䌁業情報

1. タクシヌ䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Wij bieden gegarandeerd de beste service! Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf in omgeving Amersfoort of Lelystad dan bent u bij Taxi TMF aan het juiste adres. Wij bieden u vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Voor 8 personen naar Rotterdam 100 pp

Voor 8 personen naar Rotterdam 100 pp vragen is pure oplichting, dit is het aanvragen van een prijsopgave. Prachtige berekening maar het blijft een feit dat jullie oplichters zijn , aangezien ik mijn research heb gehaald bij meerdere taxi bedrijven en niemand op dit absurde bedrag komt , alles tussen de 300 a 400 euro dus de helft van dit belachelijke bedrag en geen wachttijd rekent. Is eigenlijk is een ster nog te veel , dus als je het idd via de regels doet, dan zullen dat net als bovenstaande reviews wel zelf verzonnen regels zijn. Maar ik zal deze vraag gaan voor leggen bij het programma Kassa en ook bij de consumentenbond. Krijgt u gelijk verwijder ik deze review direct , maar geef het weinig kans

2024幎2月14日

Beste Richard,

Bedankt voor de tijd en moeite dat je genomen hebt om ons te beoordelen.

We vinden jammer dat je dan niet hele verhaal bij zet.

Beste Heer\Mevr,
Ik zou graag een prijsopgave aanvragen voor een taxi rit retour van Bunschoten naar Rotterdam Ahoy.
Vertrek rond 18.00 uit Bunschoten en rond 00.00 uit Rotterdam.
Het gaat om.een groep van 8 personen.
Met vriendelijke groet Richard van de Mheen

We hebben inderdaad een prijs indicatie voor u gegeven €800,
Zie hieronder de berekening:

Tarieven gebruik taxi Bus :

Starttarief € 8,17
Kilometertarief € 3,72
Tijdtarief € 0,55
Wachttarief is € 55,35 per uur.

Bunschoten naar Rotterdam Ahoy:

Wachttijd: €249,07

Totaal:€1123,81
Onze bod : €800
Korting: €323,81

We begrijpen als u het duur vind en we hebben daar totaal begrip voor.

Maar voordat u een review gaat plaatsen moest u wel even de tarieven onderzoeken.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten
TaxibedrijfTMF

Al jaren gebruiken wij Taxibedrijf TMF

Al jaren gebruiken wij Taxibedrijf TMF Service, OP TIJD MIDDEN IN DE NACHT, nieuwe auto's en persoonlijke benadering!

Lekker uitgerust en heel erg fijn wordt gereden we zijn zeer tevreden met deze taxibedrijf. altijd vriendelijk en vrolijk! Zeker aan te raden. Van mijn zijn jullie alle sterren waard.

2023幎1月3日

Zeer betrouwbare taxibedrijf.

Zeer betrouwbare taxibedrijf met mooie auto’s en zeer vriendelijke chauffeurs. We hebben gebruik gemaakt van hun service voor het brengen en van ophalen van Schiphol . Alles wordt netjes schriftelijk vastgesteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

2022幎11月12日

Beste Georgia

Bedankt voor uw reactie. We doen ons best om goede service te bieden. We zijn blij met u als klant. Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel!

Met vriendelijke groeten,
Taxibedrijf TMF

Really nice service !!

Really nice service !!! Recommended

2022幎11月14日

Dear Abdrabou,

We are very happy to provide you with the best service. Thank you so much for using our taxis.

Kind regards
TaxibedrijfTMF