Virkelig lækker tapas
Virkelig lækker tapas. Vi bestilte juletapas og kan klart anbefale dette. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller menuer hos Tapas til døren 😊
Virkelig god mad og en god variation i smage.
Det er ikke sidste gang vi bestiller tapas fra Tapas Til Døren
Super lækkert tapas. Har fået leveret flere gange. Altid en rigtig go oplevelse.
Meget imødekommende og venlig kundebetjening
Kan bestemt anbefales😉
Rigtig lækkert tapas som der var rigeligt af.
Det blev leveret til den aftalte tid.
Tapas til døren laver rigtig god tapas. Der er rigeligt med mad. Ydermere er de meget service minded.
Kan få lavet ændringer i menuen, tilrettet den så den passer til ens behov. Bl.a. mhr. Glutenfri menu osv.
Vi har købt mad hos Tapas til døren mange gange og altid været rigtig godt tilfreds. God service, mange lækkerier, hurtig og nemt. Vi kommer igen….
Lise fra Kolding
Vi har fået tapas fra Tapas Til Døren flere gange, det er altid blevet leveret i det aftalte tidsrum, det er altid pænt anrettet og det er altid super lækkert.
Meget Lækkert tapas med en del forskelligt på menuen, og mere end rigeligt til 2 Pers. ( bestilte tapas eksklusiv 2 Pers.)
Sød og imødekommen udbringer
Bestiller helt sikkert igen.
Mærkeligt at man har en hjemmeside hvor man kan bestille - og efterfølgende får besked om at stedet er lukket p.g.a coronarestriktioner !!! Mig bekendt må man gerne levere ud af huset, hvilket de reklamerer med, uden at man overtræder coronarestriktionerne. Tænker man skulle lukke hjemmesiden, eller skrive at man ikke har åben.
Stedet arbejder uden overenskomst, personalet får ikke tillæg for aften- og weekendarbejde.
Ejeren som ellers var en anerkendt socialdemokrat (altså inden han blev ekskluderet), gør det stik modsatte af hvad en respektabel erhvervsdrivende burde gøre, både overfor ansatte og kunder.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。