We had an excellent experience using Ticket2.com for our recent Manchester United match this weekend. From start to finish, everything worked flawlessly. The communication was clear, timely, an... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att fÃ¥ se en andra match nÀr vi var över (Man U - Fulham). Var instÀlld pÃ¥ sen Ã¥terkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... ãã£ãšèŠã
Allt fungerade jÀttebra. Vi köpte tvÃ¥ biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden Ã¥terkoppling frÃ¥n försÀljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte tre fotbollsbiljetter till mig, min son och min pappa. Bokade hel resa till Rom med ankomst pÃ¥ morgonen dagen före matchen enligt deras rekommendation. Fick sedan mail senare att matchen hade f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ticket2.com Àr Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
A seamless ticket purchasing experience
The communication was clear, timely, and very reassuring throughout the entire process. We received all necessary information well in advance, and the ticket delivery was smooth and exactly as described.
Itâs always a bit nerve-wracking buying match tickets online, but Ticket2.com handled everything professionally and reliably. We felt confident the whole way, and entry to the stadium was completely hassle-free.
Highly recommended for anyone looking for a safe and seamless ticket purchasing experience.
Flytt av match
Köpte tre fotbollsbiljetter till mig, min son och min pappa. Bokade hel resa till Rom med ankomst på morgonen dagen före matchen enligt deras rekommendation. Fick sedan mail senare att matchen hade flyttats två dagar före. Vilket ledde till att vi inte kommer kunna nÀrvara. Jag blev erbjuden att sÀlja biljetterna vidare enligt policy. Men nu till ett mycket lÀgre pris dessutom med avdrag för eventuell provision. Dessutom skulle de vara svåra att sÀlja så nÀra inpå. KÀnner mig lurad då i sjÀlva köpprocessen framgick inte att datumet för matchen inte ens var bestÀmd. Dessutom kunde man köpa biljetter på fel datum i över en vecka efter jag blivit informerad om flytten.

Ticket2 ããã®åç
Non acquistate su questo sito
Ho acquistato due biglietti per Juventus Sassuolo per la modica cifra di euro 240. Fin dallâinizio il team che rispondeva alle mail é stato molto evasivo, non Ú stato possibile visionare i biglietti acquistati, ricevere una fattura/conferma dellâacquisto. Ai miei solleciti hanno sempre risposto che i biglietti mi sarebbero stati mandati al massimo entro 24 ore dallâinizio dellâevento. Non ho mai ricevuto i biglietti e sono stato costretto a comprarne altri due ma questa volta direttamente dal sito ufficiale della Juventus. Ho chiesto il rimborso, mi hanno comunicato che avrebbero provveduto ad emetterlo ma oramai sono passate già due settimane e non ho ricevuto alcun rimborso e in aggiunta tramite mail non rispondono. Sconsiglio a chiunque lâacquisto di qualsiasi biglietto su questo sito. Servizio scadente.

Enkelt och prisvÀrt
Klockren upplevelse i form av enkel bokning, betalning och mottagande av digitala biljetter som fungerade precis som man önskar. Rekommenderas starkt!

Works perfect every time
Third time I got the tickets through Ticket2 and it works perfect every time. Great support throughout the entire process from booking to kick off.

Ticket2 ããã®åç
Kontakt via whatsapp et par dage iâŠ
Kontakt via whatsapp et par dage i forvejen m oplysninger, og billetterne ankom dagen fÞr kampdag som nfc-billetter med tydelige instruktioner i forhold til indgang mm. Ingen problemer med at komme ind. God kontakt m den ansvarlige omkring spÞrgsmål.

Ticket2 ããã®åç
God informasjon og svarer raskt pÃ¥âŠ
God informasjon og svarer raskt på spÞrsmål. Alt gikk som planlagt

Positivt överraskad
LÀste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match nÀr vi var över (Man U - Fulham). Var instÀlld på sen återkoppling, men blev positivt överraskad.
Matchdag söndag och fick biljetter fredag kvÀll. Bra och tydliga instruktioner via WhatsApp och återkoppling på frågor.
Två platser ihop dÀr vi satt helt okey.
För oss funkade det kanon och blev pricken över iet på en grym resa.
God opplevelse
God opplevelse. SvÊrt gode plasser. Billettene ble levert svÊrt sent (10pm, afspark 2am). Kommunikasjon var god hele veien, men levering av billetter burde vÊrt tidligere.
Great tickets
Great tickets, good customer service and easy to scan into the game. Highly recommend
Trustworthy and great service.
Allt funkade mycket bra.
FÃ¥r absolut ingen Ã¥terkoppling allsâŠ
Får absolut ingen återkoppling alls kring min försÀljning av biljetter! Har skrivit ett flertal tillfÀllen under tre dagar till Ticket2 utan något svar.
Kan vara bra att veta att det inte gÃ¥r att nÃ¥ dem via telefon, trots att det stÃ¥r ett telefonnummer pÃ¥ hemsidan. Chatten har de inte besvarat pÃ¥ över tre dagar och pÃ¥ mejl har jag inte en enda gÃ¥ng fÃ¥tt svar pÃ¥? Ãr det sÃ¥ hÀr ni behandlar era kunder?

Svarar inte i telefon
Svarar inte i telefon
Deras chatt Àr inte öppen de tider de sÀgs vara. Svårt att få kontakt med dom
De fÞlger opp godt
De fÞlger opp godt. Billetter kommer som avtalt. Alt fungerte helt strålende

Alt gikk som vi håpet
Raske tilbakemeldinger. Flink Ã¥ fÞlge opp i WhatsApp. Alt ble som det var lovetð

Ordning och reda
Ordning och reda, lÀtt och smidigt. All hantering blev som utlovat.

Ticket2 ããã®åç
Fick biljetterna via Whatsapp i god tidâŠ
Fick biljetterna via Whatsapp i god tid (två dagar innan avspark). Inga problem vid arenan alls!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ