レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi fik fliserenset vores indkørsel på abonnement, uden at vi overhovedet opdagede, at de var der. Men resultatet er fremragende og ses tydeligt her nogle dage senere. Så tak for det.
Vi har netop fået renset og malet vores 20 år gamle ståltag. Det fremstår nu som et nyt tag. Meget venlige og professionelle folk. Til trods for lidt dårlig kommunikation omkring tidspunkt for maling... もっと見る
Tagrens A/S rensede og malede mit tag på huset. Flinke og dygtige folk var på sagen. God vejledning om afdækning mm. Der skete en fejl vedr. maling af skotrenderne, men vi fik hurtigt aftalt en rim... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Lad os få det bedste frem i dit hus. Vi har været specialister i tag- flise- facaderens samt isolering siden 1997. Vi kører på hele Sjælland, og vi har et ufravigeligt fokus på det gode og holdbare resultat. Kundetilfredsheden er det, vi vægter aller højest og netop af den grund er vi blandt de bedste i branchen. Taget holder længere: Hvis alger og mos får lov at hygge sig i fred og ro, kan det have fatale konsekvenser for dit tag. Rødderne fra de ubudne gæster, trænger ind mellem tagpladerne, og når frosten sætter ind, kan de udvide sig og resultere i ødelagte tagplader. Med en grundig tagrensning efterfulgt af tagmaling eller algebehandling kommer dit tag til at se næsten nyt ud, og samtidig bliver dets levetid betydeligt forlænget. Nyd sommeren på en flot terrasse: Du er nok ikke den eneste, der er træt af at se på grimme, hvide plamager af flisepest på din terrasse? Men er det så ikke ved at være på tide at gøre noget ved det? Vi løser opgaven på rekordtid, og vi garanterer et flot resultat - hver gang. Spar på varmeregningen: Med efterisolering af loftrum og hulmur kan du spare mange penge på din varmeregning. Vi passer på miljøet: Vi opsamler selvfølgelig alt det desinficeringsmiddel, vi bruger i vores arbejde og anvender kun godkendte produkter. Vi anvender også altid den nyeste teknologi indenfor materialer. Vores personale er specialuddannede og vant til at håndtere forskellige typer af både tag og belægning med respekt og varsomhed. Du mødes af professionelle mennesker, som skaber det bedste resultat på den mest skånsomme måde for tag og terrasse. Når vi kører, har vi altid ryddet grundigt op efter os, og dit tag og dine fliser viser sig fra deres absolut bedste side. Slap bare af og nyd det flotte resultat og naboernes misundelige blikke. Kontakt Tagrens.dk - din foretrukne partner - for et uforpligtende tilbud.
Krakasvej 15, 3400, Hillerød, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super tilfreds :)
Super tilfreds :)
de kom ud mens jeg var på arbejde og klarede arbejdet uden problemer :)
Alt kørte efter planen
Alt kørte efter planen, fik besked i god tid. Høflig og venlig medarbejder forklarede hvad der skulle ske. Taget var hurtigt algebehandlet. 😊👍
at det bliver gjort ordentligt,og jeres…
at det bliver gjort ordentligt,og jeres medarbejder er venlig
Hurtig og effektiv service.
punktlig og grundig algerengøring
Vi har brugt Tagrens i 10 år og har altid oplevet punktlig og grundig algerengøring.
Super kompetent tag-specialister fandt…
Super kompetent tag-specialister fandt årsag til vandindtrængning i tag og udbedrede hurtigt og effektivt fejlen på betontag - god service tak ;-)
Vi fik fliserenset vores indkørsel på…
Miraklernes tid er ikke forbi !
Vi har haft besøg af Tagrens A/S for at få rengjort både tag og fliser. Tagrens A/S V./ Claus, Nicki og Jesper udførte et mirakel på både fliser og tag, der var hårdt angrebet af alger og lav. Både tag og fliser ser simpelthen helt nye ud, og ud over det flotte resultat, var vi imponerede over de tre "drenges" indsats. De knoklede hårdt og effektivt og var yderst perfektionistiske. Deres indsats lå langt ud over det forventelige, og vi er super glade for resultatet. Vi kan varmt anbefale Tagrens A/S til alle, der ønsker et perfekt resultat. De venligste hilsner fra Michael og Lykke.
Det fungerer bare stille og roligt.
Kom som aftalt.
Hurtig og effektiv arbejde
Fik et tilbud på algebehandling af tag
Fik et tilbud på algebehandling af tag. Og hvilken dato man ville komme. Pris og dato blev overholdt. Det var bare perfekt.
jeg ønsker en sms et par dage før der…
jeg ønsker en sms et par dage før der bliver foretaget
den aftalte behandling af min terrasse,
Arbejdet udført meget tilfredsstillende…
Arbejdet udført meget tilfredsstillende i lighed med hvert af de tidligere år siden marts 2014, hvor firmaet kom hos mig første gang.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。