DÃ¥rlig kundeservice, de svare ikke pÃ¥ hverken mail eller i deres chat pÃ¥ deres hjemmeside. Selvom det er inden for deres Ã¥bningstider. Jeg har annulleret ordren, gider ikke det andet her. Og det er ik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde bestil en ordre pÃ¥ bÞrnetÞj. DesvÊrre passede tÞjet ikke, sÃ¥ jeg sendte det retur. Brevet blev sendt som A-post. Efter noget tid ser jeg at pengene ikke er blevet returnerer. Jeg modtag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte min vare 6 oktober og blev trukket pÃ¥ min konto d 11 oktober. HÞrte derefter ingenting fra firmaet!! To mÃ¥neder efter, 9 december modtager jeg en vare jeg skulle ha brugt til gave i ok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har handlet hos Tidtilleg flere gange og det er altid spÊndende at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse, bÃ¥de pÃ¥ nettet og i den fysiske butik. Vi fÃ¥r altid noget med i kurven og den gode service gÞr at man vender tilb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Tid til Leg har vi et stort udbud af kvalitets bÞrnetÞj, legetÞj og accessories. Gode, stÊrke danske mÊrker som Me Too, CeLaVi, Fransa Kids m.fl. samt anderledes, skÞnne og farvestrålende kollektioner fra anerkendte svenske og finske mÊrker - mange i Þkologiske materialer og til fantastiske priser. Hos Tid til Leg finder du altid masser af gode tilbud og en stor outletsektion med store besparelser. Hurtig levering, lav fragt og sikker betaling.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.tidtilleg.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice, de svare ikke på hverken mail eller i deres chat på deres hjemmeside. Selvom det er inden for deres åbningstider. Jeg har annulleret ordren, gider ikke det andet her. Og det er ikke kun i den dato som er angivet men kunne kun vÊlge en
Tidtilleg har et stort udvalg og hurtigâŠ
Tidtilleg har et stort udvalg og hurtig levering. Så var der en gave med i pakken, det er skÞnt. Kan helt sikkert anbefales.

TrÊkker penge 2 måneder fÞr de levere vare
Jeg bestilte min vare 6 oktober og blev trukket på min konto d 11 oktober.
HÞrte derefter ingenting fra firmaet!!
To måneder efter, 9 december modtager jeg en vare jeg skulle ha brugt til gave i oktober. Er rystet over den her hjemmeside!!!

Rigtig god netbutik
Fik min pakke 2 dage efter bestilling - kan kun anbefales!
Rigtig god service med hurtig levering. Er bestemt ikke sidste gang jeg bruger siden!
Gode priser og hurtig levering
Hurtig levering, gode varer til rigtig gode priser.
Retur pakker er vÊk
Jeg havde bestil en ordre på bÞrnetÞj. DesvÊrre passede tÞjet ikke, så jeg sendte det retur. Brevet blev sendt som A-post.
Efter noget tid ser jeg at pengene ikke er blevet returnerer. Jeg modtager ikke brevet retur, selvom jeg står på brevet som afsender. Jeg kontakter firmaet pr. mail, men de påstår at de ikke har modtaget brevet. Jeg kontakter efterfÞlgende post Danmark, men de har ikke brevet liggende.
Jeg kÞber rigtig meget tÞj via nettet og jeg sender meget retur som brev. Jeg har aldrig oplevet at et brev/pakke forsvinder. Og jeg undrer mig over hvad der er sket.
Man kunne få sin mistanke om hvad der er sket med brevet. På hjemmesiden og i deres nyhedsbrev står der at butikken skal lukke.

Fin netbutik
Handler der gerne igen - hurtig service og gode priser
Fantastisk butik
Hvor tit får man en julehilsen i form af guld karameller, med i pakken når man kÞber tÞj. Jeg har aldrig prÞvet det fÞr, og vi kÞber altså meget bÞrnetÞj. :) ikke sidste gang vi kÞber hos jer :)
den bedste webbutik!
Nem og overskuelig bestilling. Hurtig levering og aldrig fejl i leveringen.
Altid super gode tilbud og fantastisk at kunne handle og vente med betalingen til feks. bÞrnepenge kommer :) mine bedste anbefalinger
God service og hurtig levering
Jeg har handlet hos tidtilleg.dk mange gange, og har altid fået en god service. Varerne lever til fulde op til mine forventninger, og de leveres inden for kort tid. Jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger til tidtilleg.dk :-)
meget tilfreds
handler gerne på siden igen :)
rigtig fine varer, plus hurtig levering, så det ka ikke vÊre bedre.
SkÞn webshop
Handler jÊvnligt hos tidtilleg.dk - og er fuldt ud tilfreds!
Kan anbefales til enhver :-)))
Lotte
super god service
har handlet via netbutikken flere gange, synes hjemmesiden er overskuelig og nem at handle i. hurtig levering og gode priser :)
tak, vi vender tilbage igen.
Alletiders
Vi har handlet hos Tidtilleg flere gange og det er altid spÊndende at gå på opdagelse, både på nettet og i den fysiske butik. Vi får altid noget med i kurven og den gode service gÞr at man vender tilbage (nogle gange også med mÞdregruppen :0) ).
Mere end perfekt, og altid med et smil
Jeg har haft fornÞjelsen af at besÞge Tidtilleg.dk butikken i de nye fine lokaler, og med det samme vi trådte ind af dÞren blev vi mÞdt med venlige smil. Allerede her startede den super gode service, og det svÊre valg ved kun at kÞbe lidt og ikke hele butikken med hjem :) Udvalget er stort - til piger og drenge - store som små, og endda også lÊkkert tÞj til kvinder. Så kan det da ikke blive bedre :) Servicen er altid i top - venlig, smilende, hjÊlpsom og tålmodig, for hele sortimentet skal jo ses og mÊrkes på.. :) Her er der plads til både bÞrn og voksne, og det kan mÊrkes. En varm og familiÊr atmosfÊre.
En super fin butik (og netbutik), hvor man aldrig bliver skuffet. TvÊrtimod. Servicen og produkterne - giver en helhedsvurdering, der kun kan give toppoint og jeg vil til enhver tid anbefale alle andre at handle hos Tidtilleg.dk.
Tak for et hyggeligt besÞg og kÞb - vi kommer bestemt igen! :-)
KvalitetstÞj og super service
Har handlet hos Tidtilleg.dk flere gange. Har kÞbt både bÞrnetÞj, legetÞj og tÞj til mig selv. De har et stort sortiment sÊrligt af bÞrnetÞj, men der er også noget virkelig pÊnt dametÞj - en af min ynglingsbluser er herfra.
Priserene er super - sÊrligt når man er studerene - og servicen er altid i top!
Sidst skulle jeg lige have det sidste til en dåbsgave og fandt de sÞdeste legging med dyr på. Bestilte i lidt dårlig tid, men fik allerede pakken nÊste dag - så gaven nåede at blive givet. Det var bare perfekt!
Kan varmt anbefale at handle her og har selv tÊnkt mig at gÞre de mange gange endnu. GlÊder mig også til nÊste gang jeg er i Frederikssund på en lÞrdag, hvor jeg da lige skal ind og se den nye butik :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã