å klart funkar hur bra som helst.
Nu är Vi jätte nöjda med denna fläkt och ett Tack till Swedluxury att de bytte fläkten, det va värt de extra kr för en fläkt med extern motor.

2019年12月8日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Abdulla, tack för ditt omdöme. Vi är glada över att vi kom fram till en tillfredsställande lösning och att du är nöjd med din köksfläkt. Önskar dig allt gott!

5つ星のうち5の評価

Jättebra fläkt och snabb leverans

Jättebra fläkt och snabb leverans. Otroligt sug!!!

2019年7月31日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Samuel! Tack för att du ville dela med dig av din positiva köpupplevelsen i vår webbutik! Härligt att du är nöjd med din nya takintegrerade köksfläkt ZETA. Vi önskar allt gott!

5つ星のうち5の評価

Var lite tveksam till en början med och…

Var lite tveksam till en början med och visste inte riktigt om jag skall välja en köksfläkt från ett mer välkänt märke eller Swedluxury som jag verkligen tyckte om designen på, men jag hade inte hört talas om detta märke sedan innan. Tittade runt i några showroom på andra fläktar men inget som vi föll för. Vi läste runt på nätet och hittade många positiva kommentarer bla på instagram. Vi bestämde oss och köpte en ALFA takfläkt med takmotor, och ångrar inte en sekund. TOPP KVALITET! Dettta är en av dom finaste köksfläktarna vi sett. Super nöjda!

2019年5月19日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Daniel! Tack för att du ville dela med dig av din positiva köpupplevelsen i vår webbutik! Härligt att du är nöjd med din nya köksfläkt. Vi önskar allt gott!

5つ星のうち1の評価

Undermålig kvalite

Undermålig kvalite ! Fjärrkontrollen på billiga leksaker har mera funktioner än kökfläktens så kallade fjärkontroll . Generelllt sätt undermålig teknik . Risk att du får en defekt eller en reparerade produkt hem . Telefon till kundservice eller så kallade kund supporten får du glömma . Ingen svarar . Skickar du mail , får du svar men en och samma person presenterar sig med olika namn i olika veckodagar ! Du kan köra i slutändan till deras lokal men risken är att du inte möter någon levande där heller ! Så var försiktig med denna så kallade " swedluxury". Varken "lyx" eller ..... !

Svar på nedan: Rekommenderar presumtiva kunder att iaktta försiktighet utifrån min erfarenhet . Så vänligen lugna ner dig. Sen resten vet jag inte vad ni(du) pratar om. Kanske behöver du också rekommendationen att iaktta försiktighet gällande din reaktion . Nästa gång prova inte med att leverera en defekt och reparerade produkt !

2019年5月18日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Vi börjar med inlednings ord för dig som inte orkar läsa hela vårt svar.

Till alla ärliga kunder: Du kan känna lugn och säker, vi är ett ärligt företag som följer svenska lagen gällande konsumentköplagen och alla övriga gällande lagar. Det är en prioritet för oss att ge dig bästa service och vi finns alltid för dig, även när det inte är vår plikt reglerad enligt lag. Våra produkter är ett utvalt sortiment till stor del tillverkade för hand, av högkvalitativa material. Innan utskick till kund kontrolleras och testas varje produkt. Majoriteten av våra nöjda kunder i hela Sverige uppskattar detta.

Till alla oärliga kunder: Eftersom vårt företag följer alla gällande lagar och är medveten om era och våra egna rättigheter är vi inte ett enkelt mål för bedragare som vill utpressa något. Vi uppmuntrar dessa människor att köpa någon annanstans.

Tyvärr har vi ingen kund vid detta namn i vår databas, så detta i sig bevisar att omdömet är skrivet av en person med oärliga avsikter.

Våra produkter finns monterade hemma hos tusentals nöjda kunder över hela Skandinavien, och eftersom antalet klagomål är liten kan vi gissa vem du är.

Härmed kommer svar på dina anklagelser och åsikter, herr Vali:

Våra produkter skiljer sig inte i kvalitén från andra produkter av lyxföretag som säljer sina köksfläktar i Sverige, vilket bekräftas av många fina omdömen vi fått av våra nöjda kunder.

Fjärrkontroller som vi använder till våra köksfläktar är samma fjärrkontroll som används av andra kända tillverkare av köksfläktar i hela Europa.

I vår verksamhet följer vi naturligtvis lagen som gäller i Sverige och Europa.

OBS! Denna lag gäller även kunden * (dig).

En produkt som har monterats omfattas inte längre av ångerfristen enligt konsumentköplagen. Alla eventuella problem som rapporteras därefter omfattas av garanti och reklamationsrätt.

Dessutom skadade du fläktens transformator när du installerade produkten, så du kunde inte starta köksfläkten. (se bifogad bild)

Trots det faktum att varje produkt testas före leverans av vår kontrollant, som fyller i ett produkt kontroll dokument och i samband med kontrollen spelar in video på köksfläktens funktioner och där kundens faktura och datum på genomförd kontroll är dokumenterad (ifrågasätter du tillförlitligheten på denna kontroll. Tänk logiskt – vilken mening skulle allt detta ha? Tror du verkligen ett företag har tid och lust att spela in fejk video på ’’liknande produkt’’? Skulle detta leda oss någon vart och låta oss att existera så länge på marknaden?). Du ville utpressa en ny produkt från oss och påstår mot ALL FAKTA som vi har underlag på. Ändå var vi villiga att hjälpa dig, trots att du var väldigt otrevlig och ändå ville göra en kostnadsfri reparation av din köksfläkt samma dag (var kan du få sådan service?), men du ville inte komma överens.

I slutändan har du inte betalat något för produkten, vi tog emot din köksfläkt som du förstört. Och det är vi som har fått ta förlust på denna affär med dig.

Sammanfattningsvis: Vi tror faktiskt inte att vi är det enda företaget som du inte lyckats utpressa förmåner ifrån, och därför betalar du tillbaka med detta omdöme fullt av lögner och falska påstående som skall ge vårt företag ett dåligt rykte. Man kan se bevis på detta genom att kolla på din falska Google-profil, enligt vilken du har gett 1 stjärna till fler företag.

Vi har gjort allt vi kan från vår sida för att lösa detta problem på bästa möjliga sätt genom att hela tiden vilja möta dig halvvägs. Det finns dock en viss typ av människor / kunder som inte vill komma fram till en lösning, det enda dom är intresserade av är att deras åsikt skall vara högst upp och denna typ av kund skall strida med företaget vad som helst än man föreslår som lösning och undergräva all fakta och ljuga. För sådana människor måste livet i samhället vara väldigt plågsamt och varje lag och dom även från domstol är ändå ett bedrägeri enligt sådana människor.

5つ星のうち5の評価

Beställde en tak integrerad köksfläkt…

Har inte hunnit montera den ännu men så fort jag gjort det kommer det bilder också. Skulle jag behöva använda dom igen skulle jag inte tveka en sekund. Tack för hjälpen.

2019年3月7日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Marcus! Tack så jättemycket för det fina omdömet! Din rekommendation betyder mycket för oss. Vi ser fram emot bilderna :-) Allt gott!

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Fick tom svar på mina frågor under helgen som inte förväntade mig.

2019年3月4日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Tiia! Härligt att du är nöjd med vår service, tack för ditt positiva omdöme! Önskar allt gott :-)

5つ星のうち5の評価

Fin produkt, bra service!

Snabb leverans, bra kundservice, snabba svar.

2019年1月21日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Kevin! Härligt att du är nöjd med vår service och köksfläkt! Tack för ditt positiva omdöme! Allt gott :-)

Skorstensfäste

Snickaren hade sönder fästet till skorstensfläkten. Ringde Swedluxury för att höra om fästet fanns som reservdel. Trevligt bemötande och dom löste det snabbt och smidigt.

2018年12月16日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Eva! Härligt att du är nöjd med vår service, tack för ditt positiva omdöme! Önskar allt gott :-)

Snabb och superbra service

Snabb och superbra service! Bra och snygg fläkt! (takintegrerad lyxor elite)

2018年12月16日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Jan! Tack för att du ville dela med dig av din positiva köpupplevelsen i vår webbutik!

Härligt att du är nöjd med köksfläkten :-)

5つ星のうち5の評価

Andra köpet och är lika nöjd!

Andra köpet och är lika nöjd!
Extremt bra service med special-hantering av min beställning. Kommer helt klart rekommendera till folk jag känner som renoverar köket.

2018年12月5日

Swedluxury - köksfläktar för en bättre köksmiljö からの回答

Hej Kenneth, Tack för att du ville dela med dig av din positiva köpupplevelsen i vår webbutik! Härligt att du är nöjd med vår service och tack för din rekommendation! Önskar allt gott :-)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。