レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige måtte betale 1486kr. for at de skrev en recept til som jeg kun kunne få hos dem, ingen behandling KUN en recept, det er bare noget svineri at tage så meget for at skrive en recept.....

ADVARSEL - brug et andet sted! Fortjener ikke 1 stjerne! De fortjener minus stjerner! Jeg skulle bruge en akutlÊge, og valgte (desvÊrre) dette sted. Jeg har ALDRIG oplevet sÃ¥dan et upr... もっず芋る

Yderst dÃ¥rlig modtagelse. SekretÊren var sur og tvÊr og ekstrem uhÞflig over for samtlige patienter, uden Ã¥rsag. Ventetiden var lang og flere bÞrn ventede i ventevÊrelset
 SÊrligt en patient med barn... もっず芋る

Stor ros til tandlÊgevagten Oslo Plads som var super imÞdekommende og kompetente, da jeg sÞndag den 16. marts kom efter et grimt fald, hvor jeg havde slÃ¥et nogle tÊnder lÞse og fÃ¥et en tand trykket in... もっず芋る

2.3

レビュヌを曞く

Bondefangeri

2026幎7月18日
自発的なレビュヌ

NedvÊrdigende og dårlig behandling - ikke for bÞrn

Vi havde en virkelig dårlig oplevelse med tandlÊgevagten på Oslo Plads, som vi opsÞgte da vores 7-årige datter havde voldsom tandpine henover pinsen.

TandlÊgen og klinikassistenten (begge godt op i Ã¥rene) var simpelthen sÃ¥ ubehÞvlet, talte nedvÊrdigende og var belÊrende om bÞrneopdragelse. De talte meget hÃ¥rdt til min datter og udviste absolut INGEN forstÃ¥else for at hun bÃ¥de var bange og havde ondt. De var tydeligvis af den “gamle skole”.

Som noget af det fÞrste sagde tandlÊgen til min datter “din sÞster (altsÃ¥ mig, som er en granvoksen kvinde pÃ¥ 43 Ã¥r) kan stÃ¥ nede i fodenden. (Og det var ikke sagt i en humorist tone.)
Jeg blev gjort totalt umyndig.
Jeg valgte dog på trods, at stille mig ved min datters side, så jeg kunne holde hende i hånden.

Oven i det, så lavede de en hurtig lappelÞsning med besked om at vi skulle kontakte skoletandlÊgen efter pinsen. Min datter har stadig ondt i sin tand. Og er kun en dårlig oplevelse med tandlÊger rigere.

2026幎5月24日

Datter i smerter – skuffende besÞg hos TandlÊgevagten

Jeg besÞgte TandlÊgevagten en lÞrdag kl. 10.00 med min datter, som havde stÊrke smerter, der ikke blev dÊmpet af smertestillende medicin. Vi mÞdte op ved åbningstid og ventede i 45 minutter, selvom der kun var tre foran os i kÞen. Imens voksede kÞen yderligere.

Da det blev vores tur, kiggede en klinikassistent pÃ¥ min datters tand og konstaterede, at der var tale om en rokketand med hul. Hun tilkaldte tandlÊgen, som ogsÃ¥ bemÊrkede, at der var hul i tanden ved siden af. Jeg kunne hÞre klinikassistenten sige: “Har du set kÞen derude? Vi har ikke tid til at lave et hul.”

LÞsningen blev, at de lagde en midlertidig smertestillende fyldning på begge steder og bad os kontakte vores egen tandlÊge mandag. Jeg forklarede, at vi tidligere havde fået samme behandling, og at effekten kun varede meget kort tid, hvorefter min datter igen havde stÊrke smerter. Der var to nÊtter til mandag, og hun kan ikke gå rundt med så voldsomme smerter.

Jeg fik at vide, at de ikke laver fyldninger, fordi det er en akutklinik. Det undrer mig Êrligt talt – hvad er formÃ¥let sÃ¥, nÃ¥r et barn med tydelige smerter ikke kan fÃ¥ den nÞdvendige behandling? Deres forslag var, at vi blot kunne komme igen lÞrdag aften eller sÞndag, da de ogsÃ¥ har Ã¥bent der. Med andre ord: mÞde op igen, vente endnu en time eller mere og fÃ¥ lagt endnu en midlertidig lÞsning.

Jeg har fuld forstÃ¥else for, at der kan vÊre travlt, men jeg accepterer ikke, at travlhed gÃ¥r ud over et barn i stÊrke smerter. Det oplevedes som manglende empati og meget dÃ¥rlig kundeservice. Man bÞr kunne forvente, at en akut tandlÊgevagt kan og vil afhjÊlpe akutte smerter – ikke blot udskyde problemet.

Meget skuffende oplevelse.

2026幎2月28日
自発的なレビュヌ

Dybt chokerende og uacceptabel behandling af mit barn

Vi havde en virkelig dårlig og traumatiserende oplevelse hos AkutandlÊgen, Oslo Plads 14 med min 7-årige sÞn.

Allerede ved ankomsten blev vi mÞdt af en Êldre assistent, der tydeligt udstrÃ¥lede irritation over, at vi overhovedet kom. Da min sÞn satte sig i stolen, tog hun hÃ¥rdt fat i ham og pressede ham op i stolen, fordi han gled lidt ned – fuldstÊndig unÞdvendigt og uden hensyntagen til, at han kun er et barn.

Hun kom desuden med spydige og dÞmmende kommentarer som “hvorfor ringede I ikke til skoletandlÊgen i gÃ¥r?!” – til trods for at det var lÞrdag aften, og smerterne fÞrst opstod samme dag.

Da han skulle rÞntgenfotograferes, blev det endnu vÊrre. Hun pressede rÞntgenudstyret hårdt ind i hans mund, selvom han tydeligt viste ubehag, fik opkastningsfornemmelser og begyndte at grÊde. På trods af at han gentagne gange sagde stop, fortsatte hun i flere minutter, fÞr hun endelig overvejede en anden lÞsning.

Afslutningsvis fik vi en bemÊrkning om, at “det er alt for sent at komme pÃ¥ dette tidspunkt med en 7-Ã¥rig”. Den form for kommentarer er bÃ¥de respektlÞse og unÞdvendige. Som forÊldre er det naturligvis os, der bedst kan vurdere, hvornÃ¥r vores barn har brug for hjÊlp – ikke personalet, der mÞder os med irritation i stedet for omsorg.

Min sÞn er normalt tryg og samarbejdsvillig hos tandlÊgen, men denne oplevelse var langt over grÊnsen. Hvis man ikke kan udvise empati, respekt og professionalisme – isÊr over for bÞrn – sÃ¥ bÞr man finde sig et andet arbejde.

Jeg kan på det kraftigste fraråde andre forÊldre at tage deres bÞrn hertil.

2025幎9月27日
自発的なレビュヌ

TandlÊgevagten på TLF er ren fup?

Trukket to kindtÊnder ud. BlÞdning i 3 timer. Behandles med blodfortyndende medicin. Hvad nu mht. til medicinindtag ? LÊgevagt henviste til "tandlÊgevagten". Var nr 4 i kÞen.... efter 2 1/2 time blev jeg nr 1. Det var jeg så 1/2 time. Uden kontakt. Og opgav.
Det er jo ren fup og lÊgevagten burde ikke henvise til telefonnr. da det jo ikke virker ?

2025幎9月18日

TandlÊgevagten Odense

Jeg fik trukket tand ud i går, efter lang tids kamp med tand, som har vÊret renset 2 gange uden success. Så jeg var meget glad for at Ashraf Satari og Tina kunne hjÊlpe mig, da jeg lider meget af angst og de var gode til at berolige mig.

2025幎5月25日
自発的なレビュヌ

Ingen hjÊlp at hente hos tandlÊgevagten i Århus.

Fredag d. 11/3 fik jeg voldsom tandpine. TÊnkte Panodil kunne hjÊlpe weekenden over. DET kunne de ikke, sÃ¥ jeg ringede til lÊgevagten lÞrdag for at fÃ¥ noget bedre smertestillende. Det var desvÊrre ikke muligt, men lÊgen udskrev 2 slags penicillin da det utvivlsomt var tandrodsbetÊndelse. Efter en smertefuld og sÞvnlÞs nat tog jeg til tandlÊgevagten i Århus sÞndag. Jeg forklarede forlÞbet og at jeg fik penicillin, men Þnskede tanden fjernet. TandlÊgen slog pÃ¥ tanden, sÃ¥ jeg nÊsten flÞj op i loftet af smerter, tog et rÞntgenbillede og bekrÊftede voldsom tandrodsbetÊndelse. Derefter blev jeg henvist til egen tandlÊge. Konsultation: 5 min. Pris: 2.278,98kr. Resultat: fortsat vanvittig tandpine. Fik en akut tid ved egen tandlÊge nÊste morgen, fik tanden fjernet og smerterne forsvandt nÊsten straks.
Mit råd: Hold jer langt vÊk fra tandlÊgevagten. De tÊnker KUN på at få penge i kassen.

2025幎4月13日

Mange tak

Jeg vil bare sige, at jeg er super tilfreds med behandlingen hos TandlÊgevagten på Oslo Plads i KÞbenhavn. Det hele blev gjort virkelig professionelt, uden smerter og med stor omhyggelighed. Personalet var gode til at skabe en rar stemning og viste, at de virkelig vidste, hvad de lavede hele vejen igennem.

Tusind tak for en god og effektiv oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale TandlÊgevagten til andre, der har brug for akut tandlÊgehjÊlp.

2025幎1月19日

Meget meget dårlig behandlet

Meget meget dårlig behandlet
25/12/24 aften tog jeg til akuttanÊgevagten,det var sur Allesammen Der var tre Êldre damer og en Êldre mand som var tandlÊge i Oslo plads pÃ¥ Østerbro i KÞbenhavn,jeg har bÞjler pÃ¥ undermunden og det generet mig sÃ¥ til Oslo plads men jeg fik det vÊrste oplevelse nogensinde de havde intet gjort pÃ¥ mine smerte udover de har givet mig noget voks og kommet af med 1400 kr. jeg hÃ¥ber jeg skal aldrig tilbage til dem

2024幎12月25日

Tak til TandlÊgevagten på Oslo Plads

Stor TAK til tandlÊgevagten på Oslo. Efter et uheldig styrt på min MTB på sporet i Harreskoven sÞndag morgen, skyndte jeg mig i TandlÊgevagten, hvor jeg fik en virkelig sÞd og empatisk og sikker behandling af tandlÊgen. Hun satte tanden på plads og fikseret den i forhold til de andre tÊnder. Jeg var hos egen tandlÊge den efterfÞlgende torsdag, og han sagde, at den hurtige indsats sikkert har reddet tanden. Tak igen :)

2024幎6月2日

Sjusket, uinteresseret og uprofessionelt

Mandag aften og der er brÊkket noget af min tand. Kun et sted at gå hen. Med tanken om, at så har stedet ultimativ magt, gÞr oplevelsen - om muligt - vÊrre.
De går fra rum til rum, behandler sjusket og med lynets hast. En pengemaskine.
Da jeg dagen efter er hos egen tandlÊge, udbryder han spontant:" hvem har dog lavet det?" Der er nu taget billeder af tandlÊgevagtens makvÊrk og klaget til tandlÊgeforeningen.
Jeg har naturligvis inden forsÞgt at komme i dialog med tandlÊgevagten, det er så lige så sjusket og umuligt.

2024幎5月27日

Kompetante og imÞdekommende

Stor ros til tandlÊgevagten Oslo Plads som var super imÞdekommende og kompetente, da jeg sÞndag den 16. marts kom efter et grimt fald, hvor jeg havde slået nogle tÊnder lÞse og fået en tand trykket ind. De fik hurtigt sat tÊnderne på plads og fikseret dem og så kunne min egen tandlÊge overtage derfra.

2024幎3月17日

Super oplevelse

Super oplevelse. TandlÊgen var Êldre, dygtig og meget professionel. Jeg kom med to vÊrkende kindtÊnder og voldsomme hÊvelser i overkÊbe, kind og underkÊbe. Det gjorde ondt. TandlÊgen fastslog hurtigt problemet og afhjalp det. TAK min egen tandlÊge havde to dage forinden ikke forstået problemet.

2024幎3月23日

Yderst dårlig modtagelse

SÊrligt en patient med barn blev rykket langt bag i kÞen, pÃ¥ trods af de kom fÞr mange af de andre. Derudover lÃ¥ste hun dÞrene, da folk gik ud og trak luft pga. det fyldte ventevÊrelse. Man kan som minimum kalde folk ind, fÞr man lÃ¥ser dÞrene. DÃ¥rlig stil!!! DÃ¥rlig velkomst!!! DÃ¥rlig service!!! TandlÊgerne var ellers flinke, men tre timers ventetid, med sur og ubehagelig sekretÊr, er dybt uacceptabelt! IsÊr nÃ¥r det gÊlder folk med smerter og bÞrn!!!

2023幎12月27日
自発的なレビュヌ

Tag ikke jeres bÞrn med på Oslo Plads!

Jeg frarÃ¥der ALLE at tage deres bÞrn med hos tandlÊgevagten pÃ¥ Oslo Plads! De er absolut uegnede til at tage sig af bÞrn! BÃ¥de min 5-Ã¥rige og os som forÊldre var i chok over den hÃ¥rde behandling vi fik. Det er klart og tydeligt, at det her handler om at tjene penge og fÃ¥ folk ud af dÞren i en fart, sÃ¥ de kan komme tidligt hjem igen. Øv Þv Þv for en skrÊk at sende en 5-Ã¥rig afsted med!

2023幎12月25日
自発的なレビュヌ

Venlig og omsorgsfuld modtagelse trods

Venlig og omsorgsfuld modtagelse trods travlhed.
Jeg skulle rejse på ferie om sÞndagen og henvendte mig til min sÊdvanlige tandlÊge fredag pga smerter i kindtand. Der var ikke noget at se på rÞntgen og jeg fik beskeden, at det formentlig var pga jeg skar tÊnder, så jeg fik slebet noget af tanden.
Om lÞrdagen kom smerterne igen, hvorfor jeg henvendte mig til TandlÊgevagten, Oslo Plads, Kbh.
Alt blev klaret professionelt med en tandrensning af roden og jeg fik udleveret en desinfektionssprÞjte, som jeg kunne bruge de fÞrste dage efter. Det reddede min ferie helt uden problemer. Stor ros og TAK.

2023幎8月12日

TandlÊgevagten HillerÞd STOR ros til dem. Den 24/10 2022 kom mit barnebarn til

Den 24/10 2022 kom mit barnebarn til skade, da hun vÊltede med sin cykel, hun fik knÊkket 2 fortÊnder hvoraf den ene blev slået lÞs. Jeg kÞrte hende til Frederikssund Akutmodtagelse hvor en meget venlig LÊge tog sig af hendes skrammer og ringede til TandlÊgevagten i HillerÞd og aftalte at vi ville vÊre der i lÞbet af ca. en halv time og så ville en tandlÊge og klinikassistent vÊre der, da vi ankom blev vi modtaget af nogle meget venlige, omsorgsfulde og kompetente mennesker, som vi skylder stor tak, de satte den lÞse tand på plads og lavede nÞd reparation af de knÊkkede tÊnder, de reddede formentlig den lÞse fortand. Dejligt at mÞde sådanne mennesker.
Mit barnebarn sagde det var de bedste tandlÊger hun havde vÊret hos, de fortalte hvad de gjorde og var meget beroligende, hun har nu vÊret til kontrol hos skoletandplejen, som siger det går som det skal og at de vil fÞlge op på det. TAK

2022幎10月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ