Jeg synes egentlig I har en rigtig fin forÃ¥rs-sommer kollektion, dog er tingene , i forhold til kvalitet for dyre, og dertil er det MEGET irriterende at I ikke har hele kollektionen i jeres butikker.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pludselig var min ordre gÃ¥et igennem. Skete da jeg Êndrede min adresse. BelÞbet betalt uden godkendelse med mit-id. BOndefangeri. Handel aldrig online. KÞbet kan heller ikke returneres. Ville lige se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres kundeservice og returpolitik er noget af det mest primitive og ubehagelige, jeg har oplevet. For det fÞrste foregÃ¥r al kommunikation udelukkende via mail, hvilket mange firmaer efterhÃ¥nden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wish I'd read these reviews before parting with my hard earnt cash! Ordered mid Nov 22, heard nothing... no update on delivery and emails being ignored. Have sent report to citizens advice and Tradi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é貚åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ãããŒã·ã§ãã
- ããã«ãã£ã°ããºåº
- ãªãã£ã¹åååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at få produkterne til at se pÊne ud. Vi designer for at få folk til at fÞle sig godt tilpas. Uanset om vi designer ekstraordinÊre produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinÊre ud, Þnsker vi at give dig noget, der kan bringe dig tÊttere på en anden. Ting, der får dig til at smile. Gaver, du gerne vil give. Ting, du har lyst til at prÞve og dele med andre. For den virkelige vÊrdi ligger ikke i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en rÊkke nye produkter. Ting, du har brug for. Ting, du drÞmmer om. Ting, du ikke vidste eksisterede. Produkter, der er lavet med omtanke for dig og de ressourcer, vi deler. Hvert enkelt produkt er designet til at få de ting, du holder af, til at ske. Et rigere liv koster ikke en formue. I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen.
é£çµ¡å
Strandgade 71-73, 1401, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- www.tiger.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg snes egentlig I har en rigtig finâŠ
Jeg synes egentlig I har en rigtig fin forårs-sommer kollektion, dog er tingene , i forhold til kvalitet for dyre, og dertil er det MEGET irriterende at I ikke har hele kollektionen i jeres butikker. Nogen af tingene er kun leveret til de sjÊllandske butikker eller kan kun fås i webshoppen. Der vil jeg helst ikke lÊgge mine penge, for en porto mellem 50-70 kr er ublu og ikke ok. Det koster det ikke at sende . Med hensyn til jeres kunde service har jeg primÊrt gode oplevelser i jeres butikker, men at I ikke svare på beskeder og mails er simpelthen ringe. Det er kunderne I lever af, så tag jer sammen og få hÞjnet jeres service. Har bidt i det sure porto Êble og bestilt en af de ting der burde vÊre en del af jeres sommer kollektion i butikkerne, men er så tvunget til en tur til KÞbenhavn eller webshoppen for at få den. Ikke ok. Nu håber jeg så den bliver leveret inden for den tid I skriver og at jeg ikke får sammen oplevelse ,som gÞr at jeres vurderinge tal herinde er pinlige. Det kan I godt gÞre bedre.
Elendig app
Elendig app. Deres voucher virker ikke og personalet er bedÞvende ligeglade. De mener det er kundens skyld, at den ikke virker.
Jeg ventede i 30 min ved kassen ogâŠ
Jeg ventede i 30 min ved kassen og ingen kom
Che delusione!!!
Ho acquistato i pensierini di Natale, e se lo facevo entro il 19/12/25 mi avrebbero garantito la consegna entro Natale... Bene li ho ordinati il 14/12/25 e ad oggi non sono mai arrivati...ho dovuto acquistare nuovamente i regali di Natale... E quando arriveranno se arriveranno cosa me ne farò.... Molto delusa e non consiglio di fare acquisti online...
No order arrived
Hello. It is unacceptable. I have made an order on 29th November. It was supposed in 1 week to arrive. Nothing arrived! And now I am informed the carrier declined it! It is unacceptable, I waited more than 2 weeks, this was a gift. I was sent constant emails that my order is coming and now it s canceled. This is not possible! What shall I do now? This order was more than 80 euros, if I wanna buy now, it s not sales anymore! I filed a complaint now and I was told I will get a reply in 2 weeks! I expect a clear solution. Thank you.
Absolutely frustrating experience
Absolutely frustrating experience. My order is significantly delayed (it's been 15 days and still hasn't received it) and the majority of items were cancelled by the company due to lack of stock. I was charged â¬6.00 for shipping an order that was largely cancelled. Poor inventory management and terrible communication regarding the cost of shipping for a partial order.
And on top of that, you can't cancel the order online, can't return at stores if the purchase wasn't made in the same country and have to fill a form if you wan't to return it.
10 dage siden jeg bestilte
10 dage siden jeg bestilte. Får en mail i dag - fÞrste gang jeg hÞrer noget, at nu er mine varer pakket. Gad vide hvornår de ankommer.
Terrible service
Terrible service. I placed an order during black Friday and it's been more than 10 days and the package hasn't even been handed to the postal company. I have ordered several gifts for my family for Christmas and I am traveling in a few days and I don't think I am going to get them before my departure day so I will be empty handed. It's very upsetting, it's the last time I am ordering from them.
10 dages levering
10 dages levering - det er for lang tid når man ikke skriver det nogle steder......
ingen kontakt til kundeservice eller se min pakke
Jeg har skrevet og ringet til kundeservice.
Ingen respons på noget af det.
Jeg har bestilt vare på deres hjemmeside. Jeg kan ikke track min ordre via deres track system. Jeg kan ikke logge på min konto på hjemmesiden.

dårlig kundeservice og returpolitik
For det fÞrste foregÃ¥r al kommunikation udelukkende via mail, hvilket mange firmaer efterhÃ¥nden benytter sig af â men hos Flying Tiger er det helt galt. Deres danske sprog er sÃ¥ dÃ¥rligt oversat, at man nÊsten mÃ¥ gÊtte sig til, hvad de mener.
For det andet skal man manuelt skrive hvert enkelt produkt, man Þnsker at returnere, hvilket gÞr processen unÞdigt besvÊrlig for kunden. De virker meget bagud, når det gÊlder en smidig og moderne returproces.
Mit råd er derfor: Hold jer vÊk fra at bestille på deres hjemmeside.

Flying Tiger Copenhagen ããã®åç
Molt decebuda amb el servei de FlyingâŠ
Molt decebuda amb el servei de Flying Tiger Copenhagen i, especialment, amb el seu sistema dâentregues. Segons la seva pròpia web, els enviaments a Espanya haurien dâarribar en un termini de 5 a 6 dies hà bils després de fer la comanda. Jo vaig fer la meva el 22/10, i avui, molts dies més tard, encara no he rebut res.
A més, lâempresa de transport amb qui treballen, Paack, no respon ni per xat ni per telÚfon. Lâúnica informació que dona és que âla entrega sâha reprogramatâ, sense cap data concreta. Mentrestant, el client es queda sense el producte i sense cap resposta clara.
Flying Tiger cobra 6 ⬠dâenviament (o el regala per compres superiors a 40 â¬) i promet âcomoditat i puntualitatâ amb el seu soci logÃstic. Però la realitat és una altra: ni puntualitat, ni atenció al client, ni informació fiable sobre lâestat del paquet.
Ãs una llà stima que una marca tan coneguda i amb tantes botigues fÃsiques ofereixi una experiÚncia en lÃnia tan deficient. Si no poden garantir que els enviaments arribin dins del termini que anuncien, haurien de revisar el seu servei o deixar dâoferir compres online.
Una experiÚncia molt negativa. No recomanaria comprar a la seva web fins que realment compleixin el que prometen.

Utydelighed vedr. forsendelse
4 stjerner for fine varer kÞbt online.
Men jeg vidste ikke, at de tilsyneladende blev sendt fra Polen med skib.
SÃ¥ havde jeg ikke handlet online.

Bondefangeri
Pludselig var min ordre gået igennem. Skete da jeg Êndrede min adresse. BelÞbet betalt uden godkendelse med mit-id. BOndefangeri. Handel aldrig online. KÞbet kan heller ikke returneres. Ville lige se hvad fragten kostede, og pludselig var ordren gået igennem. Kunne have handlet varer for 100 kr mere i stedet for fragt på 70 kr. Men betaling er gået igennem uden godkendelse.

Una vergÃŒenza
Una vergÃŒenza; hace ya una semana que realizé un pedido online y aun no he recibido email de confirmación, ni de confirmación ni de creación de cuenta, a pesar de aparecer como email enviado. Llamo a la tienda fÃsica en Vitoria y el número que aparece es erróneo, llamo a otras tiendas fÃsicas en Bilbao, Donosti, Logroño...para ver si pueden aclararme algo sobre la tramitación del pedido y no me atienden en ninguna, indicando que me encuentto fuera de horario cuando no es asÃ. Menuda estafa. Por suerte solo gasté unos 10 euros.

Flying Tiger Copenhagen ããã®åç
bought a flowery pen that rubs out andâŠ
bought a flowery pen that rubs out and i got it for college and when i used it, i realised it had no ink. i took out the ink capsule and it was completely empty. why sell a pen with no ink. around £1.25 as well

Bestilte en drikkedunk
Bestilte en drikkedunk - pengene er trukket men ingen vare - ingen track trace - og når jeg kigger nu - er varen udsolgt -
Så jeg forventer at få mine penge retur og så nul mere tigerhandel

Flying Tiger Copenhagen ããã®åç
Gik ind pÃ¥ nettet for at lede efter etâŠ
Gik ind på nettet for at lede efter et lille dukkehus.
Der kom et op fra flyingtigers. Gik ind for at bestille det , men da jeg så at det kostede 70 kr og få et dukkehus sendt som kun koster 60 kr. Gik jeg ud af siden igen.
Jeg kÞrte til en fysisk butik hvor ekspedienten kunne se at der var 3 i en butik.
Jeg kÞrte til butikken og kÞbte et d. 5 /8.
D. 8/8 kom der så en pakke fra Polen med et dukkehus i.
Jeg har på intet tidspunkt tastet hverken kort eller konto nr ind ved bestillingen og har heller ikke bankoplysninger gemt på telefonen. Pengene er trukket på kontoen.
Jeg har sendt en mail og er nr. 1 på telefonen linjen i en time.
Ingen svarer.
Hvordan kan de bare trÊkke penge, jeg har aldrig Handlet på nettet hos flying tigers.

Er blevet snydt af jeres kopi webshop
Er blevet snydt af jeres kopi webshop
FÃ¥ den nu stoppet. ð¡
Mvh
Henrik

Tienda de San Sebastián
Hoy he ido a la tienda de San Sebastián y cuál ha sido mi sorpresa que un mismo artÃculo âPuzzle de maderaâ de 19 piezas. Código de producto: 3024805. En la tienda online está a 4⬠y en tienda fÃsica lo tienen a 5â¬. Al ir a pagar se lo he comentado a la dependienta y no ha sabido darme una contestación, ha llamado a la otra dependienta y tampoco ha sabido darme una razón lógica. Vamos, no tenÃan ni idea pero me han cobrado los 5â¬.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ