- ãããµãŒãžåž«
- ãããµãŒãžåŠæ ¡
- 代æ¿å»çã®çé€åž«
- çæ³ãµãã³
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I Tantra Templet tilbyder vi tantramassage, initieringer og workshops i vores templer i KÞbenhavn og Aarhus. Derudover tilbyder vi en dybdegående uddannelse i Esoterisk Tantra Massage. Vi har eksisteret siden 2006, og er landets stÞrste sted for tantramassage. Vi lÊgger vÊgt på hÞj faglighed, kÊrligt nÊrvÊr og på at give den bedst mulige tantramassage, der åbner for de dybeste oplevelser og muligheder for transformation, til vores gÊster - hver gang. Alle vores massÞrer har gennemgået årelang uddannelse i massage og tantriske principper.
Vadstrupvej 77, 2880, BagsvÊrd, ãã³ããŒã¯
- +45 71991102
- info@tantra-temple.com
- www.tantra-temple.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Every time is a mystical experience!
This is a place where you can experience real tantric massage and heal your body and soul.
Beautiful sacred experience
Friendly stuff, loving energy, excellent massages, warmly recommended
Fantasktisk tantrisk massage
Fantasktisk tantrisk massage
Lotus er Meget dygtig og nÊrvÊrende<3
Kan anbefales til Alle

Tantra Temple ããã®åç
Dejligste massage jeg har fået i mit liv
Jeg har idag fået massage af Ulrik i Tantra Templet og det var den mest fantastiske oplevelse. Han er det mest varme, omsorgsfulde og kÊrlige menneske, som fik mig til at give mig helt hen og fÞle mig så godt tilpas i min krop. Ro, nÊrvÊr og en stor indfÞlingsevne hele vejen ⊠jeg kommer helt sikkert igen. TAK
NÊrvÊr og kÊrlighed
NÊrvÊr og kÊrlighed, energi og ballance. Det er ord jeg vil beskrive min oplevelse med tantra massage. Det har gjort mig i stand til at se klart igen, jeg kan iagttage mine tanker og handlinger og forholde mig neutralt til dem. Jeg fÞler at tantra massagen har givet liv til mine sanser. Jeg oplever en voksende kÊrlighed inden i og mÞder mine omgivelser med samme kÊrlighed. Det er vidunderlig at fÞle denne effekt af tantra massage.
KÊrlig hilsen Pia
Den smukkeste gave
Jeg gav mig selv den stÞrste gave i maj 2014 da jeg fik min fÞrste tantra massage. Jeg husker stadig tydeligt denne lÞrdag. Jeg var meget nervÞs., men lige så snart dÞren blev åbnet blev jeg tryg. Her stod han nÊrvÊrende og åben og bÞd mig indenfor. Han havde det varmeste smil. Jeg kom ind i det smukkeste og dejligste varme tempel rum. Utroligt smukt. Vi talte sammen om massagen og hvad der skulle foregå. Jeg blev tilbudt et varmt bad og derefter gik massagen igang. Jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk smukt fÞr i mit liv lige bortset fra da jeg fik min sÞn for 20 år siden <3 jeg er så glad for at jeg valgte tantra templet i Valby og kan anbefale templet uanset om du er single eller I er et par <3
Jeg er blevet den smukkeste gudinde fra inderst til yderst.
Tak fordi I alle har hjulpet mig på min rejse tilbage til livet og alle dets glÊder.
KÊrligst
Camilla
Mit liv massage!
Jeg elsker massage og har prÞvet rigtig mange forskellige slags.
Men efter mit fÞrste besÞg i Tantra Templet har jeg fået et helt nyt syn på massage. Jeg havde aldrig troet jeg kunne få en så dyb kontakt til mig selv ved at et andet menneske rÞrte ved mig - kun i dyb meditation har jeg oplevet noget tilsvarende. Det var noget af det mest livsbekrÊftende jeg har oplevet, og kan kun varmt anbefale alle at prÞve det. Nu!
Virkelig god oplevelse
Jeg har fået mange forskellige former for massage mange steder i verden. Tantra templet er i en klasse for sig! Det som gÞr tantra templet anderledes (udover smukke lokaler og venlige mennesker) er at jeg fÞler noget autentisk når jeg kommer der - der er som at trÊde ind i en anden verden. Det er healende for krop og sjÊl. PrÞv det!