Sygeplejebutikken.dk レビュー

2,870
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte et par sandaler den 7. august. Men var nødt til at returnere dem, da pasformen til mine fødder ikke var god. Men hele købsprocessen og returneringen fungerede perfekt. Derfor min bedste an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super dejligt at få en medarbejder i røret som kunne hjælpe med valg af sandaler til sådan en fod vanskelig kunde som mig. Havde selv forsøgt 2 gange at bestille sandaler som ikke passede før jeg ring... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet 2 par sko (sandal og Green Comfort ballerina), desværre måtte jeg returnere ballerina skoen p.gr. af forkert pasform. Sandalen er perfekt. Jeg har tidligere handlet i Sygepleje buti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Positiv og konstruktiv modtagelse af min reklamation. Hurtig levering af en ny vare, da den viste sig at være for lille, så en overraskende hurtigt ombytning til en større. På den lidt negative side... もっと見る

企業情報

1. 病院設備と備品
  2. 靴屋

当該企業による記述

Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.

優良

(2,870)

過去12か月のレビュー数: 507

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Hurtig hjælp på telefonen. Jeg manglede en størrelsestabel til…

Jeg manglede en størrelsestabel til sandaler af jeres eget mærke Sygeplejebutikken, men fik hjælp da jeg ringede ind til jer. I er heldigvis lette at fange på tlf.!!
Og så lige en ting til: I skriver ofte om sko til brede fødder. Jeg kunne godt tænke mig også at høre om hvilke sko er egnede til smalle fødder eller lav vrist. Tak

Hej Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for, da du ringede til os. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få svar på sine spørgsmål, og derfor gør vi vores bedste for at være lette at få fat på. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe dig med størrelsesguiden til vores egne Sygeplejebutikken-sandaler, så du kunne føle dig mere sikker på dit valg.

Tak også for dit gode input omkring sko til smalle fødder eller lav vrist. Det er en rigtig relevant kommentar, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det. Vi har fokus på at hjælpe kunder med forskellige behov, og din feedback tager vi med os i vores videre arbejde med produktinformation og vejledning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om konkrete modeller, der kan passe til smalle fødder eller lav vrist – vi hjælper gerne med at finde den rette løsning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget, og vi glæder os til at betjene dig igen.

5つ星のうち3の評価

Lige nu får i 3 stjerner

Lige nu får i 3 stjerner . Jeg har købt 2 par sandaler , det sværre for små , jeg har sendt et par retur , de skal byttes til nummeret større , så nu venter jeg lige på dem . Ellers en lækker sandal .

Sygeplejebutikken.dk からの回答

Tak for din anmeldelse og for din ordre hos os. Det er dejligt at høre, at du synes, sandalen er lækker – selvom størrelsen desværre ikke var helt rigtig i første omgang.

Vi beklager, at de to par sandaler var for små, men vi er glade for, at du har sendt det ene par retur til ombytning. Vi gør vores bedste for at behandle ombytninger hurtigt, så du ikke skal vente længe på den større størrelse.

Hvis du oplever nogen form for forsinkelse, eller hvis der er noget, vi kan hjælpe med i forhold til det andet par, er du meget velkommen til at kontakte os
På vegne af Sygeplejebutikken.dk
Rikke

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Nemt at handle og super super super kundeservice, da jeg havde spørgsmål. Super hurtig levering og top lækre sandaler - de varmeste anbefalinger herfra 🌹

2026年6月5日

Hej Britt,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de 5 stjerner! 🌹

Hvor bliver vi glade for at læse din fine feedback. Det er skønt at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse hos os, og at du oplevede det som nemt at handle på vores hjemmeside.

Vi er især glade for dine flotte ord om vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet, når de har spørgsmål, og derfor er det en stor fornøjelse at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for.

Derudover er vi selvfølgelig også glade for, at leveringen var hurtig, og at du er så tilfreds med dine nye sandaler. Vi håber, at du får rigtig stor glæde af dem i lang tid fremover.

Tusind tak for dine varme anbefalinger. Det betyder utrolig meget for hele teamet hos Sygeplejebutikken.dk og giver os ekstra motivation til at fortsætte det gode arbejde.

Hurtig levering,.

Hurtig levering,.
Købte et par sandaler, som jeg er fuldt ud tilfreds med, de er som sygeplejebutikken havde beskrevet dem.q

2026年6月12日

Hej Grethe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med dine nye sandaler, og at de lever op til den beskrivelse, du fandt på vores hjemmeside. Vi gør os umage for at give så præcise produktbeskrivelser som muligt, så vores kunder ved, hvad de kan forvente, og derfor er det skønt at høre, at dine forventninger blev indfriet.

Vi er også glade for, at du fremhæver den hurtige levering. Vi ved, hvor rart det er at modtage sine varer hurtigt, og vi arbejder hver dag på at sikre en god oplevelse fra bestilling til levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget for hele teamet hos Sygeplejebutikken.dk.

Sikke et udvalg

Sikke et udvalg, fornuftige priser og virkelig god bytteservice. Overskuelig hjemmeside, og selvom man ikke arbejder indenfor sygepleje, så kan man jo godt have glæde af komfortable sko, som samtidig ser pæne ud.

2026年6月12日

Hej Majbrit,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, priser og bytteservice. Vi gør os umage for at tilbyde et bredt sortiment af komfortable produkter til gode priser, så det er dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Vi er også glade for, at du oplever hjemmesiden som overskuelig og nem at finde rundt på. En god købsoplevelse starter allerede dér, og derfor betyder din feedback meget for os.

Du har helt ret i, at man ikke behøver at arbejde inden for sygepleje for at få glæde af komfortable sko. Mange af vores kunder vælger netop vores sko, fordi de kombinerer komfort, støtte og et pænt design, som fungerer godt i både arbejde og fritid.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din anbefaling og positive feedback betyder meget for hele teamet hos Sygeplejebutikken.dk.

5つ星のうち5の評価

Nemt at finde en sko/sandal hos jer

Nemt at finde en sko/sandal hos jer , og hurtigt at bestille. Så kan man læne sig tilbage og vente på en hurtig levering 🚚.

2026年6月9日

Hej Inger,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de 5 stjerner! 🚚

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede det som nemt at finde den rette sko eller sandal hos os, og at bestillingen var hurtig og enkel. Vi arbejder løbende på at gøre hjemmesiden overskuelig og brugervenlig, så vores kunder let kan finde det, de søger.

Det er også skønt at høre, at leveringen levede op til dine forventninger. Der er nemlig noget særligt ved at kunne læne sig tilbage og vide, at pakken hurtigt er på vej.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at levere gode oplevelser til vores kunder.

5つ星のうち5の評価

Hjemmesiden er virkelig meget…

Hjemmesiden er virkelig meget informativ og vejledende - super godt overblik. Har handlet der før selv med stor tilfredshed og dennegang til min mor på 89 år - hun har næsten “sovet” med hendes nye sko på så behagelige er de for hende 👍 Vild hurtig ekspedition og forsvarligt indpakket 👍 Kan varmt anbefale Sygeplejebutikken.

2026年6月9日

Hej Hanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de 5 stjerner! 👍

Det glæder os utrolig meget at høre, at du oplever vores hjemmeside som informativ, vejledende og nem at finde rundt på. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder et godt overblik og de oplysninger, der gør det lettere at vælge de rette produkter.

Det er også dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os – og denne gang på vegne af din mor. Vi måtte smile, da vi læste, at hun næsten har "sovet" med sine nye sko på. Det er den slags tilbagemeldinger, der virkelig gør os glade, for der er ikke noget bedre end at vide, at et par sko giver så stor komfort og glæde.

Vi er samtidig glade for, at du fremhæver den hurtige ekspedition og den forsvarlige indpakning. Vi gør os umage for, at hele oplevelsen fra bestilling til levering skal være så god som muligt.

Tusind tak for din varme anbefaling af Sygeplejebutikken.dk. Det betyder rigtig meget for os og for hele teamet.

Kan klart anbefale Sygeplejebutikken

God vare til rigtig fin pris, samt hurtig levering.

2026年6月3日

Hej Sonja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varen, prisen og den hurtige levering. Vi arbejder hver dag på at tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser, så det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Vi sætter også stor pris på din anbefaling af Sygeplejebutikken.dk. Det betyder meget for os, når vores kunder har lyst til at anbefale os til andre, og din feedback er en stor motivation for hele teamet.

5つ星のうち5の評価

Altid hurtig ekspedition og god…

Altid hurtig ekspedition og god kundeservice.

Hej Theresa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever både hurtig ekspedition og god kundeservice, når du handler hos os. Vi gør os umage for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding.

Det er især dejligt at høre, at du fremhæver vores kundeservice. Vi ønsker altid at være hjælpsomme, imødekommende og nemme at komme i kontakt med, når der opstår spørgsmål eller behov for vejledning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback er en stor motivation for hele teamet hos Sygeplejebutikken.dk.

God service, godt udvalg

Rigtig god service, fine priser, godt udvalg, flotte og smarte sko der er rigtig gode for fødderne, nem hjemmeside og hurtig levering.
De bedste anbefalinger
Helle Hald Kristiansen
Statsautoriseret fodterapeut

2026年6月10日

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service, udvalg, priser, hjemmeside og hurtige levering. Vi arbejder hver dag på at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder, så det er skønt at få så positiv en tilbagemelding.

Vi er særligt glade for dine fine ord om vores sko. At høre, at du oplever dem som både flotte, smarte og gode for fødderne, betyder rigtig meget for os. Det gør det ekstra værdifuldt, når anbefalingen kommer fra en statsautoriseret fodterapeut med stor faglig indsigt i fodkomfort og fodsundhed.

Tusind tak for dine bedste anbefalinger og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for hele teamet hos Sygeplejebutikken.dk.

5つ星のうち3の評価

Hej Rikke

Hej Rikke - Skoene var for store, så de er sendt retur, jeg har gjort, som du skrev, men har ikke modtaget nogle penge og DAO siger, de er ved at undersøge sagen, så det er jo ikke din skyld noget af det, det er bare lidt irriterende……. Ingen sko, ingen penge, det sku’ lidt for besværligt. 🙈😂🤷‍♀️🥰

2026年6月2日

Sygeplejebutikken.dk からの回答

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende både at stå uden sko og uden penge, når DAO stadig er i gang med at undersøge sagen – det er bestemt mere besværligt, end det burde være.

Som du også skriver, har du fulgt de anvisninger, du fik, og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig bedst muligt, selvom sagen lige nu ligger hos DAO.

Så snart vi får en afklaring fra DAO på din returpakke, sørger vi for, at din refundering bliver håndteret.
På vegne af Sygeplejebutikken.dk
RIkke

Dét er en god webshop.

Dét er en god webshop.
Mange gode produkter. Hurtig levering

2026年4月3日

Hej Anette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, Sygeplejebutikken.dk er en god webshop. Vi arbejder hver dag på at tilbyde et bredt udvalg af gode produkter og en nem og tryg købsoplevelse, så det er skønt at høre, at det er noget, du har lagt mærke til.

Vi er også glade for, at du fremhæver den hurtige levering. Vi ved, hvor vigtigt det er at modtage sine varer hurtigt, og derfor gør vi vores bedste for at få alle ordrer sendt afsted så effektivt som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at levere god service og kvalitetsprodukter.

5つ星のうち5の評価

Super fine sandaler til en rigtig god…

Super fine sandaler til en rigtig god pris, hurtig levering og små gaver med i pakken. Whats not to like 🙂

2026年6月4日

Hej Metta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂 Det glæder os rigtig meget at høre, at du er glad for dine nye sandaler, og at du oplevede både en god pris og hurtig levering. Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering, så det er skønt at vide, at det blev bemærket.

Hvor er det også dejligt, at de små gaver i pakken faldt i god jord. Vi håber, at dine sandaler kommer til at bringe dig masser af komfort og glæde i hverdagen.

God service, hurtig levering

Hej Inger-Lise,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at din ordre blev leveret hurtigt.

Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedst mulige service og en smidig købsoplevelse, så det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os.

Altid fin service

Altid fin service, og gode varer der holder hvad de lover.

2026年6月3日

Hej Karen,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever en god service hver gang, og at vores varer lever op til dine forventninger.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter i god kvalitet, som holder, hvad de lover, og derfor er det ekstra skønt at få bekræftet, at du er tilfreds med både varerne og den service, du møder hos os. Din tillid og opbakning sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Min bedste anbefaling 🥇🥇🥇🥇🥇…

Alt det bedste til Rikke og hendes team 🥇
Jeg var også i kontakt med kundeservice og blev også venligt hjulpet der 🥇
Ja jeg er ganske enkelt så tilfreds hele vejen igennem☺️.
Fandt de lækreste sko, der bare passer godt på mine syge fødder 🥇så jeg er glad for at jeg tog en chancen og bestilt 2 par med det samme 🤭
Desværre var der lige nogen sko, som der ikke ville samarbejde med mine fødder, så de måtte retur, så en anden kan få glæde af dem.
Selve returneringen var også let at finde ud af.
Tak for go behandling og tak for min lille vejledning med det lækreste hjerte ❤️ bolsjer 🥇
Som intensiv sygeplejerske må jeg sige, I har et fantastisk udvalg 🥇både for dem der arbejder på gulvet, men sørme også for dem derhjemme, som der bl.a. også kunne bruge noget godt fodtøj.
For vi skal huske at passe godt på vores fødder, for det er dem, som der skal bære på vores “hus”🥇
Min Aller aller bedste anbefaling kommer derfor her 🥇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年5月31日

Hej,

Hvor bliver vi bare glade for at læse din fantastiske anmeldelse 🥇⭐❤️ Tusind tak for alle de flotte ord og for den varme anbefaling.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – lige fra at finde de rette sko til kontakten med kundeservice og den efterfølgende returnering. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde fodtøj, der passer godt til føddernes behov, og derfor er det skønt at høre, at du fandt nogle sko, som giver dine fødder den støtte og komfort, de fortjener.

Vi er også glade for, at du tog chancen og bestilte flere par, og selvom ikke alle modeller passede til dine fødder, er det dejligt at vide, at returprocessen var nem og overskuelig. Det er vigtigt for os, at hele oplevelsen føles tryg og enkel.

En særlig tak for dine fine ord om vores udvalg. Som intensiv sygeplejerske ved du om nogen, hvor stor betydning godt fodtøj har i en travl hverdag, og vi kunne ikke være mere enige i, at fødderne fortjener den bedste omsorg, når de skal bære os gennem dagen 🥇

Og hvor er det hyggeligt at høre, at både vejledningen og de små hjertebolsjer blev værdsat ❤️ Det er de små detaljer, vi håber kan gøre oplevelsen lidt ekstra personlig.

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale, at købe sko og sandaler i sygepleje butikken . Jeg får altid de bestilte varer nemt og hurtigt og til en god pris. Normalt synes jeg man skal handle lokalt, men det er svært, når der ingen butik, er i nærheden af, hvor jeg bor.

Hej Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for din varme anbefaling.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du igen og igen oplever en nem og hurtig levering, og at du er tilfreds med både vores udvalg og priser. Vi ved, at det ikke altid er muligt at handle i en fysisk butik, når man bor langt fra de nærmeste forhandlere, og derfor gør vi os umage for at skabe en tryg og god oplevelse online, så det bliver så nemt som muligt at finde det rette fodtøj hjemmefra.

Det betyder meget for os, at du vælger at handle hos os, og vi er glade for, at vi kan være et godt alternativ, når lokale muligheder ikke er lige ved hånden. Din tillid og de pæne ord sætter vi stor pris på.

Hurtig og fejlfri levering 🙂

2026年5月29日

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse 🙂 Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig og fejlfri levering.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at en bestilling kommer frem som forventet og til tiden, så det er dejligt at få bekræftet, at alt forløb problemfrit. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at yde den bedste service.

UG oplevelse

Skoene er fine, behagelige og lever op til billede og beskrivelse. Og handlen gik meget hurtigt - det er hverken første eller sidste gang, jeg handler hos jer.

Hej Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at skoene lever op til både billederne og beskrivelsen, og at du oplever dem som fine og behagelige at have på. Vi gør os umage for at præsentere vores produkter så præcist som muligt, så det er skønt at vide, at dine forventninger blev indfriet.

Det er også dejligt at høre, at handlen forløb hurtigt og nemt. At du både har handlet hos os før og allerede forventer at vende tilbage igen, betyder utrolig meget for os. Den tillid er vi meget taknemmelige for.

5つ星のうち5の評価

Sandaler og slidgigt i knæ

Jeg går rigtigt godt i mine sandaler. Jeg har slidgigt i begge knæ. Disse sandaler hjælper til en god gang uden smerter.

Hej,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at dine sandaler hjælper dig til en god og behagelig gang, og at de bidrager til mindre ubehag i hverdagen. Når man lever med slidgigt i knæene, ved vi, hvor stor betydning det rette fodtøj kan have for både komfort og bevægelsesfrihed.

Derfor er det ekstra skønt at høre, at sandalerne fungerer så godt for dig, og at du oplever en positiv forskel. Vi håber, at de fortsat vil give dig god støtte og komfort i lang tid fremover.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。