レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har aldrig fÃ¥et sÃ¥ kedelig en oksetatar som pÃ¥ Teaterbodega forleden. En flad kÞddej udrullet som en plade, fuldstÊndig uden smag eller konsistens. Hverken Êggeblomme, kaper, eller hakkede lÞg hja... もっず芋る

FÞrste gang pÃ¥ teaterbodega, men bestemt ikke sidste. Vi bestilte og fik maden kort tid efter. Stjerneskud, virkelig lÊkkert! Friske fisk og rejer, flot og indbydende! To tjenere var om os konstant, s... もっず芋る

Rigtig dÃ¥rlig service!!! Ingen service overhovedet!!! Maden var helt fin!! Men ham der serverede var slet ikke sÞd og imÞdekommende, tvÊrtimod blev han sur og virkede nÊrmest arrig hvis man hÞfligt sp... もっず芋る

䌁業情報

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

41件のレビュヌ

DÃ¥rligste oplevelse 😩 har ellers vÊret

DÃ¥rligste oplevelse 😩 har ellers vÊret ret glad for stedet. En tatar der overhovedet ikke mindede om tatar. Stegt flÊsk som var skamstegt med ALT for meget salt, en hvid usmagelig sauce med et drys af persille ovenpÃ¥ (skulle vidst have forestillet persille sovs) en “meget”“venlig” tjener som da gerne ville hjÊlpe os en anden gang med at fordele persillen i sovsen. skal lige nÊvnes at vi elsker sovs og ikke sauce, men dette var klister🀮 gad vide om kokken var Êdru 😢
Synd for et sted der har vÊret godt tidligere

2026幎3月4日

Fantastisk oplevelse

BesÞgte stedet lÞrdag aften og jeg /vi må sige at det var en fantastisk oplevelse hyggelig betjening og veltilberedt mad vi fik peperbÞf og stegt flÊsk.
Det er lÊnge siden at vi har fået så godt stegt kÞd.
Vi vil varmt anbefale dette sted fra Revybanden.

2026幎1月17日

Oksetatar - halvfabrikata.

Jeg har aldrig fået så kedelig en oksetatar som på Teaterbodega forleden. En flad kÞddej udrullet som en plade, fuldstÊndig uden smag eller konsistens. Hverken Êggeblomme, kaper, eller hakkede lÞg hjalp på oplevelsen. Jeg gÊtter på at den var hevet ud af fryseren til lejligheden.

2026幎1月7日

En skuffende madoplevelse

Vi har vÊret på Teater Bodega et utal af gange gennem årene og har vÊret sÊrdeles tilfredse både med betjeningen og maden. Vi besÞgte Teater Bodega i dag og bestilte den lille juleanretning. Den levede slet ikke op til vores forventninger! Sild og fiskefilet var ok, men karrysalat, remoulade, hÞns i asparges og grÞnlangkål var "fed" i smag. MedisterpÞlsen smagte ikke af noget og var tydeligvis ikke hjemmelavet.
Alt i alt en skuffende madoplevelse i en ellers hyggelig atmosfÊre med herlig betjening.

2025幎12月8日

Bondefangeri

Min datter og jeg bestilte en sodavand og et glas hvidvin til vores mad, som i Þvrigt var meget velsmagende. Tjeneren serverer de bestilte drikkevarer + et glas vand, som ikke var bestilt af os. Jeg var i den tro at der blev serveret vand til vinen som en service. Men da jeg kom hjem tjekkede jeg regningen. Jeg havde betalt kr. 20,- for et glas "vandhanevand" med 3 isterninger i. Så jeg fÞlte mig bondefanget

2025幎3月24日

DÃ¥rlig oplevelse

Min datter og jeg havde bestilt rÞdspÊtter (fra aftensmenu kortet) Efter noget tid blev der serveret fiskefileter med rugbrÞd og remoulade. Vi gjorde opmÊrksom pÃ¥, at vi havde bestilt rÞdspÊtter. Tjeneren blev irriteret og sagde, at vi havde bestilt fiskefileter
, men han skulle nok Êndre det. Mega dÃ¥rlig stemning
 min datter fandt et menukort og det viste sig, at der slet ikke var fiskefileter pÃ¥ menuen, ud over i forbindelse med en stÞrre anretning. Da vi endelig fik rÞdspÊtterne var de helt smattede i konsistensen og smagte slet ikke godt. Alt i alt en rigtig dÃ¥rlig oplevelse.

2025幎3月28日

Skosåler

Det var en god oplevelse!! MEN de bÞffer vi fik serveret i forbindelse med en Luxus anretning, havde vÊret bedre brugt som skosÃ¥ler 😠 de kunne knapt skÊres over med de steak knive der hÞrte sig til, og den ene var fyldt med sener, de mindede mest af alt om de bÞffer man kan kÞbe til 10 kr. I 365 👎sÃ¥ de blev pÊnt lagt til side, og sÃ¥ ventede vi pÃ¥ osten som skulle runde Anretningen af !! Men alt fisken var supergodt, sÃ¥ det var dybt Êrgerligt at kÞdet var sÃ¥ dÃ¥rligt

2025幎2月21日

Fik stegt flÊsk
FlÊsket var noget tÞrt og sejt
Kartoflerne var sovset ind i smÞr, og ikke kogt nok, fik en dårlig oplevelse i at spise en halv rå kartoffel, sovsen var kold og så tyk og sej, at den ikke kunne slippe skeen, og ikke smagt til med salt og peber, persillen var bare smidt oven i sovseskålen ikke rÞrt rundt

DÃ¥rlig oplevelse og kommer ikke igen

2024幎11月11日

FÞrste gang på teaterbodega

FÞrste gang på teaterbodega, men bestemt ikke sidste. Vi bestilte og fik maden kort tid efter. Stjerneskud, virkelig lÊkkert! Friske fisk og rejer, flot og indbydende! To tjenere var om os konstant, sÞde venlige, og i godt humÞr! Dejlig stemning og hygge! Kan kun varmt anbefale teaterbodegaen!

2024幎8月30日
自発的なレビュヌ

God mad og hyggelige omgivelser

Teater Bodega er ved at blive et fast stop, nÃ¥r vi er i Århus, og endnu er vi aldrig blevet skuffede. Maden er god, klassisk dansk og betjeningen venlig og imÞdekommende. Et sted med sin helt egen stemning og vÊrd at kÞre efter.

2024幎8月3日

Fik stegt flÊsk

Fik stegt flÊsk : 5 brÊndte stykker, og en sovs der var så tyk at den ikke kunne falde af skeen og samtidig kold, konen fik en rÞdspÊtte smÞrstegt men kun på den en side, efter voldsom kritik skulle vi kun betale for drikkevarer.
Det skal lige siges at vi for 5 år siden også spiste der og det var super.
Men det er sidste gang vi spiser der

2024幎6月12日

23-5 dårlig oplevelse med tjener

23-5
Rigtig dårlig oplevelse med tjeneren.
Har skrevet mail som er sendt to gange, men desvÊrre ingen respons.
Overhovedet ikke et sted vi kan anbefale,
Manglede empati, tålmodighed og kundeservice.
Det dårligste sted vi har spist nogen sinde.

Mvh familien Bach

2024幎5月23日
自発的なレビュヌ

Dejlig mad og sÞd betjening

Vi havde bestilt bord i god tid. Fordi vi kun var 2 var det OK at vente med at bestille mad til vi kom. Fik dejlig mÞr steak med bearnaise, lÊkre pommes frites og fine sprÞde grÞntsager. JordbÊr med is og flÞde til dessert. Fik serveret te udenfor i solen hvor vi nÞd livet omkring torvet. SÞd betjening hele vejen igennem.

2024幎5月21日
自発的なレビュヌ

Madforgiftning dårlige rejer.. tÞrt brÞd

Hej
Jeg bliver nÞd til desvÊrre at give jer en stjerne

Min kÊreste og jeg var ude og hygge os
Jeg bestilte en rejecocktail.
Mit brÞd til var helt tÞrt, ikke det lÊkreste.
Når men retten var nu god nok. Vi Jokkede om, at jeg ikke håbede at få et dårligt efter at spise rette .
Kl er nu 00:20 og jeg har fået de vildeste mave kramper af rejerne..
Det er bare ikke OKAY at give gÊster ufrisk mad.. Jeg er endt ud i madforgiftning..

2024幎2月10日

Meget skuffende madoplevelse

Teaterbodega har(haft) ry som et godt frokoststed m.en lang historie.AtmosfÊren er nogenlunde bevaret,men maden er af dårlig kvalitet og ikke lÊkkert serveret.
Altså vi tog hjem m.bristede illusioner.
Dette skrevet i håb om,at man fremover laver mad som giver kunder lyst til et gensyn.
Vh.Eva.H.T.

2023幎11月19日
自発的なレビュヌ

Priser i den absolut hÞje ende men

Priser i den absolut hÞje ende men maden var fin. Fin service fra den smilende kvindelige tjener. Men da jeg kom hjem faldt de sidste to stjerner: En flaske vand fra hanen til 46 kr. trods kÞb af snaps, Þl og dansk vand til 46 kr. To frikadeller med kÞbe rugbrÞd til 88 kr. plads til justeringer.

2023幎10月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ