レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞrte en tur ud for at gÃ¥ en tur med hunden, og blev enige om vi skulle have en is det var sÃ¥ fÞrste eneste og sidste gang 😡aldrig nogensinde har jeg fÞlt mig sÃ¥ snydt vi bestilte to kugler og de nÃ¥e... もっず芋る

Har allerede vÊret der to gange i 2025. Meget hyggeligt lille sted. HÞjt service-niveau (eks. da tigerrejerne var serveret, spurgte vi efter glutenfrit brÞd, der hurtigt blev serveret). Herudover fi... もっず芋る

Meget skuffende oplevelse vi var til selskab og betjeningen var yderst dÃ¥rligt . Samt bufeen skrabet dÃ¥rlig mad nÃ¥r man ser billederne pÃ¥ hjemmesiden var det langt fra Hvad vi fik ,en alt for hÞj pr... もっず芋る

Mad og drikkevarer var alt for dyr i forhold ril hvad vi fik. BÞffen i burgeren var det eneste gode. Service var ringe, vi fik aldrig ryddet halvdelen af bordets middagstallerkener med madrester vÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her er du altid velkommen til at kigge forbi for en kortere eller lÊngere bemÊrkning. Vi giver dig muligheden for at koble fra, og bare slappe af et Þjeblik. Snup en kop dampende varm kaffe, eller en kÞlig forfriskning, og nyd den gode stemning i vores hyggelige lokaler.

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte et frokost brÊt med 3 stk

Bestilte et frokost brÊt med 3 stk smÞrrebrÞd, inden bestillingen spurte jeg indtil om hÞnsesalaten var hjemmelavet og fik at vide det var den, da frokost brÊttet bliver serveret kan jeg med det samme se at den hÞnsesalat er ksalats bedste🀪 og roastbeef ligner til forveksling den jeg kÞber i supermarkedet , rejemaden var ok. Pris 175 kr😭 en stjerne for det smukke sommervejr🌞

2022幎6月10日

Forskels behandling til

Forskelsbehandling .Ønskede plads til 10 den 1 maj .men da der kom et selskab ,fik jeg af vide dette ikke kunne lade sig gÞre.Hvorfor kunne de ikke vÊre ude bagved ? Jeg bestilte jo fÞrst .Kommer der ikke mere og spreder gerne det negative budaskab

2022幎4月12日
自発的なレビュヌ

Dette var engang et dejligt sted med

Dette var engang et dejligt sted med god betjening og skÞn mad.
Men, ikke mere.

Betalte 550 kr. for 3X fishÂŽn chips.
Det viste sig at vÊre en frossen fÊrdigkÞbt spÊttefilé, fÊrdigkÞbte pomfritter..... en slatten salat ved siden af.
Ussel service.

Den ene stjerne jeg har sat er for udsigten over Sydstranden i DragÞr. Med den kan vi nÊppe takke Sylten for.

Ku lige så godt ha smidt de 550 kr i havet i sted for at lÊgge dem på ussel mad.

2021幎9月17日

KÞbte take away mad for 495 kr

Jeg KÞbte take away mad for 495 kr og fik
En elendig og smagslÞs sylten’s bbq burger til 160 kr , hvor der var fyldt mere agurk og tomat i en der var bÞf i ??? Som de sÃ¥ ogsÃ¥ lige havde glemt at krydre med simpel salt og peber ..
KÞbte 1 x hvidlÞgsrejer til 90 kr , og fik 8 stk Tiger rejer som svÞmmede i en ordentlig gang hvidlÞgs olie og intet andet ???
KÞbte kylling spyd m teriyake og rÞdkålssalat
Til 85 kr og fik 3 meget små kyllingespyd
( som ville svare til 1/4 kylling bryst ) med et drys af rÞdkål og 6 stk Êrteskud ???
KÞbte 1 gang moules frites i cremet sauce til 160 kr som igen til prisen var pivringe , men som kunne spises men ikke mere end det , muslingerne smagte fint , men den cremet sauce/suppe var alt for salt , og sÃ¥ som prikken over i’et havde de valgt at pakke det ristede brÞd ned i pommes frites bakken sÃ¥ det var dejligt blÞdt og smagte af pommes frites 👍🏻👍🏻👍🏻 Kan kun sige at det var en KÆMPE skuffelse og de skal stramme gevaldigt op i kvalitet og i portion stÞrrelse til de priser , for jeg fÞler mig snydt BIG TIME !!
Der mistede de en kunde og burde lave deres navn om til Café Snylten .

2021幎7月5日
自発的なレビュヌ

Meget skuffende oplevelse vi var til

Meget skuffende oplevelse vi var til selskab og betjeningen var yderst dårligt . Samt bufeen skrabet dårlig mad når man ser billederne på hjemmesiden var det langt fra Hvad vi fik ,en alt for hÞj pris til Hvad de levere både mad,drikke samt betjening .
Beliggenheden fantastisk men de lever ikke op til Det vi betalte langt over 500kr pr kuvert og bestemt ikke pengene vÊrd vil aldrig komme igen

2019幎9月30日

Trist oplevelse.

Udsigten og at vi kan have hunden med pÃ¥ cafe ville trÊkke det op til 5 stjerner. Men maden er virkelig intetsigende. Meget kedelig oplevelse. Vi fik burgere med blÞde halvkolde fritter til. Burgeren var trist og ikke nogen god oplevelse til en meget dyr pris for den slags mad. Øv.

2019幎6月21日

Var i formiddags til Brunch med 2

Var i formiddags til Brunch med 2 venner.
Skuffende. Ingen bacon, lun leverpostej eller rÞget laks.
Vi kom, fik vores bord, men ingen fortalte os, at vi bare kunne gå igang med maden. Så der sad vi og til sidst måtte jeg gå ind og spÞrge om vi kunne gå igang.
Der var masser af salater men det er ikke det jeg forbinder med Brunch.

2 stjerner for udsigten, 1 for maden.

Vi gik skuffet derfra alle 3.

2019幎2月9日
自発的なレビュヌ

Kan kun anbefale dette lille hyggelige

Kan kun anbefale dette lille hyggelige sted drevet af Lene og Lars.
Vi holdt et arrangement med 35 gÊster og Asiatisk buffet.
Maden var rigtig god, og der var nok til at alle kunne smage alt.
Vi oplevede en professionel tilgang fra begyndelsen, med to mÞder for at klarlÊgge alle detaljer.
Bordene var flot og simpelt dÊkker og de havde i det hele taget sÞrget for at de ydre rammer var på plads.
Det var også supersÞdt og opmÊrksomt personale .

2017幎9月29日

4 for maden, 5 stjerne for beliggenhed

Har spist på Sylten tre gange og alle tre gange har maden vÊret helt som den skulle vÊre, ikke overvÊldnede fantastisk men absolut god. Der er nok at vÊlge imellem til at kunne tilfredsstille de fleste og der fyldes fyldes op lÞbende.
Personalet er venlige/imÞdekommende og det er et dejligt område at gå en tur i efter maden. Jeg kommer helt klart igen en anden dag :-)

2012幎12月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ