Taart Brigade レビュヌ

1. ケヌキ屋
  2. オンラむン食品泚文サヌビス
  3. 掋菓子屋

圓該䌁業による蚘述

Online ambachtelijke taarten, gebakjes of andere lekkernijen bestellen en laten leveren op kantoor of thuis, daarvoor kun je terecht bij Taart Brigade.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Aanrader

Aanrader, had de gebakjes besteld, heel vers en lekker en ze kwamen bezorgen al vroeg op.de dag.
Volgende x weer bij de taartenbrigade

2026幎1月24日
5぀星のうち3の評䟡

Goed gebak, slechte service

Hele lekkere taarten en gebakjes en voor een goede prijs. Maar de klantenservice is echt vreselijk. Als het gaat om een klacht of iets wat ze zelf niet leuk vinden gaan ze je gelijk tegenwerken en bot tegen je doen. Alsof je niet ontevreden mag zijn met een slechte service.

2025幎8月8日
5぀星のうち5の評䟡

Lekkere taart en op tijd bezorgd

Lekkere taart en op tijd bezorgd, maar wat helemaal geweldig beviel is dat we een QR-code hadden gemaakt die op de taartjes zou komen te staan. Die moest op het laatste moment nog aangepast worden, wat zonder problemen werd geregeld. De CR-code geprint op de taartjes werkte perfect en gaf een hoop plezier.

2024幎6月15日

Gewoon top

Bestellen hier zakelijk onze taarten!
Heel erg makkelijk te bestellen, op maat te maken en altijd netjes bezorgd.
Wellicht het assortiment uitbreiden? Maar service en kwaliteit is top.

2022幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte Service, vooral met bezorgen

Doe niet aan bezorgen als het een verassing is voor iemand en je niet weet of diegene thuis is!! Koerier neemt bij geen gehoor het product mee terug en kan dan worden opgehaald. Als je dit als verassing geeft wil je niet dat de gene die verrast wordt nog eens dik een half uur moet rijden om zijn taart op te halen. Ook kan je dik betalen om het de dag daarna nogmaals te proberen met bezorgen. Oftewel, dan maak je dik extra kosten.
Hele slechte service vanuit het bedrijf !

2022幎3月29日
Taart Brigade ロゎ

Taart Brigade からの回答

Hi Twan,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat de levering niet naar wens is verlopen.

We zullen bij Taart Brigade altijd ons uiterste best doen om de bestelling te bezorgen op het aangegeven afleveradres.

Wanneer er op dit adres niemand aanwezig is of de levering kan aannemen, zullen we altijd de buren benaderen voor het bezorgen van deze bestelling. Helaas konden wij op de dag van de levering de bestelling niet afgeven via de bovenstaande opties, hierdoor zijn we genoodzaakt het dagverse en tevens gekoelde product retour mee te nemen naar de bakkerij.

Wanneer u de volgende dag een nieuwe levering wenst te ontvangen zullen we een nieuw product en nieuwe rit moeten inplannen.

Wij hopen dat deze informatie wat meer duidelijkheid geeft over de manier van werken bij Taart Brigade. Wanneer er toch nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met smakelijke groet,
Team Taart Brigade