Jeg kÞbte et par sandaler den 7. august. Men var nÞdt til at returnere dem, da pasformen til mine fÞdder ikke var god. Men hele kÞbsprocessen og returneringen fungerede perfekt. Derfor min bedste an... ãã£ãšèŠã
Super dejligt at fÃ¥ en medarbejder i rÞret som kunne hjÊlpe med valg af sandaler til sÃ¥dan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsÞgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede fÞr jeg ring... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desvÊrre mÃ¥tte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mine gamle sandaler blev kasseret af byens skomager. Nedslidt og meget brugt. Sommeren er ikke forbi, sÃ¥ jeg fandt Sygeplejebutikken pÃ¥ nettet. Mine ynglings sandaler var der og to dage senere gik j... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har vÊret i brug.
Hodsagervej 35, 7451, SUNDS, ãã³ããŒã¯
- info@sygeplejebutikken.dk
- www.sygeplejebutikken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Alt klappede
Alt klappede. Venlig og kvalificeret hjÊlp ved henvendelse. Var presset pÃ¥ tid men varen blev leveret dagen efter . Blev lovet 1-2 dages leveringstid , afhÊngig af DAO ð

Hurtig og effektiv
Altid en fornÞjelse at handle i Sygeplejebutikken, hurtig levering og super produkter

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Skoene levede ikke op tilâŠ
Skoene levede ikke op til forventningerne. Da jeg Þnskede at reklamere og returnere dem, skulle jeg selv betale returfragten.

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Endnu en gang et par sandaler der ikkeâŠ
Endnu en gang et par sandaler der ikke skal gåes til. Dejligt.

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
gode produkter og hurtig levering

Hurtig levering
Hurtig levering. Har modtaget et par sko, som indtil videre, lever helt op til mine hÞje forventninger. De er så dejlig lette, både vÊgtmÊssig og nemme at tage på.

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Positiv ð Positiv ð....ð€žð»ð€žð»
Jeg har altid kun haft en positiv oplevelse i den tid jeg har handlet pÃ¥ ðSygeplejebutikken.dkð
Kvalitets produkter,nem bestilling og en fantastisk hurtig levering,det er lige fÞr man ikke nÃ¥r at slÃ¥ Þjnene op ð Vupti ð²sÃ¥ er det bestilte herð€žð»man kan kontakte dem hvis man har brug for noget faglig hjÊlp med produkterne, eller de selv gÞr os opmÊrksom pÃ¥ det i en lille mail,et eksempel..kan se du har kigget pÃ¥ et par sko ð¥¿ð¥¿ð er du i tvivl sÃ¥ bare kontakte os, det er kalder jeg god og opmÊrksom service..ð
Kan varmt anbefale at kÞbe på
Sygeplejebuttikken.dk ð

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Rigtig god vare og Hurtigt levering

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Servicen er rigtig god hurtig leveringâŠ
Servicen er rigtig god hurtig levering og det er nogle gode ting I har,jeg er ikke blevet skuffet VH Anne

Jeg har kÞbt sko herinde 2 gange og harâŠ
Jeg har kÞbt sko herinde 2 gange og har begge gange vÊret tilfreds med kÞbet.
Denne gang kÞbte jeg et par sandaler til hÊlspore (jeg har haft bÞvl med det i et halvt Ã¥r nu) og kan mÊrke at sandalerne hjÊlper en del pÃ¥ det sÃ¥ det er rigtig dejligt nÃ¥r nu vi gÃ¥r sommeren i mÞde ð¥¹ð¥°

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
God service og de sko jeg har kÞbt
God service og de sko jeg har kÞbt, lever fuldt ud op til mine forventninger

Jeg har nu handlet 2 gange hosâŠ
Jeg har nu handlet 2 gange hos sygeplejebutikken og har
kun fået en positiv oplevelse.
Hilsen Lise

Fair pris - godt produkt
Fair pris - nÊrmest billig
Paskram - stÞrrelsen passer
Jeg handler her igenð

rigtig god service...godeâŠ
rigtig god service...gode varer...hurtig forsendelse..

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Excelente servicio excelente atencion yâŠ
Excelente servicio excelente atencion y me gusta mucho explican sobre cada producto.
super service
super service. og lÊkre sko. Har kÞbt mange sko efterhånden ved sygeplejebutikken

Sygeplejebutikken.dk ããã®åç
Altid gode produkter og nemt ogâŠ
Altid gode produkter og nemt og returnere hvis stÞrrelsen er forkert.

Hurtig levering
Hurtig levering. Mange informationer om hvem har stiftet virksomhed.