Jeg skulle have opereret en visdomstand ud af Jacob med assistance fra Kirsten. Begge var sÞde og smilende, og operationen foregik roligt og trygt, hvor tingene blev forklaret undervejs. IsÊr sm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste tandlÊge jeg har haft. Rare og venlige. Blev forklaret hele forlÞbet igennem behabdling, samt vist hvad hun gjorde i et spejl. Masker, handsker osv. Utrolig god hygiejne. Meget positivt og vil... ãã£ãšèŠã
Rigtig positiv oplevelse! Den mandlige tandlÊge jeg var inde hos, fortalte hele tiden, hvad der skulle ske. Da han kunne se, at mit tandkÞd var sÃ¥rbart og blÞdte nogle steder, sagde han ikke bare... ãã£ãšèŠã
jeg er en mand pÃ¥ 52 som har oplevede tandlÊge skrÊk igemmen 70-80 er som barn men efter jeg har kommet ved lÞgstÞr tandlÊgerne igemmen de sidste 10 Ã¥r sÃ¥ er det vendt til en meget bedre oplevelse o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Det skal vÊre en tryg oplevelse at gå til tandlÊge. Også for dig der måske lider en smule af tandlÊgeskrÊk. For os er det utroligt vigtigt at behandle alle patienter med forståelse og i rolige omgivelser. Både når det gÊlder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling og tandkirurgi. Derfor bliver alle patienter sat ind i deres tandbehandling, fÞr behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lÊgger stor vÊgt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjÊlpe dig med, at få skrÊddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tÊnder hele livet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig sÞde og imÞdekommendeâŠ
Virkelig sÞde og imÞdekommende personale.
Også for mig som er virkelig tandlÊge rÊd.
Altid dejligt at komme ved tandlÊgerneâŠ
Altid dejligt at komme ved tandlÊgerne i LÞgstÞr. Der er stor forståelse fir at det er bÞrn man har med at gÞre og de er gode til at vÊre tålmodige og rosende overfor bÞrnene.
god behandling.
Altid hurtigt og effektiv samtidig medâŠ
Altid hurtigt og effektiv samtidig med en anstÊndig pris
Hurtigt og effektivt ðð»
Den bedste service jeg har oplevet vedâŠ
Den bedste service jeg har oplevet ved en tandlÊge
Det var en kort men efterâŠ
Det var en kort men efter omstÊndighederne en behagelig oplevelse
Profesionelt udfÞrt..
DPHSI
Dygtige og professionelle. Altid hjÊlpsomme, smilende og imÞdekommende.
Okay oplevelse
Supergod oplevelse for mine bÞrn hosâŠ
Supergod oplevelse for mine bÞrn hos tandplejer Lene Mikkelsen.. Fortalte dem om instrumenterne, og forberedte dem på det hele inden hun gjorde noget.. De har intet imod at komme til tandlÊge nu
Positivt fra ankomst til du er ude afâŠ
Positivt fra ankomst til du er ude af dÞren igen :-)
kan anbefale denne tandklinik
Virkelig god service og meget dygtige og kompetente ansatte
De er rigtig sÞde til at tage hÃ¥nd omâŠ
De er rigtig sÞde til at tage hånd om sådan en som mig, med massiv tandlÊge skrÊk. Så en Rigtig god oplevelse.
FÃ¥r altid en god behandling hosâŠ
Får altid en god behandling hos TandlÊgerne LÞgstÞr :) (y)
God behandling og fornuftig pris forâŠ
God behandling og fornuftig pris for alm. tandtjek.
Har man tandlÊgeskrÊk
Har man tandlÊgeskrÊk, skal man bare sige det til dem, jeg har ikke fÞlt mig overfaldet. Det var en go oplevelse. Jeg var helt klar til at stÃ¥ ud af stolen igen, men det gik godt og smertefrit. ð
Så er vi her desvÊrre igen
Så er vi her desvÊrre igen. Vi havde en tid kl. 14.50 og blev fÞrst kaldt ind kl. 15.16. Det er 2.gang i trÊk, og noget kunne tyde på, at det er et generelt problem hos jer. Det er sÊrligt frustrerende, når man skal nå en masse og har 35 minutters kÞrsel ind til jer, pr vej.
5 stjerner fortÊller i sig selv at detâŠ
5 stjerner fortÊller i sig selv at det jeg gerne vil have, det får jeg.
Fint besÞg hos tandlÊgen
Venlig og smilende behandler, laver kun det hun skal.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã