Virkelig god behandling. Meget grundig og I er virkelig gode til at informere - både om hvad I gÞr og hvad man skal gÞre for at holde sine tÊnder. Tak!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nu har jeg haft dem som lÊge, de sidste 4 eller 5 Ã¥r og de har altid vÊret, utroligt flinke og rigtig gode for min tandlÊgeangst. De er altid imÞdekommende og er hurtige til at ringe, hvis de har en h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid super service, professionel behandling.. En som jeg som har mega traumer fra bÞrnetandplejen er jeg fuldt tryg ved at komme hos Pernille!! SÃ¥ min varmeste anbefaling herfra. Og jeg har brugt Da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret meget glad for at have Pernille Damgaard som tandlÊge gennem flere Ã¥r, men mÃ¥ desvÊrre skifte tandlÊge, da jeg er flyttet. God rÃ¥dgivning og information. Jeg har fÃ¥et tandoperation og al... ãã£ãšèŠã

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Hurtig behandling, behageligt personale hvor man fÞler sig i gode hÊnder, og prisen synes jeg er rimelig

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Nu har jeg haft dem som lÊge, de sidste 4 eller 5 år og de har altid vÊret, utroligt flinke og rigtig gode for min tandlÊgeangst. De er altid imÞdekommende og er hurtige til at ringe, hvis de har en hurtigere tid.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Altid super service, professionel behandling..
En som jeg som har mega traumer fra bÞrnetandplejen er jeg fuldt tryg ved at komme hos Pernille!! Så min varmeste anbefaling herfra. Og jeg har brugt Damgaard i 9 år.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Helt utrolig venlige og kompetente. Det er svÊrt at vÊre i et smertehelvede der krÊver en nu og her indsats. Omsorg og en: â selvfÞlgelig har vi en akut tid til digâ. Tak for god behandling

Altid en god oplevelse.
De tager sig god tid til en og de sikre sig man hele tiden fÞler sig tilpas mens man er i tandlÊge stolen.
Er kommet der gennem flere år og de varmeste anbefalinger herfra.

Fyldning.
Det gik alt sammen godt.
TandlÊge Tram var meget opmÊrksom på at spÞrge ind under behandlingen.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Jeg fik virkelig en fin service.
Jeg fik ordnet tÊnderne og de var meget forstående over få mig.
Oplever altid reel og god behandling.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Jeg giver hermed 5 stjerner og kan personligt anbefale dig at besÞge Team Damgaard hvis du har problemer med dine tÊnder i mundtÞjet.
Igennem den sidste 1,5 måneds tid er jeg blevet behandlet af et yderst professionelt samt venligt personale.
Mine tÊnder havde brug for en ordentligt omgang, og efter 5-7 behandlinger vil jeg gerne understrege at jeg undervejs i hele forlÞbet har fået god information om pris og behandling, jeg er blevet taget godt imod af alle dem jeg har mÞdt og der er blevet taget hensyn til min angst for tandlÊge.
Jeg vil gerne rose tandlÊge M.G for en nem og nÊsten smertefri behandling, samt god kommunikation undervejs. Super professionelt og jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Rasmus Hermann
TÞmrersvend
4800 NykÞbing Falster

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Super god service. Virkelig behagelige og forstående mennesker. Tager sig tid og gÞr deres arbejde super godt.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Selvom jeg har tandlÊgeskrÊk er jeg helt tryg ved at komme fordi de er så omsorgsfulde og tryghedsskabende

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Fantastisk personale og alt god service

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Jeg har vÊret patient hos TandlÊge Damgaard i over 25 år, og det er med god grund, at jeg stadig kommer her. Mine forÊldre havde allerede valgt klinikken og havde altid gode oplevelser, det var faktisk dem, der anbefalede tandlÊgen til mig. Efter jeg blev gift, begyndte min mand også at gå her, og nu har vores Êldste sÞn netop overgået fra den kommunale tandpleje og fortsÊtter hos TandlÊge Damgaard.
Det siger noget helt sÊrligt, når en tandlÊge går igen gennem 3 generationer. Det gÞr man kun, hvis man fÞler sig tryg, hÞrt og behandlet med professionalisme og varme hver gang. Vi har altid oplevet god service, dygtige fagfolk og en rar atmosfÊre. Jeg er helt sikker på, at resten af familien også vil blive her mange år frem.
Tak for den gode behandling gennem alle årene, og forhåbentlig mange flere fremover.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med denne tandlÊge, bruger mest deres meget dygtige tandplejere, som er vildt sÞde og dygtige.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Sikken en dejlig oplevelse. Venlig receptionist, sÞd klinikdame og en yderst professionel behandling af Pernille Damgaard. Alle med et smil. Tak.ð

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Jeg har vÊret meget glad for at have Pernille Damgaard som tandlÊge gennem flere år, men må desvÊrre skifte tandlÊge, da jeg er flyttet. God rådgivning og information. Jeg har fået tandoperation og almindelige eftersyn og jeg har altid vÊret tryg ved fagligheden. Pernille er empatisk og god til at vurdere, hvad den enkelte har brug for.

Tandlaegedamgaard ããã®åç
Super gode til at lytte, og super dygtige til folk med tandlÊge skrÊk.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã