レビュアーのコメントを見てみましょう
Precies dezelfde vakantie duurder bij TUI en Corendon, door € 35,- extra korting na inschrijving voor de nieuwsbrief! Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaa... もっと見る
De prijzen zijn uitstekend ,vriendelijke medewerkers en snelle reacties . Klein minpuntje dat ze geen mail stuurden als de betaling binnen was maar dat vergeef ik ze door de goede prijzen 😜
Tjingo is geweldig. Nu voor de 5de maal via Tjingo de vakantie geboekt. Makkelijk, direct wat het gaat kosten en het verdere verloop is geweldig. Jammer is dit keer wel t.o.v. vorig jaar dat dezelf... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.
連絡先
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Petra heeft ons goed geholpen door uit…
Petra heeft ons goed geholpen door uit te zoeken hoe het nu zat met de bedden! 👍
Abusievelijk reis geboekt
Abusievelijk reis geboekt , Binnen 12 uur gemeld voor annulering cq omboeking. Volgens anvr reizen geboekt kunnen binnen 48 uur kostenvrij geannuleerd worden. Niet bij Tjingo. 1100 euro annuleringskosten. En bedankt

Tjingo からの回答
Snelle telefonische support.
Snelle telefonische support.
Helaas via mijn eerdere mail was er geen goede opvolging.
Vergelijk van prijzen is makkelijk
Makkelijke site om te zoeken naar voordeeltjes van vakantie
Altijd de beste aanbiedingen
Altijd de beste aanbiedingen. Makkelijk te boeken, overzichtelijk en goede communicatie.
Super !!!!!!!!
Ik ben heel goed en snel geholpen
Ik ben heel goed en snel geholpen. Ze zijn ook heel vriendelijk aan de telefoon. Super. Een echte aanrader.
Wij zijn zo fijn geholpen met de…
Wij zijn zo fijn geholpen met de boeking alles was in orde ook de aanbetaling maar nu opeens moeten wij een bij betaling doen vinden wij een beetje vreemd groetjes
De prijzen zijn uitstekend…
De prijzen zijn uitstekend ,vriendelijke medewerkers en snelle reacties .
Geweldig geholpen
Geweldig geholpen, bij online boeken ging iets niet goed vanuit onze kant. Werd later door een medewerker( geloof Marieke) teruggebeld en die heeft alles voor ons opgelost en geboekt. Super vriendelijk en snel geholpen.
Als je ze belt duurt het niet lang voor…
Als je ze belt duurt het niet lang voor je iemand aan de lijn krijgt dat is vaak bij andere reisbureaus wel
Geweldig aanbod en zeer en vakkundig…
Geweldig aanbod en zeer en vakkundig geholpen. Prima reisorganisatie en fijne aanbiedingen.
Tjingo is altijd Bingo.
Goede service. Prijs kwaliteit verhouding is super. Ik vind hier altijd een vakantie die past.
Altijd mooie prijzen en goede service!
we zochten 'n betaalbare leuke vakantie…
we zochten 'n betaalbare leuke vakantie en bij het zoeken (we wilde graag 11/12 dagen) kwamen we dit tegen , het hotel konden we al , 15 dagen was ,waarom weet ik niet, goedkoper dus dan is het niet zo moeilijk
Hier een ++/--
Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaam had ingevuld.
Is kosteloos aangepast.
Wel jammer dat het boekings# van Corendon, (die je nodig hebt om in te loggen om handbagage bij te boeken) pas 's nachts kwam en dus niet gelijktijdig met factuur e.d. is gemaild.
Ik heb factuur# en boekings# gemaild met de vraag hoe handbagage bij te boeken, want kon met die nummers niet inloggen bij C.... Nu dus wel, maar blijkt alsnog dat ik geen handbagage kan bijboeken?? Dus volgende mailtje komt eraan... 😉
Duidelijke / makkelijke site
Duidelijke / makkelijke site
Was er snel doorheen en de boeking ook snel geregeld
Grtjes Greetje
Makkelijk en snel te boeken
Goede service en correcte behandeling…
Goede service en correcte behandeling nu nog alles goed later verlopen op onze reis
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。