accueil trÚs professionnel, madame Octave qui nous a reçus connaît trÚs bien les avantages / ou défauts de tous ses produits . Nous avons été conseillés sans jamais sentir une volonté de vendre le plu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel vriendelijk onthaal! De mevrouw adviseerde en zocht gericht mee naar de beste oplossing/keuze rekeninghoudend met het voorop gestelde budget! Dus geen tijd verloren met de hele showroom te door... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We werden direct waargenomen en gevraagd of ze ons konden helpen. We hadden een afspraak rond dat tijdstip en konden ook meteen met de vertegenwoordiger mee. De uitleg van de diverse materialen, mo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Serry, vloeren die blijven verbazen ð€© Al sinds 1958 staan wij bekend als dé referentie in België voor karaktervolle parketvloeren, natuursteen, keramische tegels, laminaat, vinyl én stijlvolle wandbekleding. In onze ruime toonzaal in Boortmeerbeek ontdek je een zorgvuldig samengestelde collectie, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid én design. Alles begint bij jouw vloeren - het zijn de dragers van je stijl, de blikvangers die karakter geven aan elke ruimte en ze zetten daarmee de toon voor jouw volledige interieur. Bij Serry helpen we je een vloer te vinden die jouw (nieuwe) thuis naar een hoger niveau tilt. Of je nu bouwt, renoveert of je interieur een frisse look wil geven: ons ervaren team begeleidt je met passie en kennis van zaken bij elke stap. Van inspiratie tot plaatsing. Laat je inspireren door ons ruim aanbod en ontdek onze vloeren, wandtegels en maatwerk die niet alleen vandaag indruk maken, maar dat blijven doen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
hulp bij maken van keuzes
zeer ruim assortiment aan tegels
professionele begeleiding
professionele begeleiding
vlotte en aangename dame
zeker niet opdringerig, maar correcte informatie
Zeer tevreden over Tegelhandel Serry!
Zeer tevreden over Tegelhandel Serry!
Uitstekende ervaring gehad bij Tegelhandel Serry. Van bij het eerste contact werden we professioneel en vriendelijk geholpen. Een speciale dank aan technisch adviseur Wim Clynhens: zijn kennis, duidelijke uitleg en eerlijk advies maakten echt het verschil. Hij dacht actief mee over de juiste oplossingen en nam de tijd om alles tot in detail toe te lichten. De kwaliteit van de tegels is top en de service is gewoonweg uitstekend. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, vakkennis en een persoonlijke aanpak!
Ze hakte de knoop door en maakte mijn plan beter
Ik twijfelde al lang en zat al maanden met bepaalde combinaties voor verschillende ruimtes in m'n hoofd. Na de afspraak ben ik buiten gegaan met bijna volledig andere combinaties en is de knoop doorgehakt. Ik ben tevreden met de kennis van de binnenhuis architecte en de uitgebreide keuze in de toonzaal.
Vriendelijke en professioneel
Vriendelijke ontvangst en we zijn geholpen met kennis van zaken.
Open minded en behulpzaam
L'accueil est trÚs professionnel et lesâŠ
L'accueil est trÚs professionnel et les conseils aident vraiment à prendre des décisions.
Aanrader
Gevarieerd kwalitatief aanbod, grote mooie toonzaal en behulpzame medewerkers
Goede en vlotte service.
Niet echt geholpen
Niet echt geholpen. Wij hadden een optie gekregen van onze aannemer maar wilden eigenlijk iets anders. We wilden andere mogelijkheden zien van vloer maar uiteindelijk vertrokken met zelfde vloer als voorstel in andere tint. Eigenlijk geen andere mogelijkheden gezien en we voelden ons in een bepaalde richting geduwd. Dus nu gaan we verder op zoek tot we de ideale combinatie vinden voor ons.

Prima ervaring
We hebben nog niets belsist maar ons eerste contact met Serry is prima verlopen.
Groot aanbod
Perfecte uitleg conform onze wensen

Tegels Serry ããã®åç
Dankjewel Sabine om ons badkamerverhaal de juiste wending te geven!
Sabine was heel goed in het 'lezen' van onze wensen. Hierdoor durfde ze ons uit te nodigen in een ander verhaal met andere materialen en andere kleuren. Sabine is eerlijk, ze kent de collectie heel goed en ze vindt oplossingen waar wij ze niet meer zagen.
Het was een heel erg fijne kennismaking. We zijn super tevreden met de oplossing waarmee we naar huis reden.

Tegels Serry ããã®åç
Wij werden zeer goed ontvangen enâŠ
Wij werden zeer goed ontvangen en uitgebreid geholpen. Ik zou deze winkel ten sterkste aanraden aan anderen.

Fijne ervaring
Davinia heeft ons heel goed geholpen. Er was heel veel keuze, en ze heeft ons rustig laten vergelijken en twijfelen tussen verschillende opties. Ze heeft ook rekening gehouden met ons budget. Zeer tevreden.

Geweldig geholpen door Mv SandraâŠ
Geweldig geholpen door Mv Sandra Octave, die met veel enthousiasme ons heeft begeleid naar een mooie oplossing voor ons project!

Zeer goede begeleiding.
Professionele inzichten en hulp
Wim heeft ons heel goed verder geholpen. We hadden op voorhand al wat opzoekwerk gedaan, maar samen met hem liepen we door de showroom en toonde hij ons verschillende opties. Er werd ook actief met ons meegedacht, waardoor we heel tevreden zijn met de keuzes die we maakten. Bedankt!

Aangenaam bezoek met correcteâŠ
Aangenaam bezoek met correcte begeleiding en informatie. Zeer vriendelijk en correct

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã