äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedre spray tan findes ikke! Altid fantastisk service hos Inge og verdens bedste kulÞr, som altid sidder lige i skabet! Jeg ville aldrig gÃ¥ andre steder hen, end hos Inge TanningGentofte, da alt sim... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service & resultat HVER gang. Jeg har prÞvet spraytan mange steder efterhÃ¥nden. Siden jeg besÞgte TANNING Gentofte, har jeg ikke haft lyst til at blive tannet andre steder. Jeg gÃ¥r derfr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tanning Gentofte er en professionel og personlig spray tan klinik som blev stiftet af Inge Stephensen i 2012 i Gentofte. Klinikken anvender kun 100% parabenefri og allergi venlige vÊsker, som tilpasser sig kundens egen pigment.
BaunegÃ¥rdsvej 3, 2820, Gentofte, ãã³ããŒã¯
Jeg er kommet hos Inge de seneste 13 Ã¥r og betragter Inge som en af de mest kompetente og erfarne pÃ¥ omrÃ¥det overhovedet. Det har altid vÊret en super god oplevelse og dejligt at hun altid er totalt organiseret og har fuldstÊndig overblik omkring processen fra start til mÃ¥l. Ville aldrig gÃ¥ til anden tanningsalonð€
Bedste hilsener
Marianne

Tanning Gentofte ããã®åç
Bedste spray tan ever og Inge er utrolig sÞd. Virkelig god oplevelse og resultat hver gang.

Tanning Gentofte ããã®åç
Bedste Bedste sted til spray tan, kommet der mange mange gange og Inge er helt fantastisk sÞd âºïž og super dygtig. KÊmpe anbefaling, gÃ¥r ikke andre steder âºïž

Tanning Gentofte ããã®åç
Jeg kom ind for at få min spraytan lavet til min konfirmation, der fandt sted 3 dage senere. Farven var lige hvad jeg ledte efter og damen der servicerede mig var så rar og gjorde mig helt tryk! Jeg er ellers meget blufÊrdig, men der gik 2 minutter og så tÊnkte jeg slet ikke over det. Farven var så smuk og passede lige til mig, jeg fik super mange komplimenter. Det falmede jÊvnt, så der var ingen problemer der:) Kan helt klart anbefales!!

Tanning Gentofte ããã®åç
Har vÊret der flere gange og resultatet har hver eneste gang vÊret perfekt. Tanning Gentofte er utvivlsomt det bedste sted jeg har fÃ¥et spraytan ð

Tanning Gentofte ããã®åç
Bedste sted! Absolut ingen andre end Inge jeg ville gÃ¥ hos. âïžâïžâïžâïžâïž

Tanning Gentofte ããã®åç
Pga. medicin må jeg ikke vÊre så meget i solen - i år tog jeg chancen og bookede tid til spraytan. Inge LOVEDE mig at jeg ikke ville blive orange - og det bliver man ikke hos Tanning Gentofte man bliver fint brun og det holder rigtig godt. Det er nemt at få tider - bare man husker at booke i ordentlig tid. Jeg har 5 klip tilbage - men det bliver ikke sidste sommer jeg bliver tannet hos Tanning Gentofte.

Tanning Gentofte ããã®åç
Fremragende service, professionalisme, god atmosfÊre, faciliteterne er moderne og i orden. Kort sagt, det skal prÞves igen. KÞbte et klippekort, det var perfekt- og til en god pris. Jeg kan kun anbefale Tanning Gentofte.

Tanning Gentofte ããã®åç
Super sÞde og dygtige. Resultatet bliver altid godt, hvis du fÞlger de anvisninger du fÃ¥r og gÞr hvad Inge siger!! ðâ¥ïž Hvis du aldrig har prÞvet det fÞr, sÃ¥ kom til tanning Gentofte, du bliver ikke skuffet. Inge & Co er de skÞnneste og det er altid en fornÞjelse at komme der samt du fÃ¥r den flotteste farve ðâ¥ïž

Tanning Gentofte ããã®åç
De er simpelthenså sÞde og gode til at vejlede, farven er jÊvn og holder rigtig godt, og så er det bare den helt rigtig glÞd.
Kan 100% anbefale dem.

Tanning Gentofte ããã®åç
What's not to like ⡠altid super service, pÊnt & rent, og ikke mindst ligner man en der har vÊret på ferie i 14 dage. I LOVE IT
Bh Therese

Super god oplevelse med Tanning Gentofte, hos Inge! ð
Valgte selv at blive tannet her, udfra anmeldelser herinde - og det skuffede ikke!
God information. God snak inden om hvilken farve og til hvad den skulle bruges til. Farven var super flot! Ingen tvivl om, at Inge ved hvad hun laver og har gjort det i mange år.
Den skulle holde i ca 5-10 dage, min holdte i 8 dage, så det var helt perfekt.
Jeg kÞbte et klippekort, med 3 gange og det er jeg så glad for.

Tanning Gentofte ããã®åç
Inge er bare den bedsteð. Hanne

Tanning Gentofte ããã®åç
Virkelig dejligt sted at komme. Altid super sÞd behandling. Jeg fÞler mig super godt tilpas og går altid derfra med den smukkeste og naturlige kulÞr, som holder lÊnge!
Den kÊrligste anbefaling herfra â€ïž

Tanning Gentofte ããã®åç
Rigtig god oplevelse, professionel behandling, perfekt resultat. Jeg kommer igen

Tanning Gentofte ããã®åç
KÊmpe fan af Tanning Gentofte. Top professionelt, smukkeste resultat og dejlig stemning. Helt naturlig brun farve som passer perfekt til ens egen pigmentering. Tanning vÊsken hverken lugter eller klistre og efterlader huden silkeblÞd og lÊkker brun hver eneste gang.
Ikke nok med den smukke sommerglÞd, så har man altid fornÞjelsen af Inge som, udover at vÊre super dygtig også er super skÞn.
Alt i alt bare en dejlig oplevelse hos Tanning Gentofte.. og stÊrkt vanedannendeâ€ïž

Tanning Gentofte ããã®åç
Dejligt sted med skÞn stemning. Inge er fantastisk dygtig , og jeg er altid super tilfreds med resultatet