Syntese Digital ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ud fra sparsomt materiale fik Angela fra Syntese Digital skabt liv i ellers lidt statiske PR-billeder til brug til display bannere. Hendes forslag kom frem til os lynhurtigt, og de fÃ¥ rettelsesforslag... もっず芋る

䌁業が回答したした

DesvÊrre ikke nogen god idé for os, pÃ¥ trods af 400.000 visninger og en efter sigende hÞj klik procent kunne vi end ikke se nogen synlig stigende trafik pÃ¥ Google analytics og slet ikke nogen omsÊtnin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har brugt Syntese Digital ifm. en online kampagne og de positive resultater vi har fÃ¥et taler for sig selv. Man kan mÊrke, at der er stor ekspertise og man mÞdes generelt af en rigtig behagelig for... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア䌚瀟
  2. 広告代理店

圓該䌁業による蚘述

Display annoncering er den mest effektive og billige måde at nå dine kunder på. Vi er Danmark stÊrkeste udbyder af display annoncering, og har på vegne af vore kunder lanceret mere end 600 kampagner. Vi laver ikke andet end display annoncering, og vi har derfor kun fokus på at give vore kunder den bedst mulige tilstedevÊrelse på de digitale medier. Den digitale verden kan vÊre svÊr at forstå, men du kan trygt tage fat i os. Vi vil hjÊlpe dig hele vejen. Det gÊlder også, hvis du mangler den rigtige grafiske lÞsning for dit tilbud, eller dine produkter. Vi har en professionel grafiker ansat, som kan lÞse den udfordring nemt og hurtigt. Ring eller skriv til os i dag, og du kan komme hurtigt i gang på de helt rigtige digitale medier for dig og din virksomhed.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Syntese Digital leverede ved fÞrste

Syntese Digital leverede ved fÞrste skud en virkelig god lÞsning til os.

2026幎1月21日

Syntese Digital ApS からの回答

Tusind tak for de flotte ord. Vi sÊtter stor pris på samarbejdet og ser frem til at fortsÊtte den gode udvikling sammen.

Hilsen
Golnush Andersen
Client Care Manager

Godt samarbejde og hurtig opfÞlgning

Rigtig god dialog om lÞsning, super til lÞbende at fÞlge op og tilsikre, at ens kampagne kÞrer optimalt.

2025幎11月13日

Syntese Digital ApS からの回答

Tusind tak for de flotte ord.Det glÊder os, at du har haft en positiv oplevelse med både dialog, opfÞlgning og kampagnestyring. Vi sÊtter stor pris på samarbejdet og ser frem til at fortsÊtte den gode udvikling sammen.

Hilsen
Golnush Andersen
Client Care Manager

HOLD DIG LANGT VÆK!!

HOLD DIG LANGT VÆK!!! Syntese Digital sÊlger luftkasteller og lever slet ikke op til det de lover og de leverer ikke varen. Jeg bliver snydt til at skrive under pÃ¥ lÞgne fra deres sÊlger (lÞgnene har firmaet dog undskyldt) Allerede efter 1 mÃ¥ned gÞr jeg opmÊrksom pÃ¥ at jeg ikke ser nogen effekt overhovedet - tvÊrt imod oplever jeg et kÊmpe fald i omsÊtning. Der gÃ¥r dog 2 mÃ¥neder fÞr det lykkes at fÃ¥ et mÞde i stand. De Êndringer jeg beder om, bliver ikke lavet. Jeg venter nu pÃ¥ 4. mÃ¥ned pÃ¥ den Êndring jeg har bedt om.
Det antal klik, de påstår annoncen giver, kan ikke ses, når jeg kigger på min hjemmesides antal besÞgende. Annoncerne har nu kÞrt i 7 måneder uden jeg eller familie har set dem en eneste gang. Min egen oprettede lille google annonce som koster 3% af hvad jeg betaler Syntese Digital, ser vi med det samme jeg sÊtter den igang.
VÊr også lige opmÊrksom på, at hvis du starter en 1 årig aftale, at du skal opsige den 4 måneder fÞr udlÞb, og gÞr du ikke det, så hÊnger du på 1 år mere !!!
Så brug dine penge andet steds - det her er et dybt useriÞst firma og spild af penge.

Svar på Synteses svar: Jeg mangler bla. svar på email fra 14/11. Den aftalte Êndring pr.13/8 vedr. Serverside Tracking & Google Consent mode V2 er endnu ikke udfÞrt dd.29/12!!! Og jeg er helt med på hvor jeg kan se tal i Google Analytics - og ellers er det nemt at se antal besÞg på hjemmesiden samt tallet på bundlinjen....

2024幎12月4日

Hej Karina,

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og tager dine bekymringer alvorligt.

Vi kan dog ikke genkende den manglende kommunikation og har registreret i vores system, at de aftalte Êndringer er udfÞrt. Skulle der vÊre sket en misforståelse, retter vi naturligvis op.

Vores team kontakter dig for at afklare sagen og guide dig til, hvor du kan se tallene i din Google Analytics.

CEO, Syntese Digital

Spild af penge

DesvÊrre ikke nogen god idé for os, på trods af 400.000 visninger og en efter sigende hÞj klik procent kunne vi end ikke se nogen synlig stigende trafik på Google analytics og slet ikke nogen omsÊtningsfremgang. Måske var vores produkt bare ikke egnet til denne form for markedsfÞring så i forhold til det blev vi da lidt klogere men desvÊrre ikke rigere.

2023幎10月31日

KÊre Kenneth Janning,

Tak for din tilbagemelding, selvom den var på kun én stjerne.

Det er beklageligt at hÞre, at vores service ikke levede op til dine forventninger denne gang. Vi sÊtter en Êre i at sikre, at vores kunder altid oplever vÊrdi gennem vores tjenester.

Vi strÊber kontinuerligt efter at sikre kundetilfredsheden, både under og efter en kampagne. Jeg vil derfor gerne personligt undersÞge din sag nÊrmere for at forstå de udfordringer, du har oplevet.

Herefter vil jeg tillade mig at kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende lÞsning, der imÞdekommer dine behov og Þnskede resultater - Og sikre, at du får den 5-stjernede oplevelse, som alle vores kunder fortjener.

God dag.

Jeff de la Cruz, Partner
Syntese Digital

Vores virksomhed var sat i stilling

Vores virksomhed var sat i stilling til at skulle skabe awareness blandt på potentielle kunder. Jagten gik derfor ind på et bureau, der kunne hjÊlpe os med det.

Jeg har tidligere samarbejdet med Syntese Digital, og derfor kontaktede jeg naturligvis dem. Lynhurtigt fik jeg et mÞde med Jonas og Christopher, der fik et indblik i vores virksomhed og målsÊtninger.

Vi opsagde samarbejdet med det tidligere bureau, og Syntese Digital sÞrgede for en fin overgang.
Vi fik oven i kÞbet tilknyttet en grafiker, der hjalp os med at producere content til vores display annoncering.

Jeg er meget tilfreds med Syntese Digital. Jeg kan altid komme i kontakt med dem, samarbejdet bygger på en "ligefrem" relation og jeg fÞler, de står bag mig, når jeg skal fremvise tiltag og resultater for min nÊrmeste leder.

Victor David Kraft

2023幎6月25日

Syntese Digital ApS からの回答

KÊre Victor - tusinde tak for din anmeldelse. Vi er superglade for, at I sÊtter pris på vort samarbejde. Det giver os ekstra energi til, at levere de bedste lÞsninger til vores kunder. De bedste hilsner Anders BrÞnnum-Hyttel, CEO Syntese Digital

God performance

Stor forbedring af valg af medier og performance efter kritisk dialog

2023幎5月23日

Hej Morten
Tak for din mail.
Vi kigger på sagen, og kommer retur til dig snarest.
Mvh.
CEO, Syntese Digital

TrovÊrdig og givende sparring

Gennem små tre år har Syntese vÊret en givende samarbejdspartner - og har lÞbende gjort status på mulige forbedringer, som har vÊret i vores (Þkonomiske) favÞr.

2023幎5月11日

Syntese Digital ApS からの回答

Det er altid rart med ros fra kunder, så stort tak for den fine anmeldelse fra Andersen Biler. Vi vil gÞre alt, hvad vi kan, for at vi kan fortsÊtte det meget positive samarbejde med Andersen Biler. Endnu engang tak.
Mvh. Anders BrÞnnum-Hyttel, CEO Syntese Digital

En stor pengemaskine uden effekt

En stor pengemaskine uden effekt. Jeg har haft en sÊlger ude i sommers fra syntesedigital, fortalte at pengene var smÃ¥ sÃ¥ jeg fik et tilbud pÃ¥ en kortere periode. Pludselig fÃ¥r jeg en regning pÃ¥ 16.000 kr - tager kontakt til sÊlgeren og spÞrger hvordan hun opfatter ‘pengene er små’ med en opfront regning pÃ¥ 16.000 kr!!

Jeg får leveret materiale til annoncering efter der Þnsker og vÊlger i samme ombÊring at oprette en specifik rabatkode udelukkende til annonceringen her fra. Efter 4 måneder har der endnu ikke vÊret et salg igennem!!! Hvorimod jeg via min egen annoncering har solgt 20 forlÞb.

Har kontaktet sÊlgeren herom da det jo er spild af penge for mig og Þnsker derfor at de enten Êndre deres tilgang hvis det skal blive en succes historie. Har endnu ikke hÞrt fra min ‘ansvarlige’ siden 23/11

Jeg fÞler udelukkende de har vÊret efter mine penge og ingen intensioner i at skabe et samarbejde eller succes historie.

2022幎12月12日

Samarbejde i topform

Vi har brugt Syntese Digital i over 1/2 til Displayannoncering. De har skabt gode resultater og synlighed, som vi ikke selv kunne med evner og kvalifikationer. Det har vÊret et godt vÊrktÞj til at samle "varme" kunder ind til vores hjemmeside.

2022幎10月2日

GennemfÞrt og pålideligt.

Helt igennem god service og godt produkt samt fin opfÞlgning. Kan klart anbefales.

2022幎3月14日

KÊre Majken

Mange tak for de pÊne ord, vi sÊtter ligeså også utrolig stor pris på samarbejdet :-)

Venligst

En god oplevelse!

Ud fra sparsomt materiale fik Angela fra Syntese Digital skabt liv i ellers lidt statiske PR-billeder til brug til display bannere. Hendes forslag kom frem til os lynhurtigt, og de få rettelsesforslag, jeg havde, forstod hun med det samme og fik fluks lavet. Jeg er meget tilfreds med både forlÞbet og kvaliteten af produktet.

2022幎9月9日

KÊre Lasse

Vi sÞrger for at overbringe de pÊne ord til Angela.

Venligst

Jeg betalte 55.000 kroner for sÞvnlÞse nÊtter

Mit navn er Bo Østlund, forfatter til 30 bÞger siden 2000, journalist gennem 45 Ã¥r og forlÊgger.

Jeg har haft en dybt ubehagelig og meget dyr og trist oplevelse med Syntese Digital, som jeg ikke Þnsker, at nogen andre skal igennem, og derfor vil jeg hermed advare mod dette firma, som har kostet mig og mit firma 55.000 kroner, uden at jeg har fået noget som helst ud af pengene andet end Êrgrelser og sÞvnlÞse nÊtter.

Jeg blev i september 2021 pludselig helt uopfordret kontaktet telefonisk af en af virksomhedens sÊlgere, mens jeg stod i en butik i Ribe.

Da jeg på det tidspunkt stod midt i udgivelserne af mine to seneste vÊrker 'Modne MÊnd 2' og 'Modne MÊnd 3', lÞd sÊlgerens tilbud om fantastiske og store videoannoncer på landets stÞrste platforme (bl.a. sites som eb.dk, bt.dk og tv2.dk) som en god lÞsning.

Jeg fik straks sendt links til andre annoncer med disse store Premium Display Bannere (Wallpaper, Interscroller & Topscroll) og jeg fik et tilbud, hvor jeg betalte 55.000 kroner for en syv uger lang kampagne fra den 1.11.21 til den 19.12.21.

Jeg stolede desvÊrre på virksomhedens lÞfter om masser af klik på disse annoncer og masser trafik på min webshop - og jeg betalte desvÊrre de 55.000 kroner forud, som Syntese Digital forlangte.

Lige fra dag 1 var der problemer med kampagnen, da jeg blev prÊsenteret for nogle meget amatÞragtige annonceoplÊg, starten på kampagnen blev forsinket, og de helt afgÞrende formater - videoformaterne - som virksomheden havde solgt hele annoncekampagnen ind på, blev aldrig lavet, og da jeg rykkede for disse blev jeg holdt hen og sågar sat plads med usande påstande om, at grafikeren skulle have brugt mere tid end planlagt på de 'dÞde' små annoncer uden video og bevÊgelse, som var en mindre del af pakken.

Men videoannonceringen - og de tre store formater - var jo hele baggrunden for annonceringen. Og det var netop dem, som Syntese Digitals energiske sÊlger solgte kampagnen ind på, da han efter sit fÞrste uopfordrede opkald de kommende dage og uger blev ved med at presse på for, at vi skulle lave en aftale.

Siden er alt gået galt:

Jeg fik aldrig produceret de aftalte videoannoncer, som heller aldrig er blevet bragt eller benyttet i kampagnen.

Der har ikke vÊret ét eneste klik på min hjemmeside, fordi jeg har kunnet konstatere, at Syntese Digital har lavet en forkert landingsside i kampagnen, som IKKE var den aftalte forside på min webshop. En fatal fejl.

Den af Syntese Digital selvvalgte nedskalerede kampagne kun bestående af de helt små bannerannoncer men uden skyggen af de kÞbte og lovede video- eller topannoncer har kun kÞrt i under halvdelen af de aftalte syv uger. Og kampagnen blev pludselig lukket ned en uge fÞr tiden, nemlig den 12.12.2021.
Det viser tal, som jeg har fået fra Ekstra Bladet, som var den helt bÊrende portal for annonceringen.

Jeg blev i aftalen med Syntese Digital lovet, at annoncerne for mine bÞger ville blive vist minimum 1.066.000 gange - men tal viser, at det korrekte visningstal snarere ligger mellem 150.000 og maksimalt 200.000 gange.

Og altså visninger UDEN den betalte og aldrig producerede video, visninger UDEN de tre store topformater men kun med de allermindste og billigste visninger, som på grund af Syntese Digitals fejl i opsÊtningen sågar er endt på en forkert landingsside, som ikke var forsiden af min webshop.

I aftalen hed det, at jeg ville modtage ugentlige rapporteringer over visninger, men disse rapporteringer har jeg aldrig modtaget.

Syntese Digital har lige siden de afsluttede kampagnen for to måneder siden trods adskillige rykkere nÊgtet at udlevere NOGEN form for lÞdig dokumentation for antallet af visninger delt ud på datoer og sider, selv om dette er en ganske enkel proces med det system, som virksomheden benytter sig af.

Det Þnsker Syntese Digital ikke. Til gengÊld har virksomheden undervejs i en meget ubehagelig proces - hvor jeg har også har modtaget flere ubehagelige mails - sendt fabrikerede, falske screenshots og helt udokumenterede visningstal, som ikke på nogen måde kan underbygges.

SVAR TIL SYNTESE DIGITALS KOMMENTAR:

Det er dybt ubehageligt fÞrst at blive snydt for 55.000 kroner midt under den vÊrste periode i sit liv med sygdom og dÞd i familien, og når man så skriver en anmeldelse, så vÊlger direktÞren at udsÊtte kunden, som har vÊret udsat for dette overgreb, for victim blaming.

Intet i Syntese Digitals svar herunder er korrekt.

Sandheden er, at virksomheden har nÊgtet at besvare spÞrgsmålene fra min advokat eller dokumentere noget som helst, og til sidst svarede deres advokat ikke lÊngere min advokat.

På den måde kan man jo let kalde en sag for 'afsluttet for lÊngst' ...

Sagen er hverken 'belyst eller dokumenteret', og den arrogante, nedladende tone i direktÞrens svar til mig taler desvÊrre sit eget tydelige sprog.

2022幎2月12日

Syntese Digital ApS からの回答

Som adm. dir. for Syntese Digital ser jeg mig nÞdsaget til at svare pÃ¥ den lange stribe af pÃ¥stande Bo Østlund fremkommer med. Svaret er kort og godt, at vi ikke under nogen omstÊndigheder kan genkende de beskyldninger, som fremfÞres. Af selvsamme Ã¥rsag bad vi, da vi fÞrste gang hÞrte fra Bo Østlund, vores advokat om at tilbagevise beskyldningerne. Der har vÊret en lÊngere dialog mellem vores advokat og Østlunds advokat. Sagen er fuldt oplyst og dokumenteret, og vi har opfattet den som afsluttet for lÊngst – indtil Bo Østlund sÃ¥ vÊlger at gentage de grundlÞse beskyldninger pÃ¥ denne mÃ¥de. Hvilket jo ikke gÞr beskyldningerne mere sande eller mindre udokumenterede.

Anders BrÞnnum-Hyttel

Et lille digitalt bureau med stor gennemslagskraft

Efter en netop afsluttet digital kampagne, som Syntese og deres dygtige folk, har kÞrt hurtigt og effektivt, kan jeg kun give dem vores varmeste anbefalinger. De leverede varen, var sÞde, professionelle, og skabte ikke mindst gode resultater, der faktisk overgik de KPI'er vi havde sat op fra starten.

2021幎8月6日
自発的なレビュヌ

Fagligheden er helt i top

Vi har brugt Syntese Digital ifm. en online kampagne og de positive resultater vi har fået taler for sig selv. Man kan mÊrke, at der er stor ekspertise og man mÞdes generelt af en rigtig behagelig forståelse for lige netop den case man kommer med.

2021幎8月6日