Avoid at all costs. Thai Airways are the absolute worst airline Iâve ever flown with. We were 3 kilos overweight and insisted of charging us per kilo. We essentially had to pay for a whole extra 32k... ãã£ãšèŠã
@ThaiAirways I need help. Your reservation supervisory team is denying a COVID-19 refund for ticket 217-2330708321 because your system wrongly claims it was 'used' on October 23rd, 2019. But the ticke... ãã£ãšèŠã
Gammel, beskidt og nusset flyver fra KÞbenhavn til Bangkok og retur til KÞbenhavn. Jeg havde en naiv forventning om kvalitet, god service og en lÊkker flyvetur da jeg bookede en retur billet fra KÞben... ãã£ãšèŠã
Inizio nel dire che il prezzo dei biglietti era molto conveniente e li ho acquistati in piena fiducia nel viaggiare con una compagnia top. Volo di andata il 7/02 e il sistema di intrattenimento non fu... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
SoftScan puts an end to threats from the Internet
KÞbenhavns Lufthavn 1, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- www.thaiairways.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
$50 fee to change passenger title
I made a mistake in the booking, and put my wife title as Mr instead of Ms. For such a small change, the customer service team asked me for a $50 USD fee
Hold jer langt vÊk fra dette selvskab âŠ
Hold jer langt vÊk fra dette selvskab total dårlig service af thai kontoret her i kbh de har lavet vores billet om 4 gange pga de ik flyver til Phuket i år men da vi kÞbte flÞj de til Phuket og vi betalte mere for at flyve direkte
De ringer og siger vi kan få vores penge tilbage den 14/11 og vi skal flyve den 30/12 hvor for man en billet til en ordentligt pris så vi siger nej tak og så bliver de så fornÊrmet at man siger nej tak det er nogle gamle fly de vender jo ikke tilbage når man skriver til dem og man kan sidde i kÞ i min 1,5 time fÞr nogle tager den og så kan de ik hjÊlpe en !!! så hold jer langt vÊk fra dette selvskab
Det bedste selskab er thai airways â€ïž
Har i dag ringede til thai i KÞbenhavn og kÞbt billet til Thailand retur. Igen sÃ¥dan en dejlig oplevelse og imÞdekommende personale ðskal man til Thailand er thai det rigtigste selskab at flyve med. Altid sÞde og hjÊlpsom â€ïžð¹ðâ€ïž. GlÊder mig til at flyve med jer igen. Rigtig god jul og godt nytÃ¥r til jer alle sammen ðð
Det er umuligt at komme i kontakt medâŠ
Det er umuligt at komme i kontakt med Thai Airways. Deres hjemmeside laver automatisk fejl i priserne. Lige inden sidste step, melder den en fejl og beder dig starte forfra. Herefter hÊver den prisen med ca. 3.000 (I mit tilfÊlde - naturligvis afhÊngig af billetvalg og antal). Venter du ca. 30 minutter, kommer den "markedsfÞrte" pris frem igen, men melder samme fejl.
Jeg har forsÞgt at bestille flybilletter i 14 dage nu, men deres side melder konsekvent fejl. Desuden har jeg forsÞgt kommunikere via e-mail, hvor jeg har fået at vide billetter er reserveret. Jeg har dog ingen bekrÊftelse eller betalingsopkrÊvning fået..... efter at have rykket dem hver dag i en uge.
Jeg har endnu ikke formået at komme igennem til telefonen på under 45 minutter.
-5 Stjerner til Thai Airways
Hvis jeg kunne give Thai Airways minus stjerner fik de minus 5.
Jeg kÞbte en retur rejse med Thai Airways i feb. 2020 den blev annulleret af flyselskabet i marts 2020. Efter lang tids skriveri og forsÞg på at ringe, for at få mine penge tilbage. Indså jeg at de var bedÞvende ligeglad med mig.
EfterfÞlgende kontaktede jeg Trafikstyrelsen og fik det svar at de kun kunne hjÊlpe mig med at indrive udrejsen, da hjemrejsen var uden for EU. Jeg bad Trafikstyrelsen rende og hoppe. Fik istedet Flypenge.dk tage sagen op.
Thai Airways er nu blevet dÞmt til at tilbagebetale billetten. Men nu starter så 2. Halvleg at indrive pengene......Min anbefaling til dig som skal ud og rejse, hold dig vÊk fra Thai Airways! Det er gennemsyret af korruption og svindel. Betal heller lidt ekstra for billetten og flyv med et ordentligt selskab.....det er snart 3 år siden og jeg har ikke set en krone endnu.
Ich fliege seit 30 Jahren mindestensâŠ
Ich fliege seit 30 Jahren mindestens einmal im Jahr nach Thailand und habe das, wie auch dieses mal, meistens mit Thai Airways gemacht. Im letzten Jahr galten noch Corona Regeln, da habe ich ÃŒber den schlechten Service hinweggesehen. Aber dieses Jahr (FRA- BKK). Ein Wein zum Essen kam nachdem das Essen bereits beendet war. Beim Kaffee zum FrÃŒhstÃŒck das Gleiche. Ansonsten fand ÃŒberhaupt kein Service statt. Auch vor Corona wurde das schon weniger. Aber bescheidener wie momentan der Service stattfindet, kann es nicht mehr werden.
Jeg mistede min baggage og ingen refusion!
Jeg mistede min baggage på vej mod Taiwan i juni. Jeg har ikke kunne få kontakt via tlf eller mail og forsÞger man at lave en "baggage claim" siger siden 404 page not found!
Mit forskrings selskab vil ikke erstatte fÞr at de har en officiel melding fra Thai om at kufferten er vÊk.
Jeg bestiller ALDRIG via etâŠ
Jeg bestiller ALDRIG via et agentselskab igen. Tak til den sÞde medarbejder på kontoret ved Rådhuspladsen for at redde min families rejse. Den her rejse betyder alt for os, da min sÞster er krÊftsyg og vi ikke ved hvor lÊnge vi har hende! Tak!!!
Signalement aux personnes souhaitantâŠ
Signalement aux personnes souhaitant prendre des billets dâavion sur cette compagnie.
Je vous conseil dâaller voir dâautres compagnies beaucoup plus sérieuses.
Nous devions partir avec cette compagnie en août 2020.
Le vol a été annulé du au Covid 19. à ce jour la compagnie ne nous a pas remboursé nos billets dâavion dâune valeur de 2597,91â¬.
Cela est honteux nous nâavons pas à subir lâannulation et le non remboursement. Les billets nous les avons payé .
Vous êtes dans lâillégalité de ne pas nous rembourser.
Nous sommes dans nos droits.cette compagnie nâest pas sérieuse.
Je vous conseille de faire passer cette info auprÚs de vos proches.
Ja jeg skulle paa ferie HA HA
Ja jeg skulle paa ferie, havde bestildt fly billet for langt tid siden og det var en enkel billet til Bangkok og saa 1 mdr. ferie i Thailand og derefter til vietnam med bus. men Thai airways ville ikke have mig med da jeg ikke havhe en retur billet med thai airways selv om jeg havde bus billet fra Surin Til vietnam. saa der forsvandt den ferie og samtidig var de skide sure i tjek ind. SAA GODT RAAD HOLD JEG VAEK FRA THAI AIRWAYS
Cancelled flight and complete radio silence from Thai Airways
My wifes flight from Copenhagen to Bangkok was cancelled yesterday due to a technical issue with the plane.
The passengers weâre told to take the flight today.
But Thai Airways has provided no information whatsoever since then. For instance if connecting flights are still booked.
We have been calling Thai Airways for hours and hours - nobody is answering.
No information on e-mail, app, text or anything else.
I think it speakes for itself. Thai Airways seemingly donât care for their customers at all.
UhÞflig - uprofessionelt - under al kritik!
Familietur til Thailand (tre generationer)
FÞr turen var vi flere gange i kontakt med âkundeserviceâ for at fÃ¥ at vide, hvordan vi skulle forholde os mht barnet pÃ¥ 18 mdr. Der var ingen hjÊlp at hente, der blev ikke svaret pÃ¥ spÞrgsmÃ¥lene og de svar der kom tilbage var flabede og ubrugelige. Vi tjekkede ind hjemmefra og fik besked om, at der var âbag dropâ i lufthavnen. Det passede sÃ¥ ikke! Vi kom tre timer fÞr, og stod i kÞ alle tre timer, da kun to ud af de annoncerede seks luger var Ã¥bne. Det endte med, at vi mÃ¥tte lÞbe til gaten.
Turen til Bangkok gik fint, sÞdt og hjÊlpsomt personale. Nyt fly fra Bangkok til Krabi, hvor kufferterne blev vÊk! De kom heldigvis sent om aftenen.
Turen hjem fra Bangkok til Kastrup var hÊslig. Der var slet ingen forståelse for, at vi rejste med baby, personalet var virkelig uhÞflige og uhjÊlpsomme. Derudover var den mad, der blev serveret direkte uspiselig - virkelig hot hot og ingen advarsel om, at det var så frygtelig stÊrkt.
En ting er helt sikker - vi flyver ALDRIG med Thai Airways igen
Havde en mellemlanding i Bangkok fÞrâŠ
Havde en mellemlanding i Bangkok fÞr jeg skulle til phuket, valgte så at blive en ekstra dag i Bangkok, og informerede dem at jeg ikke ville tage flyet videre da jeg checked ind. Nu sidder jeg i phuket og de har valgt at slette min retur billet fordi jeg ikke tog flyet til phuket. Vel og mÊrket uden at informere mig overhovedet.
enig i at thai airways har elendig service
Jeg er enig i, at thai airways har meget dårlig service og deres hjemmeside er også ret dårlig. min mand rejste med en returbillet til Bangkok fra KÞbenhavn. men da han blev syg, mens han var i Bangkok, var jeg nÞdt til at Êndre hans billet til en anden afgangsdato (med samme tider, samme flynummer og samme reservationsreference), jeg spurgte, hvorfor jeg skulle betale mere for den Êndrede billet end den originale, og hvorfor jeg ikke kunne få nogen refusion for den originale. Jeg har stadig ikke modtaget noget svar efter flere uger, og de tager heller ikke telefonen.
Elendig service fra Mie ved Thai Airways Copemhagen
Vi er en familie på 6 voksne og 1 baby, der skulle rejse til fra KÞbenhavn til Krabi med mellemlanding i Bangkok d. 06.08.22.
Da det er fÞrste gang vi prÞver at rejse med en baby og oveni kÞbet så langt vÊk, havde vi en del spÞrgsmål til, hvordan vi skulle forholde os til dette. Vi skrev til deres danske mailadresse med alle vores spÞrgsmål, hvortil der blev svaret meget utilstrÊkkeligt og kun på halvdelen af vores spÞrgsmål af deres medarbejder Mie.
Vi skriver derfor en uddybende mail, fordi vi ikke var blevet meget klogere overhovedet. Vi skriver også, at mailen gerne må blive sendt videre, til en der ved lidt mere om tingene, hvis det nu skulle vÊre derfor Mie ikke svarede ordenligt.
Der går nÊsten 4 uger uden svar, og jeg vÊlger at sende mailen igen til en ny mailadresse, hvor der skam også kommer svar igen samme dag.
âHvad mener du med âen der ved lidt mereâ stod der blot fra den flabede Mie. Og det i sig selv siger lidt om, hvor inkompetent en medarbejder hun er.
Det er under al kritik at et selskab som thai har ansat sådan en medarbejder til deres HELPDESK, når hun kun skaber flere frustationer end lÞsninger, er flabet og slet og ret uforskammet. 0 stjerner til Mie.
Desuden stod vi i kÞ i over 2 timer i KÞbenhavns lufthavn (vi var kommet 3 timer fÞr), fordi der ikke var en bagage drop of station til thai Airways fly. Vi missede nÊsten flyet da vi skulle lÞbe til gaten, efter at vÊre blevet hentet ved paskontrollen. Men det er måske mere lufthavnens skyld end Thai, hvem ved.
Stram op Thai Airways, det er virkelig bare ikke godt nok.
Thai Airways har trukket 12.000 fra mig
Jeg har kÞbt flybiletter igennem thai Air ways via flybillet.dk. Jeg forsÞger fÞrst at betale via mit visa card, men denne betaling bliver afvist da belÞbet overstiger hvad jeg kan kÞbe på dette kort. Derefter betaler jeg med mit master card og betalingen går igennem
I alt 29.000 for billetterne. Dagen efter trÊkker thai Airways 2 gange 6063 kr. på mit visa card, som jeg ikke aner hvad er og hvorfor. Jeg har nu forsÞgt i 3 dage at ringe til thai Airways og har siddet i kÞ i 2 timer dagligt og telefonen bliver ikke taget. Jeg har talt med medarbejdere fra Cargo som har sendt mail videre til hovedkontoret som
Endelig ringer mig op og er fuldstÊndig uforstående og ubehjÊlpelig, Beder mig blot om at sende en mail til bogholderiet og fortÊller mig det kan tage flere mdr. fÞr jeg får svar.
Untrustworthy airline
A once fantastic airline. Cancelled flight during covid, claimed they sent refund to agent but not true. Lost alot of money. Now they are selling tickets online but not making clear these are promotion tickets, which means these cannot have dates altered etc. My Thai wife was caught out by this, All in all Thai airways lost me £2000. I can no longer trust Thai and will use EVA or Finnair instead.
Demande de
Jâai acheté 4 billets air thaï en mai 2020 pour plus de 2000e. Depuis zéro mail de la compagnie ⊠je ne rêverai jamais cette somme! Câest lamentable ⊠la compagnie fait sois disant faillite puis quelque mois aprÚs ré-apparaît comme par magie ! Comment faire?
Danmarks, mÃ¥ske verdens VÃRSTE service!
Thaiairways har som oftest et godt ry. Da jeg besluttede mig for at bestille en lÊngere rejse til Asien, tÊnkte jeg, jeg ville prÞve Thai som jeg ellers altid har hÞrt fint om. Jeg bestiller en rundrejse billet fra kbh - bkk - tokyo - bkk - kbh, og det hele er super. Da min ene destination var tokyo, endte rejsen desvÊrre med at tage en anden retning, da japan d 1/6 udmeldte turister forsat ikke kunne komme ind i landet. Derved stod jeg nu og kunne ikke komme ind til min ene destination og tog derved en beslutning om at Êndre min hjemrejse dato, da planen ikke var at vÊre 6+ uger i Bangkok. FÞrst ringer jeg til det nummer der stÃ¥r pÃ¥ Thaiairways.dk hjemmeside. KÞ, kÞ, kÞ og ingen svarer. Der er ingen tone om om man er i kÞ eller noget den ringer bare i timevis. Jeg giver op. SÃ¥ skriver jeg en mail. FÞrst til thaiairways reservations mail, hvor der gÃ¥r 2 uger fÞr jeg hÞrer et svar, som er jeg skal betale nÊsten samme belÞb som hele billetten for at Êndre hjemrejse datoen. Imens jeg har ventet pÃ¥ svar fra denne mail fÃ¥r jeg i mellem tiden svar fra en dansker, mie. Hun svarer kort og ikke med meget info pÃ¥ min mail og derefter ingen svar pÃ¥ opfÞlgende mails. Jeg ringer efter en uges tid til Thai i bangkok da jeg ved at give op da jeg intet hÞrer. De sÞde og efter langtids diskussion fÃ¥r jeg et nyt nummer til thai danmark. Her fÃ¥r jeg fat i samme Mie som forhen havde skrevet en mail til mig, og derefter aldrig svaret igen andet end âon sick leaveâ som en respons mail. Mie er uhjÊlpsom, arrogant og jeg har ALDRIG oplevet vÊrre kundeservice. Efter Mie har klaget i lang tid, bliver vi enige om jeg ringer igen 2 dage efter, da hun skal hÞre om nogle ting ift. Êndring af min billet. Da jeg ringer igen 2 dage efter til aftalte tidspunkt har Mie sat sin telefon pÃ¥ automatisk at lÊgge pÃ¥!!!! Hvilken uforskammethed ??? Jeg er i chok. Nu stÃ¥r jeg og har i alt kommunikeret med Thai, eller jeg har kommunikeret til dem, brugt flere penge pÃ¥ at ringe internationalt fordi thai i DK er et forfÊrdeligt selskab, og jeg har stadig ingen hjÊlp fÃ¥et. Jeg er i dyb chok over hvordan et sÃ¥dan selskab, som er sÃ¥ stort og har sÃ¥ mange kunder, kan have sÃ¥dan en ringe og forfÊrdelig kundeservice.
Jeg bestiller ALDRIG i mit liv en billet hos thai airways igen PÃ
GRUND AF Thai DK. Dem i bangkok var sÞde nok. Men dem i danmark er uforskammede. De har opfÞrt sig som bÞrn for at slippe for et arbejde de ikke engang prÞver at udfÞre.
Mie fra thaiairways.dk har vÊret mere arrogant end en teenage dreng i netto kan vÊre nÃ¥r han sidder med sin telefon. Udover at blokere sÃ¥ telefonen ikke kunne modtage opkald, og lyve om at vÊre pÃ¥ âsick leaveâ pÃ¥ hendes mail, sÃ¥ har hun heller ikke opfyldt de lÞfter hun gav den ene gang i telefonen. Dette var at sende videre til thai international min billet for at hÞre hvad de kunne gÞre. Da jeg efter 1 time i kÞ kom igennem til thai international har de ALDRIG hÞrt fra Mie, og de kan intetn gÞre kun det land man er i. AltsÃ¥ hvor inkompetent og doven har en dansk medarbejder og virksomhed lov at vÊre?
Hvis man vil have god service og faktisk mulighed for at komme i kontakt med det selskab man rejser med så vÊlg ALDRIG I HIMLENS NAVN thaiairways !
Ãnsker alt held og lykke hvis du er endt i en situation hvor du skal have fat i dem - for Mie hader sit liv og har ik lyst til at hjÊlpe.
Awful . Just Awful .
Awful .
Just awful .
We had a problem with a Booking on Thai Airways so of course we contacted the Airline . Received a message with a Case Number and Thai Airways urged us not to email again and they PROMISED that within two days we would be contacted directly . And totally predictably they then went silent . They never ever contacted us at all . I know this is Standard Behaviour with Thai Airways but I just HATE it . They sent us a straight Lie . If you manage to get on your Flight it will be a pleasant experience but if you have any booking problem with Thai Airways they will LIE to you and just dump your communications . Be warned .