Hela köpupplevelsen var enkel och smidig frÃ¥n bestÀllning till leverans. Allt fungerade precis som man önskar och flÀkten levererades snabbt och utan nÃ¥gra problem. Vi Àr vÀldigt nöjda med fl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En ursnygg flÀkt som jag haft i nio Ã¥r, men nu har lysknappen slutat fungera, men det skall vara lÀtt att Ã¥tgÀrda enl swedluxury. Jag kan varmt rekommendera den för den Àr fortfarande frÀsch och fin,... ãã£ãšèŠã
Vi Àr vÀldigt nöjda med vÃ¥r takintegrerade köksflÀkt, en Lyxor 120 cm, med kapacitet pÃ¥ 850m3/h. Den Àr mycket effektiv och estetiskt tilltalande. VÃ¥r spis Àr placerad pÃ¥ en köksö vilket gör att vi in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde en tak integrerad köksflÀkt via Swedluxury. SÃ¥ nöjd med hela upplevelsen. Tydligt, snabb leverans och bra service/information. Har inte hunnit montera den Ànnu men sÃ¥ fort jag gjort det ko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Swedluxury Àr ett svenskt, snabbt vÀxande varumÀrke som designar lyxiga köksflÀktar med fokus pÃ¥ kvalitet, funktion och tidlös estetik. Vi erbjuder ett komplett sortiment: takintegrerade flÀktar, frihÀngande modeller, integrerade flÀktar i induktionshÀll, diskreta inbyggda flÀktar för köksskÃ¥p samt vÀgghÀngda varianter. VÃ¥ra produkter anvÀnds dagligen i nybyggda hem och vid köksrenoveringar i bÃ¥de villor och lÀgenheter. VÃ¥ra kunder vÀrdesÀtter design, hantverk och exklusiv inredning â de söker unika, stilrena lösningar som hÃ¥ller över tid. Köpen görs enkelt i vÃ¥r webbshop med fri hemleverans i hela Norden. Resultatet: tusentals Swedluxury-flÀktar installerade i skandinaviska hem. Se dem i verkligheten pÃ¥ Instagram: @swedluxury_koksflaktar
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nu vi har vÃ¥ran takintegrerad köksflÀktâŠ
Nu vi har våran takintegrerad köksflÀkt i 5 år.Den Àr inte bara snyggt och modernt men också fungerar suverÀnt ,håller köket fritt från matos!Kunde inte förvÀntat mig mer av produkten!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
VÀldigt nöjd med vår nya flÀkt
VÀldigt nöjd med vÃ¥r nya flÀkt, förutom snygg sÃ¥ Àr den vÀldigt tyst av sig trots att man kör pÃ¥ lÀge 4 ððŒ

Premium line
Har haft min flÀkt sedan februari 2023
Så jag tÀnkte att jag kan ge ett omdöme efter anvÀnt den flitigt
Köpte en Premium line pure vit
Ãr vÀldigt nöjd suger bra och Àr vÀldigt snygg att titta pÃ¥
Ãr vÀldigt lÀtt att hÃ¥lla ren förutomm att man fÃ¥r ha stege men det visste jag eftersom den sitter i taket
Om man Àr lite hÀndig så klarar man montera den sjÀlv rekommenderar att man Àr två nÀr man gör detta
Valde denna pga låg bygg höjd
AnvÀnder nÀstan bara lÀge 1 och då Àr den vÀldigt tyst
Fick vÀldigt bra info av kundtjÀnst

Jag rekommenderar verkligen Swedluxury
Jag rekommenderar verkligen Swedluxury. Vi köpte en inbyggd takflÀkt för två år sedan och den Àr både effektiv och snygg. Sen måste jag också berömma kundtjÀnsten. Fick fel på fjÀrrkontrollen till flÀkten och fick då otroligt proffsig och snabb hjÀlp.

UtmÀrkt
Bra, snygg integrerad takflÀkt. Har den mitt i rummet o den funkar kanon.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Snabb smidig leverans & bra service
Snabb smidig leverans & bra service, jag bestÀllde fel mått inga problem att byta rÀtt del kom på 4 dagar med retur fraktsedel
//HÃ¥kan

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Vi Àr sÃ¥ nöjda med flÀkten och sÃ¥âŠ
Vi Àr så nöjda med flÀkten och så snygg..

Bra kvalitet
Bra kvalite på takintegrerad köksflÀkt (Design line) och mkt snabb och trevligt bemötande vid kontakt m kundtjÀnst.

Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande, snabb återkoppling

Mycket bra support
Mycket bra support, prisvÀrd och god kvalitet samt utförlig monteringsanvisning.

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Vi Àr supernöjda med flÀkten.
Vi Àr supernöjda med flÀkten.
Vi lagar mat mitt i rummet och den fungerar klockrent. Plus i kanten Àr att den Àr snyggt infÀlld i taket och inte stör nÀr man lagar mat.

Mycket bra service
Mycket bra service och snabb återkoppling.

JÀttenöjd
JÀttenöjd! Bra service och snabb leverans. Rekommenderas ð

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Mycket nöjd med takflÀkten!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Really fast with answering question's
Really fast with answering question's, good knowledge of the product.
Nöjd kund
BestÀllde en köksflÀkt och fick mycket bra och trevlig service! Snabb leverans och vÀldigt fin flÀkt! Så nöjd! Rekommenderas varmt!

Swedluxury - köksflÀktar för en bÀttre köksmiljö ããã®åç
Fin vara. LÃ¥ng leveranstid.
BestÀllde en vara med leverans 2-5 dagar beroende på var man bor. Fick maila och fråga efter 9 dagar vad som hÀnt. Fick info att den var slut, men på G. Och ytterligare ett mail efter 22 dagar. Varan kom efter 4 veckor (-2 dagar) efter bestÀllning. Kan Àndå rekommendera då den då flÀkten Àr snygg och fungerar fint med bra belysning.
JÀttefin köksflÀkt som passa perfekt inâŠ
JÀttefin köksflÀkt som passa perfekt in i våran kök. Supernöjda!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã