Magen til fusker og elendig serviceâŠ
Magen til fusker og elendig service skal man lede lÊnge efter!!!
Magen til fusker og elendig service skal man lede lÊnge efter!!!
Hvis det var muligt at give minus stjerner. Ikke oplyst fejl og mangler trods gentagen kontakt. Ubehageligt menneske - kigger konstant i sin tlf, mens man står der, dårlig service. Hold jer vÊk!
Meget uprofessionelt. Ingen viden om kundeservice. Stol ikke på, hvad han siger. SÞrg for at få alt skriftligt.
Jeg kÞbte en Renault Grand Scenic fra 2017 til 150000,- og får efter 2 måneder en motorfejl som de overhovedet ikke vil hjÊlpe med. Jeg kÞrer den til Renault og må Êde regningen selv. De går herefter bilen igennem for mig og finder 2 knÊkkede bagfjedre og en bÊrekugle der skal skiftes.
Jeg kontakter igen Thomsens Auto og de finder den ene forklaring efter den til hvornår og hvordan de fjedre kan vÊre knÊkket. Og mener at der som udgangspunkt ikke er nogen garanti på en brugt bil.
De vil dog gerne kigge på bilen om 3 uger. Men med deres dårlige behandling ved jeg da godt hvor det bÊrer hen af.
Jeg har kontaktet FDM som gerne vil hjÊlpe mig med sagen så må vi se hvor det bÊrer hen af.
Handler aldrig ved de folk igen.
Super flinke når der skal sÊlges
Men beholde og hjÊlpe kunder er da slet ikke i deres interesse.
Det ville nu eller klÊde deres noget dårlige ry.
En skam jeg ikke fik tjekket den inden jeg satte fÞdderne inden for dÞren.
Ejeren af stedet kÞre fuldstÊndigt sindssygt, og da han selv kÞre i de biler han sÊlger ville jeg holde mig vÊk.
Helt igennem real bilhandler meget flinkt personale og god service kan kun anbefale at kÞbe en bil her