レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse med det her firma, jeg havde snakket med muremesteren om arbejdet, men Thornvikaren sagde at jeg ikke kunne arbejde der og de kender mig ikke og ved ikke hvad jeg kan la... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret glad for mit vikariat igennem Thornvikar. LÞnnen kom til tiden og der manglede aldrig en Þre. De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telef... もっず芋る

䌁業が回答したした

Thorn vikar har en god forstÃ¥else for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver. Der god kommunikation og styr pÃ¥ timeforbrug, samt godkendelse af timer. Super tilfreds med de forlÞb vi ha... もっず芋る

䌁業情報

1. 職業玹介所

圓該䌁業による蚘述

Thorn Vikar & Rekruttering A/S er din pÃ¥lidelige partner inden for vikar- og rekrutteringslÞsninger i hele Danmark. Vi matcher virksomheder med kvalificerede, fleksible medarbejdere – bÃ¥de faglÊrte og ufaglÊrte – hurtigt og effektivt. Med lokal forankring i NÞrresundby og afdelinger pÃ¥ tvÊrs af landet, sikrer vi personlig kontakt, ordentlig service og langvarige relationer.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Flinke mennesker at snakke med.

Flinke mennesker at snakke med.
Fik et fast arbejde via dem

2025幎12月15日

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – og stort tillykke med det faste arbejde!

God oplevelse

Har ikke arbejdet så lÊnge med Thorn Vikar endnu, men ind til nu er oplevelsen god.

2025幎11月26日

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at din oplevelse indtil nu har vÊret god. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med, og vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Thorn Vikar & Rekruttering

Thorn vikar har en god forståelse for

Thorn vikar har en god forståelse for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver.
Der god kommunikation og styr på timeforbrug, samt godkendelse af timer.
Super tilfreds med de forlÞb vi har haft med dem.

2025幎11月18日

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du oplever, at vi har en god forståelse for jeres behov, samt at kommunikationen og håndteringen af timer fungerer godt.

Vi er rigtig glade for samarbejdet!

Det kÞrer fint

Det kÞrer fint - men udvalget mellem kandidater er ikke så stort - men det er nok typisk for smedebranchen.

2025幎11月17日

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og for din Êrlige feedback. Vi er glade for at hÞre, at samarbejdet kÞrer fint, og du har helt ret i, at udvalget kan variere – isÊr inden for smedebranchen. Det er et omrÃ¥de, vi arbejder kontinuerligt pÃ¥, og vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet med jer og kunne tilbyde et endnu bedre udvalg fremadrettet!

Thorn Vikar & Rekruttering

Fik mig ud i et rigtig godt job/

Fik mig ud i et rigtig godt job/ vikariat
Og der er styr på tingene

2025幎9月2日

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig videre. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp igen.

Handling og god service

JÞrgen fandt hurtigt 3-4 forskellige kandidater med relevant erhvervserfaring.
Kommer helt sikkert til at anvende Thorn i fremtiden

2025幎10月6日

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg er virkelig glad for at vÊre en del

Jeg begyndte at arbejde som vikar, og overordnet set har oplevelsen vÊret positiv. Processen var enkel og professionel – Irma, rekrutteringskonsulenten der fÞrst kontaktede mig, var meget stÞttende og tydelig omkring, hvad jeg kunne forvente. Hun forklarede vilkÃ¥rene godt og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg, inden jeg startede. Kommunikation har vÊret god, og opgaverne har passet til mine kompetencer. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at Irma tog sig tid til at fÞlge op og hÞre, om alt gik som det skulle.

2025幎10月13日

Hej Dragos,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft en positiv oplevelse som vikar, og vi ser frem til at stÞtte dig ogsÃ¥ fremover. 😊

Super professionelle

Super professionelle, venlige og et sted man bliver behandlet godt som vikar, de er altid hjÊlpsomme og hurtige til at vende tilbage med svar på spÞrgsmål, ang alting.
Kan varmt anbefale dette vikarbureau

2025幎9月18日

Hej Nicklas,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at stÞtte dig fremover.

Thorn Vikar & Rekruttering

Vi har haft en rigtig god oplevelse med

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ThornVikar. De er professionelle, hurtige til at svare og leverer kvalificerede vikarer, når vi har brug for det. God service og fleksibilitet hele vejen igennem — klart anbefalet!

2025幎2月1日

Hej Martin,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Thorn Vikar & Rekruttering

Couldn't of been more helpful always

Couldn't of been more helpful always went above and beyond to help and explain anything, Nicoline in particular has been fantastic to deal with always answers the phone and super polite and friendly

2025幎9月1日

Hej Daniel,

Thank you so much for your kind review! We’re very happy to hear that you had a good experience with us, and we look forward to supporting you in the future with anything you need.

Best regards,
Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg har vÊret glad for mit vikariat

Jeg har vÊret glad for mit vikariat igennem Thornvikar.
LÞnnen kom til tiden og der manglede aldrig en Þre.
De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telefonen, så man undgår lange ventetider.
Mere kan man ikke forlange.

2025幎6月27日

Hej Rasmus,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Din feedback betyder meget for os, og vi håber at få mulighed for at samarbejde med dig igen i fremtiden.

Jana Vrzel
Thorn Vikar & Rekruttering

Bedre en de fleste udlejningsfirmaer

De er nemme at komme i kontakt med, og det er rigtigt flinke mennesker du har med at gÞre. Alt er mere eller mindre som man vil have det.
Det eneste negative er kvaliteten af arbejdstÞjet.

2025幎6月19日

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse – det er rigtig dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os! ☺
Vi tager ogsÃ¥ din kommentar om arbejdstÞjets kvalitet til os – det er vigtigt for os at sikre, at alle vores vikarer har ordentlige forhold, og vi kigger lÞbende pÃ¥, hvordan vi kan forbedre det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os !

Very good and friendly company that

Very good and friendly company that always helpful for us
Job description and other details are very clear.
Payments are up-to-date

2025幎5月20日

Hej Sujeewa,

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that. ☺
It means a lot to us that you’ve had a positive experience – and we’ll keep doing our best to support you!

Best regards,
Jana V.
Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg vil klart anbefale Thorn til mit netvÊrk

Jeg vil gerne sende en stor tak til teamet i NÞrresundby. I har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har fÞlt mig både set og hjulpet hele vejen igennem, og det har haft en kÊmpe betydning for, at jeg nu er kommet godt videre i mit arbejde.

Hver gang jeg har ringet ind, er jeg blevet mÞdt af sÞde, rare og professionelle mennesker, som har taget sig tid til at lytte og vejlede mig på en rigtig god måde. Man fÞler sig tryg og i gode hÊnder, og det betyder alt, når man står i en situation, hvor man har brug for stÞtte og klarhed.

Tusind tak for jeres hjÊlp og for den måde I mÞder folk på. Det gÞr en kÊmpe forskel!

2025幎5月31日

Hej Camille,

Tusind tak for din anmeldelse – det varmer virkelig at lÊse!
Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du har fÞlt dig set, hjulpet og tryg gennem hele forlÞbet – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at alle skal opleve det hos os.
Det betyder meget for os alle at vide, at vi har kunnet gÞre en forskel. ☺

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for at du vil anbefale os videre. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Jana V.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。