jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse med det her firma, jeg havde snakket med muremesteren om arbejdet, men Thornvikaren sagde at jeg ikke kunne arbejde der og de kender mig ikke og ved ikke hvad jeg kan la... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret glad for mit vikariat igennem Thornvikar. LÞnnen kom til tiden og der manglede aldrig en Þre. De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Thorn vikar har en god forstÃ¥else for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver. Der god kommunikation og styr pÃ¥ timeforbrug, samt godkendelse af timer. Super tilfreds med de forlÞb vi ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Thorn Vikar & Rekruttering A/S er din pÃ¥lidelige partner inden for vikar- og rekrutteringslÞsninger i hele Danmark. Vi matcher virksomheder med kvalificerede, fleksible medarbejdere â bÃ¥de faglÊrte og ufaglÊrte â hurtigt og effektivt. Med lokal forankring i NÞrresundby og afdelinger pÃ¥ tvÊrs af landet, sikrer vi personlig kontakt, ordentlig service og langvarige relationer.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse med detâŠ
jeg havde en dårlig oplevelse med det her firma, jeg havde snakket med muremesteren om arbejdet, men Thornvikaren sagde at jeg ikke kunne arbejde der og de kender mig ikke og ved ikke hvad jeg kan lave, jeg sagde kun at jeg er mure .
Jeg vill ikke kontakte det dårlige vikarfirma igen.
Flinke mennesker at snakke med.
Flinke mennesker at snakke med.
Fik et fast arbejde via dem

God oplevelse
Har ikke arbejdet så lÊnge med Thorn Vikar endnu, men ind til nu er oplevelsen god.

Thornvikar ããã®åç
Thorn vikar har en god forstÃ¥else forâŠ
Thorn vikar har en god forståelse for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver.
Der god kommunikation og styr på timeforbrug, samt godkendelse af timer.
Super tilfreds med de forlÞb vi har haft med dem.

Det kÞrer fint
Det kÞrer fint - men udvalget mellem kandidater er ikke så stort - men det er nok typisk for smedebranchen.

Thornvikar ããã®åç
Fik mig ud i et rigtig godt job/âŠ
Fik mig ud i et rigtig godt job/ vikariat
Og der er styr på tingene

Handling og god service
JÞrgen fandt hurtigt 3-4 forskellige kandidater med relevant erhvervserfaring.
Kommer helt sikkert til at anvende Thorn i fremtiden

Thornvikar ããã®åç
Jeg er virkelig glad for at vÊre en delâŠ
Jeg begyndte at arbejde som vikar, og overordnet set har oplevelsen vÊret positiv. Processen var enkel og professionel â Irma, rekrutteringskonsulenten der fÞrst kontaktede mig, var meget stÞttende og tydelig omkring, hvad jeg kunne forvente. Hun forklarede vilkÃ¥rene godt og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg, inden jeg startede. Kommunikation har vÊret god, og opgaverne har passet til mine kompetencer. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at Irma tog sig tid til at fÞlge op og hÞre, om alt gik som det skulle.

Hurtig og effektiv Arbejdsformidling
Hurtig og effektiv Arbejdsformidling
Super professionelle
Super professionelle, venlige og et sted man bliver behandlet godt som vikar, de er altid hjÊlpsomme og hurtige til at vende tilbage med svar på spÞrgsmål, ang alting.
Kan varmt anbefale dette vikarbureau

Aftaler bliver overholdt
Aftaler bliver overholdt - vi er meget tilfredse ððŒ
Hej, perfect service
Hej, jeg haft en mega godt oplevelse ved thornvikar, de er fantastisk og mega god service, isÊr Sebastian Antczak tusind tak til ham.
Jeg har haft fornÞjelsen af toâŠ
Jeg har haft fornÞjelsen af to fremragende ansÊttelser formidlet af Sebastian Antczak fra Thornvikar, Odense ð«¡
Vi har haft en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi har haft en rigtig god oplevelse med ThornVikar. De er professionelle, hurtige til at svare og leverer kvalificerede vikarer, nÃ¥r vi har brug for det. God service og fleksibilitet hele vejen igennem â klart anbefalet!

Thornvikar ããã®åç
Couldn't of been more helpful alwaysâŠ
Couldn't of been more helpful always went above and beyond to help and explain anything, Nicoline in particular has been fantastic to deal with always answers the phone and super polite and friendly

Thornvikar ããã®åç
Jeg har vÊret glad for mit vikariatâŠ
Jeg har vÊret glad for mit vikariat igennem Thornvikar.
LÞnnen kom til tiden og der manglede aldrig en Þre.
De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telefonen, så man undgår lange ventetider.
Mere kan man ikke forlange.

Thornvikar ããã®åç
Bedre en de fleste udlejningsfirmaer
De er nemme at komme i kontakt med, og det er rigtigt flinke mennesker du har med at gÞre. Alt er mere eller mindre som man vil have det.
Det eneste negative er kvaliteten af arbejdstÞjet.

Thornvikar ããã®åç
Very good and friendly company thatâŠ
Very good and friendly company that always helpful for us
Job description and other details are very clear.
Payments are up-to-date

Thornvikar ããã®åç
Jeg vil klart anbefale Thorn til mit netvÊrk
Jeg vil gerne sende en stor tak til teamet i NÞrresundby. I har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har fÞlt mig både set og hjulpet hele vejen igennem, og det har haft en kÊmpe betydning for, at jeg nu er kommet godt videre i mit arbejde.
Hver gang jeg har ringet ind, er jeg blevet mÞdt af sÞde, rare og professionelle mennesker, som har taget sig tid til at lytte og vejlede mig på en rigtig god måde. Man fÞler sig tryg og i gode hÊnder, og det betyder alt, når man står i en situation, hvor man har brug for stÞtte og klarhed.
Tusind tak for jeres hjÊlp og for den måde I mÞder folk på. Det gÞr en kÊmpe forskel!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ