Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfÞlgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprÞve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige... ãã£ãšèŠã
Da jeg midt i et projekt kom til at ÞdelÊgge min overlockerfod, var jeg sÃ¥ heldig at finde symaskineXperten, som heldigvis havde overlockerfÞdder til min symaskine. Levering var som lovet, og jeg nÃ¥e... ãã£ãšèŠã
Det her ville have vÊret en 5-stjernet anmeldelse hvis ikke det var for en irriterende detalje... Jeg indleverede 2 stort set ens Singer Inspiration symaskiner til reparation. Tilbuddet om at de under... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service. Jeg ringede op til de hyggelige folk i biksen, da jeg var i tvivl om nogle nÃ¥le jeg havde bestilt til en maskine jeg ikke kendte nÃ¥letypen til. De sad to sammen der kunne svare p... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sÊlge den hÞjeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.
Amagerbrogade 96, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- shop@symaskinexperten.dk
- www.symaskinexperten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God service
Bestilte en ny pedal til min meget gamle Singer maskine og den kom dagen efter.
Alt gik godt
Efter bestilling modtog jeg hurtigt en ordrebekrÊftelse, og blev derfra hele tiden holdt informeret om fremskridt i leveringen af min bestilling. Alt gik som planlagt.
Kan anbefales.
Varerne kom hurtigt, det hele forlÞb prÊcis som det skulle. Har kÞbt herfra flere gange med samme resultat.
Altid meget hurtig levering!
Jeg var meget tilfreds er bestilt varenâŠ
Jeg var meget tilfreds er bestilt varen den en dag og nÊste dag havde jeg jo den yderst tilfreds
Super Êrgerlig en oplevelse
I sin tid, kÞbte min partner og jeg både en texi overlocker og stikkestingsmaskine, som begge blev ved med at gå i udu (og ingen af dem virker i dag) i butikken insinuerede de det var os der var skyld i det, i stedet for at hjÊlpe os (til trods for vi har 2 andre maskiner i samme mÊrker, fra andre leverandÞrer, der virker uden problemer). Super Êrgerlig en oplevelse for en lille virksomhed som vores. Håber de i fremtiden er mere behjÊlpelige overfor andre, og at garanti loven faktisk trÊder i kraft. 1 stjerne herfra. Håber tingene Êndrer sig.
Jeg kan åbenbart ikke svare, på svaret.
Men tak for svar. Det er rigtigt vi selv kunne komme med maskinen, men da den var så nyligt kÞbt, var det måske ikke helt fair vi selv skulle betale for at få den indleveret. Og Êrligt har vi ikke tiden til det, da vi er så lille en virksomhed. Overlockeren havde I en tekniker ude hos os, som satte en anden kniv på. Den virkede kort, men stoppede igen. Maskiner der ikke virker, har vi desvÊrre ikke tiden til.
Igen tak for svar, det er godt at hÞre. Jeg ved dog ikke om vi kan få tiden til at komme ind til jer, da vi er meget presset. Men da I trods alt tilbyder hjÊlp, Êndrer jeg lidt på min anmeldelse. Fair skal vÊre fair.

symaskineXperten.dk ããã®åç
Super hurtig modtagelse af ordre ððŒ
Super hurtig betjening
Hurtigt betjening
Hurtigt betjening - min nye skrÊddersaks kom hurtig frem. Så nu er jeg klar til nye sy- opgaver
Levering til tiden uden problemer.
Meget hurtig levering
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Lige hvad jeg havde brug for og til en god pris.
Hurtig leveringð
Imponerende hurtigt levering