レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bedre spray tan findes ikke! Altid fantastisk service hos Inge og verdens bedste kulÞr, som altid sidder lige i skabet! Jeg ville aldrig gÃ¥ andre steder hen, end hos Inge TanningGentofte, da alt sim... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service & resultat HVER gang. Jeg har prÞvet spraytan mange steder efterhÃ¥nden. Siden jeg besÞgte TANNING Gentofte, har jeg ikke haft lyst til at blive tannet andre steder. Jeg gÃ¥r derfr... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. 健康・矎容補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tanning Gentofte er en professionel og personlig spray tan klinik som blev stiftet af Inge Stephensen i 2012 i Gentofte. Klinikken anvender kun 100% parabenefri og allergi venlige vÊsker, som tilpasser sig kundens egen pigment.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg er kommet hos Inge de seneste 13 år

Jeg er kommet hos Inge de seneste 13 Ã¥r og betragter Inge som en af de mest kompetente og erfarne pÃ¥ omrÃ¥det overhovedet. Det har altid vÊret en super god oplevelse og dejligt at hun altid er totalt organiseret og har fuldstÊndig overblik omkring processen fra start til mÃ¥l. Ville aldrig gÃ¥ til anden tanningsalon🀗
Bedste hilsener
Marianne

2026幎3月7日

Tusinde TAK for din fine anmeldelse Marianne 🙏🏜
SÊtter kÊmpe pris på din loyalitet over min klinik - betyder mere end du aner!
GlÊder mig til at se dig nÊste gang 🀎
Kh. Inge

Bedste spray tan klinik

Bedste spray tan ever og Inge er utrolig sÞd. Virkelig god oplevelse og resultat hver gang.

2025幎6月11日

Tanning Gentofte からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse som betyder sÃ¥ meget 🙏🏌 Vi gÞr ogsÃ¥ altid vores bedste for i kunder skal have den bedste oplevelse og resultat HVER GANG! Kh Inge

5぀星のうち5の評䟡

Bedste Bedste sted til spray tan

Bedste Bedste sted til spray tan, kommet der mange mange gange og Inge er helt fantastisk sÞd ☺ og super dygtig. KÊmpe anbefaling, gÃ¥r ikke andre steder ☺

2025幎6月6日

Tanning Gentofte からの回答

KÊre Karin, Mange tak for din anmeldelse og de flotte stjerner. Ser frem til fortsat at give dig den bedste spray tan 🀗🀎

Spraytan til konfirmation

Jeg kom ind for at få min spraytan lavet til min konfirmation, der fandt sted 3 dage senere. Farven var lige hvad jeg ledte efter og damen der servicerede mig var så rar og gjorde mig helt tryk! Jeg er ellers meget blufÊrdig, men der gik 2 minutter og så tÊnkte jeg slet ikke over det. Farven var så smuk og passede lige til mig, jeg fik super mange komplimenter. Det falmede jÊvnt, så der var ingen problemer der:) Kan helt klart anbefales!!

2025幎5月7日

Tanning Gentofte からの回答

Mange tak for dine flotte stjerner kÊre Olivia. Hvor gÞr din anmeldelse mig glad. Vi går nemlig meget op i at alle skal have en tryg og god oplevelse samt et perfekt resultat hos os - hver gang! Håber vi ser dig igen.

Kan varmt anbefales

Har vÊret der flere gange og resultatet har hver eneste gang vÊret perfekt. Tanning Gentofte er utvivlsomt det bedste sted jeg har fÃ¥et spraytan 😀

2025幎5月7日

Tanning Gentofte からの回答

Tusinde TAK for din fine anmeldelse af Tanning Gentofte 🙏🏜🀎 Vi gÞr altid vores bedste for alle kunder fÃ¥r det bedste resultat. Tak endnu en gang 😃

ToplÊkker tanning

Pga. medicin må jeg ikke vÊre så meget i solen - i år tog jeg chancen og bookede tid til spraytan. Inge LOVEDE mig at jeg ikke ville blive orange - og det bliver man ikke hos Tanning Gentofte man bliver fint brun og det holder rigtig godt. Det er nemt at få tider - bare man husker at booke i ordentlig tid. Jeg har 5 klip tilbage - men det bliver ikke sidste sommer jeg bliver tannet hos Tanning Gentofte.

2024幎6月28日

Tanning Gentofte からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, som betyder så meget for mig, men også for nye kunder. Kh. Inge

Fremragende service

Fremragende service, professionalisme, god atmosfÊre, faciliteterne er moderne og i orden. Kort sagt, det skal prÞves igen. KÞbte et klippekort, det var perfekt- og til en god pris. Jeg kan kun anbefale Tanning Gentofte.

2024幎5月3日

Mange tak for din anmeldelse Alexandra 🙏🏜 Vi ses i morgen 🀎

Bedste spraytan!!

Super sÞde og dygtige. Resultatet bliver altid godt, hvis du fÞlger de anvisninger du fÃ¥r og gÞr hvad Inge siger!! 😉♥ Hvis du aldrig har prÞvet det fÞr, sÃ¥ kom til tanning Gentofte, du bliver ikke skuffet. Inge & Co er de skÞnneste og det er altid en fornÞjelse at komme der samt du fÃ¥r den flotteste farve 😊♥

2023幎9月19日

Mange tak for din anmeldelse Janne 🙏🏜🀎

5぀星のうち5の評䟡

De er simpelthensÃ¥ sÞde og gode til at

De er simpelthenså sÞde og gode til at vejlede, farven er jÊvn og holder rigtig godt, og så er det bare den helt rigtig glÞd.

Kan 100% anbefale dem.

2023幎9月5日

Mange tak Lonni 🙏🏜 SÃ¥ dejligt du anmelder - betyder sÃ¥ meget 🀎

5぀星のうち5の評䟡

What's not to like ♡ altid super

What's not to like ♡ altid super service, pÊnt & rent, og ikke mindst ligner man en der har vÊret pÃ¥ ferie i 14 dage. I LOVE IT

Bh Therese

2023幎6月21日

Tusinde TAK for den fine anmeldelse Therese 🙏🏜❀

5぀星のうち5の評䟡

Super god oplevelse hos Inge!

Super god oplevelse med Tanning Gentofte, hos Inge! 🙂
Valgte selv at blive tannet her, udfra anmeldelser herinde - og det skuffede ikke!
God information. God snak inden om hvilken farve og til hvad den skulle bruges til. Farven var super flot! Ingen tvivl om, at Inge ved hvad hun laver og har gjort det i mange år.
Den skulle holde i ca 5-10 dage, min holdte i 8 dage, så det var helt perfekt.
Jeg kÞbte et klippekort, med 3 gange og det er jeg så glad for.

2023幎5月25日

Tanning Gentofte からの回答

Mange tak for du har givet dig tid til at lave denne fine anmeldes Maria 🙏🏜 GlÊder mig til at se dig igen 🀎

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig dejligt sted at komme

Virkelig dejligt sted at komme. Altid super sÞd behandling. Jeg fÞler mig super godt tilpas og går altid derfra med den smukkeste og naturlige kulÞr, som holder lÊnge!
Den kÊrligste anbefaling herfra ❀

2023幎5月17日

Tusinde TAK for din anmeldelse sÞde Natalie 🙏🏜🀎🙏🏜

KÊmpe fan af Tanning Gentofte

KÊmpe fan af Tanning Gentofte. Top professionelt, smukkeste resultat og dejlig stemning. Helt naturlig brun farve som passer perfekt til ens egen pigmentering. Tanning vÊsken hverken lugter eller klistre og efterlader huden silkeblÞd og lÊkker brun hver eneste gang.
Ikke nok med den smukke sommerglÞd, så har man altid fornÞjelsen af Inge som, udover at vÊre super dygtig også er super skÞn.
Alt i alt bare en dejlig oplevelse hos Tanning Gentofte.. og stÊrkt vanedannende❀

2023幎3月14日

Ahhmen mange tusinde TAK for den fine anmeldelse Maria 🀩❀