Lynhurtige levereing af lige det jeg stod og manglede.. Bestilt torsdag aften leveret lÞrdag formiddag, lige klar til grill gÊster om aftenen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kontaktede TBS for at forhÞre mig om en ny grillrist til min Weber. Efter at have tjekket om det var den rigtige grillrist, bestilte jeg den. Samme dag: ordrebekrÊftelse og besked pÃ¥,... ãã£ãšèŠã
Vi stod og manglede et gasbrÊnder rÞr til en weber 3200, da den vi havde var rustet i stykker. Vi prÞvede hos Bauhaus, da de var nÊrmest men, deres online var ikke ajourfÞrt mht. forudbeatling og... ãã£ãšèŠã
Super service! Modtog ved en fejl et produkt i en forkert stÞrrelse, kontaktede via e-mail og fik tilsendt returlabel og fik afleveret pakken tilbage i pakkeshoppen. Tog ikke mere end en dag fÞr den k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Grill tilbehÞr â online: Hos www.tbsgrillshop.dk finder du alt til en vellykket grillaften Hvis du er pÃ¥ udkig efter det perfekte grill tilbehÞr, er www.tbsgrillshop.dk absolut et besÞg vÊrd! I den velassorterede online shop, finder du et stort og varieret udvalg af udstyr og redskaber samt krydderier og kogebÞger, som er uundvÊrlige for en Êgte grillentusiast. I webshoppen kan du ogsÃ¥ bestille din nye gas- eller kuglegrill og fÃ¥ den leveret lige til dÞren, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spÞrgsmÃ¥l, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ 72 30 12 37 Mere om TBS Grillshop Tbsgrillshop er ejet af Primo Nordic ApS Primo Nordic er et dansk handelsselskab Som distribuerer og tilbyder kvalitets produkter inden for grill, rÞgning og rustik madlavning i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores mÃ¥l er at lÞfte hele omrÃ¥det til et hÞjere niveau i Danmark og resten af Norden gennem at tilbyde vores kunder det bedste grej fra hele verden. Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet og sÊlger dem gennem uafhÊngige forhandlere. LÊs mere om Primo Nordic ApS pÃ¥ www.primonordic.com TBS Grillshop er en online shop med alt inden for grill tilbehÞr. Hvad enten du leder efter en Weber, Kamado eller Outdoorchef grill, kan du finde den hos os. Vi forhandler ogsÃ¥ briketter, trÊkul, kogebÞger og alt hvad der ellers hÞrer til en vellykket grillaften eller -fest. Vi har desuden forskellige arrangementer i lÞbet af Ã¥ret.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig ordrebekrÊftelse og levering.
meget hurtig levering
Bestilte sidst på eftermiddagen og kunne afhente i pakkeshop dagen efter.
Hjemmesiden er dejlig nem at finde det man skal bruge
Bestilte i gÃ¥r og pakken kom allerede iâŠ
Bestilte i går og pakken kom allerede i dag.
Tak for en fantastisk service.
Har handlet 2 gange pÃ¥ det sidste hosâŠ
Har handlet 2 gange på det sidste hos TBS grillshop. Og jeg kan stÊrkt anbefale dem til andre.
KÞbte reservedel til en Weber Grill
KÞbte reservedel til en Weber Grill. Let bestilling, betaling og hurtig levering. Det virker så fint. Hilsen Lars Ploug Hansen
Super hurtig levering godt produkt
Hurtig levering ð
Super god service
Super god service , god betjening absolut et sted jeg kan anbefale og til gode priser .
John Kristensen ,Jels
God og hurtig service
God og hurtig service
Men af en eller anden årsag er mail ikke det de svarer på, og derfor "mangler" der en stjerne.
Service og rådgivning i topklasse
Service og rådgivning i topklasse. De bedste anbefalinger herfra
Altid god service og hurtig levering
Super service, jeg havde bestilt forkerte bÊndere til min grill, jeg blev guided igennem, så jeg kunne få de rigtige brÊndere, samt betalt retur til brÊndere som skulle sendes tilbage
hurtig og nem levering og website
der er meget behjÊlpsom
der er meget behjÊlpsom, og god sevice efter jeg er startet på bunden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã