Sydfisk AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fina fisken! SÃ¥g vÀldigt fin ut vid leveransen, ser fram emot att Àta den! Om jag skulle klaga pÃ¥ nÃ¥got sÃ¥ Àr det att laxbitarna inte var paketerade i varsina fack i plasten. Jag noterade inte dett... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra reans inga problem. Dessutom ringde man upp och följde upp leveransen att allting var ok. VÀldigt trevligt bemötande och professionellt. RÀkorna var fantastiska.

5぀星のうち5の評䟡

Som alltid, topprodukter och leveranser (som ibland överrÀffar) ens förvÀntningar! Ett brett sortiment av fisk och skaldjur av bÀsta kvalitet - rekommenderas!

5぀星のうち5の評䟡

RÀkorna kommer fram frÀscha och frysta, bara att sÀtta igÃ¥ng och fördela i portionspÃ¥sar. Kvaliteten har alltid varit bra frÃ¥n Sydfisk. Vi kommer att fortsÀtta och Àr mycket nöjda, bÃ¥de med rÀkorna oc... もっず芋る

䌁業情報

7. 冷凍食品店

Sydfisk AB に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Besök vår hemsida

Sydfisk har sedan 2010 levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals nöjda kunder i södra Sverige. Fokus har alltid legat på att leverera den bÀsta kvaliteten till ett schysst pris. Vi kan ha varit första fiskbilen i Sverige som sålde msc-mÀrkt torskrygg - något vi fortfarande gör idag.

Vi var Àven först ut med att erbjuda alla våra produkter till nettopriser, vilket innebÀr att vi inte tar betalt för vattenglaseringen som skyddar våra produkter. SjÀlvklart för oss - så att våra kunder vet vad de betalar för.

Nyhet - GrossistförsÀljning!

Besök oss på HammarvÀgen 7 i Arlöv och köp alla våra produkter till grossistpriser. BestÀll online eller köp direkt på plats.

Vad står Sydfisk för?

VÃ¥ra ledord har sedan 2010 varit Service & Kvalitet.

Med dessa ord som grundpelare har vi levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals kunder i hela Sverige.

Service för oss betyder att lyssna på er som kund - att kunna möta era behov så gott vi kan. Kvalitet innebÀr att endast köpa in de bÀsta produkterna från seriösa producenter som kan matcha våra krav.

Vi lever helt enkelt för att göra er vardag enklare.

Hittar ni inte vad ni söker på hemsidan Àr ni vÀlkomna att ringa eller skicka ett mail så ska vi hjÀlpa er så gott vi kan.

Vi har ett stort utbud av miljömÀrkt fisk och skaldjur mÀrkt med MSC och ASC. Vår Kalix Regnbåge Àr mÀrkt med "Från Sverige" och Àr grönlistad av WWF.

HÀr kan ni Àven köpa kyckling från BjÀrefågel som Àr Svensk SigillmÀrkt.

VÀlkommen som kund till Sydfisk

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 107ä»¶

レビュヌを曞く

Mkt trevlig kontakt

Mkt trevlig kontakt, snabb leverans och fina skaldjur.

2026幎5月5日

Sydfisk AB からの回答

Hej Anna-Lena, tackar ödmjukast för dina fina ord :)

mycket god fisk

mycket god fisk. enkelt att handla.
bra service. svarar snabbt på mail

Sydfisk AB からの回答

Hej Ylva, tack så jÀttemycket för dina fina ord!

Önskar dig en riktigt trevlig sommar och varmt vÀlkommen Ã¥ter :D

Super lÀckert

Hej Anders, tack för ditt omdöme och dina 5 stjÀrnor :D

Hoppas du får njuta gott av dina produkter i ett soligt Skåne i sommar!

Helt perfekt vara

Helt perfekt vara, höll vikten
Gott och vÀl😁👍!

Hej Jan,
tack så mycket för dina 5 gröna stjÀrnor, de vÀrmer som vårsolen :D

Hoppas du får njuta gott av dina rÀkor i sommar!

Full pott ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastiskt bemötande, utmÀrkta produkter!
Nu Àr ni ”min fiskhandlare” sÃ¥ vi ses igen.

2026幎4月24日

Hej Stefan, vad roligt att lÀsa ditt omdöme :D

Vi lovar att hålla samma kvalitet på både bemötande och produkter i framtiden :)

Varmt vÀlkommen åter!

Bra sortiment och bemötande

Bra sortiment och bemötande.
VÀldigt bra kvalitet på lax och rÀkor som jag köpte.

2026幎4月15日

Sydfisk AB からの回答

Hej Lena, tack så mycket för dina fina ord, de vÀrmer gott :D

Önskar dig varmt vÀlkommen Ã¥ter och hoppas du fÃ¥r en riktigt trevlig sommar!

Perfekt leverans

Perfekt leverans, så otroligt vÀl inslaget!!

2026幎4月8日

Sydfisk AB からの回答

Hej Lena, vad roligt att du gillade vår inslagning och leverans - hoppas du får njuta gott hela sommaren av din lax!

Toppkvalitet och supersnabb leverans

Toppkvalitet och supersnabb leverans

2026幎4月15日

Sydfisk AB からの回答

Hej Henrik, tack för dina fina ord och kul att vi kunde lösa leveransen så snabbt!

Önskar dig en trevlig vÃ¥r och varmt vÀlkommen Ã¥ter!

Enkelt och bra

Enkelt och bra!
HÀmtade sjÀlv dagen efter bestÀllningen gjordes. Snabb återkoppling och smidigt.
God löjrom!

2026幎3月27日

Sydfisk AB からの回答

Hej Annika, tack för din feedback!

Önskar dig en riktigt trevlig vÃ¥r och varmt vÀlkommen Ã¥ter!

Alltid lika bra!

Alltid lika bra!
BÃ¥de fisken och leveransen

2026幎4月6日

Sydfisk AB からの回答

Hej Pontus, tack så mycket för ditt finfina omdöme, det vÀrmer som vårsolen :D

prima varor

prima varor

2026幎3月23日

Hej Mats, tack för ditt omdöme om våra produkter och dina 5 stjÀrnor :D

Önskar dig varmt vÀlkommen Ã¥ter - och ett trevligt slut pÃ¥ denna pÃ¥skledigheten :)

Very good wild lax

Very good wild lax (portions). Quick delivery, good personal contact .

2026幎3月23日

Sydfisk AB からの回答

Hey Weronica, thank you so much for your 5 star Trustpilotscore!

Really glad to read your review :D

Wishing you a great and Happy Easter :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。