Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hela köpupplevelsen var enkel och smidig frÃ¥n bestÀllning till leverans. Allt fungerade precis som man önskar och flÀkten levererades snabbt och utan nÃ¥gra problem. Vi Àr vÀldigt nöjda med fl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En ursnygg flÀkt som jag haft i nio Ã¥r, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lÀtt att Ã¥tgÀrda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den Àr fortfarande frÀsch och fin,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr vÀldigt nöjda med vÃ¥r takintegrerade köksflÀkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet pÃ¥ 850m3/h. Den Àr mycket effektiv och estetiskt tilltalande. VÃ¥r spis Àr placerad pÃ¥ en köksö vilket gör att vi in... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde en tak integrerad köksflÀkt via Swedluxury. SÃ¥ nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den Ànnu men sÃ¥ fort jag gjort det ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Swedluxury Àr ett svenskt, snabbt vÀxande varumÀrke som designar lyxiga köksflÀktar med fokus pÃ¥ kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade flÀktar, frihÀngande modeller, integrerade flÀktar i induktionshÀll, diskreta inbyggda flÀktar för köksskÃ¥p samt vÀgghÀngda varianter. VÃ¥ra produkter anvÀnds dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i bÃ¥de villor och lÀgenheter. VÃ¥ra kunder vÀrdesÀtter design, hantverk och exklusiv inredning — de söker unika, stilrena lösningar som hÃ¥ller över tid. Köpen görs enkelt i vÃ¥r webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-flÀktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten pÃ¥ Instagram: @swedluxury_koksflaktar

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Nu vi har vÃ¥ran takintegrerad köksflÀkt

Nu vi har våran takintegrerad köksflÀkt i 5 år.Den Àr inte bara snyggt och modernt men också fungerar suverÀnt ,håller köket fritt från matos!Kunde inte förvÀntat mig mer av produkten!

2024幎1月19日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med köksflÀkten! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med vår nya flÀkt

VÀldigt nöjd med vÃ¥r nya flÀkt, förutom snygg sÃ¥ Àr den vÀldigt tyst av sig trots att man kör pÃ¥ lÀge 4 👍🏌

2024幎1月7日

Premium line

Har haft min flÀkt sedan februari 2023
Så jag tÀnkte att jag kan ge ett omdöme efter anvÀnt den flitigt
Köpte en Premium line pure vit
Är vÀldigt nöjd suger bra och Àr vÀldigt snygg att titta pÃ¥
Är vÀldigt lÀtt att hÃ¥lla ren förutomm att man fÃ¥r ha stege men det visste jag eftersom den sitter i taket
Om man Àr lite hÀndig så klarar man montera den sjÀlv rekommenderar att man Àr två nÀr man gör detta
Valde denna pga låg bygg höjd
AnvÀnder nÀstan bara lÀge 1 och då Àr den vÀldigt tyst
Fick vÀldigt bra info av kundtjÀnst

2023幎2月1日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och med din nya köksflÀkt! /Swedluxury Team

Jag rekommenderar verkligen Swedluxury

Jag rekommenderar verkligen Swedluxury. Vi köpte en inbyggd takflÀkt för två år sedan och den Àr både effektiv och snygg. Sen måste jag också berömma kundtjÀnsten. Fick fel på fjÀrrkontrollen till flÀkten och fick då otroligt proffsig och snabb hjÀlp.

2023幎11月29日

UtmÀrkt

Bra, snygg integrerad takflÀkt. Har den mitt i rummet o den funkar kanon.

2023幎11月14日

5぀星のうち5の評䟡

Snabb smidig leverans & bra service

Snabb smidig leverans & bra service, jag bestÀllde fel mått inga problem att byta rÀtt del kom på 4 dagar med retur fraktsedel
//HÃ¥kan

2023幎11月10日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr sÃ¥ nöjda med flÀkten och så

Vi Àr så nöjda med flÀkten och så snygg..

2023幎11月7日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och med den takintegrerade köksflÀkten! /Swedluxury Team

Bra kvalitet

Bra kvalite på takintegrerad köksflÀkt (Design line) och mkt snabb och trevligt bemötande vid kontakt m kundtjÀnst.

2023幎11月6日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och med den fina takintegrerade köksflÀkten Design line DREAM! /Swedluxury Team

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande, snabb återkoppling

2023幎11月2日

Mycket bra support

Mycket bra support, prisvÀrd och god kvalitet samt utförlig monteringsanvisning.

2023幎9月6日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och med den fina vÀgghÀngda köksflÀkten JUNO! /Swedluxury Team

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr supernöjda med flÀkten.

Vi Àr supernöjda med flÀkten.
Vi lagar mat mitt i rummet och den fungerar klockrent. Plus i kanten Àr att den Àr snyggt infÀlld i taket och inte stör nÀr man lagar mat.

2023幎9月28日

Mycket bra service

Mycket bra service och snabb återkoppling.

2023幎9月13日

JÀttenöjd

JÀttenöjd! Bra service och snabb leverans. Rekommenderas 🌟

2023幎9月8日

Bra produkt

Bra och effektiv flÀkt. Bra service.

2023幎9月7日

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö からの回答

Stort tack för ditt omdöme. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och köksflÀkten! /Swedluxury Team

Nöjd kund

BestÀllde en köksflÀkt och fick mycket bra och trevlig service! Snabb leverans och vÀldigt fin flÀkt! Så nöjd! Rekommenderas varmt!

2023幎5月14日

5぀星のうち3の評䟡

Fin vara. LÃ¥ng leveranstid.

BestÀllde en vara med leverans 2-5 dagar beroende på var man bor. Fick maila och fråga efter 9 dagar vad som hÀnt. Fick info att den var slut, men på G. Och ytterligare ett mail efter 22 dagar. Varan kom efter 4 veckor (-2 dagar) efter bestÀllning. Kan Àndå rekommendera då den då flÀkten Àr snygg och fungerar fint med bra belysning.

2023幎5月11日
5぀星のうち5の評䟡

JÀttefin köksflÀkt som passa perfekt in

JÀttefin köksflÀkt som passa perfekt in i våran kök. Supernöjda!

2023幎5月3日

NÖJD

Bra kundservice som hjÀlpte till på bÀsta sett.

2023幎4月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス