Tjingo レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Precies dezelfde vakantie duurder bij TUI en Corendon, door € 35,- extra korting na inschrijving voor de nieuwsbrief! Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De prijzen zijn uitstekend ,vriendelijke medewerkers en snelle reacties . Klein minpuntje dat ze geen mail stuurden als de betaling binnen was maar dat vergeef ik ze door de goede prijzen 😜

5つ星のうち5の評価

Tjingo is geweldig. Nu voor de 5de maal via Tjingo de vakantie geboekt. Makkelijk, direct wat het gaat kosten en het verdere verloop is geweldig. Jammer is dit keer wel t.o.v. vorig jaar dat dezelf... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 195

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Abusievelijk reis geboekt

Abusievelijk reis geboekt , Binnen 12 uur gemeld voor annulering cq omboeking. Volgens anvr reizen geboekt kunnen binnen 48 uur kostenvrij geannuleerd worden. Niet bij Tjingo. 1100 euro annuleringskosten. En bedankt

2026年7月21日
Tjingo ロゴ

Tjingo からの回答

Beste heer/mevrouw Op Heij,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

U geeft aan dat reizen volgens de ANVR-voorwaarden binnen 48 uur kosteloos geannuleerd kunnen worden. Dat is echter geen algemene ANVR-regel. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de betreffende reisorganisatie en worden door hen vastgesteld. Tjingo bepaalt deze kosten dus niet zelf, maar ontvangt deze van de reisorganisatie.

Dat neemt niet weg dat we graag nog eens met u meekijken. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice onder vermelding van uw boekingsnummer? Dan bekijken we uw dossier opnieuw en controleren we graag of de annuleringskosten correct zijn toegepast.

Team Tjingo

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen, bij online boeken ging iets niet goed vanuit onze kant. Werd later door een medewerker( geloof Marieke) teruggebeld en die heeft alles voor ons opgelost en geboekt. Super vriendelijk en snel geholpen.

2026年7月17日
5つ星のうち4の評価

Hier een ++/--

Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaam had ingevuld.
Is kosteloos aangepast.

Wel jammer dat het boekings# van Corendon, (die je nodig hebt om in te loggen om handbagage bij te boeken) pas 's nachts kwam en dus niet gelijktijdig met factuur e.d. is gemaild.
Ik heb factuur# en boekings# gemaild met de vraag hoe handbagage bij te boeken, want kon met die nummers niet inloggen bij C.... Nu dus wel, maar blijkt alsnog dat ik geen handbagage kan bijboeken?? Dus volgende mailtje komt eraan... 😉

2026年7月12日

Trustpilot エクスペリエンス