Bestellt. Nie was angekommen. Eine Ausrede per Mail : Hätten grosse Nachfrage wegen Sommerferien usw. Als Entschuldigung eine Entschädigungsrabatt von 15.90.- für die nächste Bestellung. De... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ich gebe nur 1 Stern, weil 0 Sterne leider nicht möglich sind. Sehr schlechte Erfahrung: Der Kundendienst hilft überhaupt nicht weiter, liefert nur vage Antworten und zeigt kein echtes Interesse, das... もっと見る
Achtung Betrüger! Niemand antwortet auf die Mail. Bestellung eingegeben, Bestellbestätigung erhalten, Geld wurde von Kreditkarte abgezogen und es steht bei „Bestellung verfolgen“, dass sie ga... もっと見る
Het kan wat verwarrend zijn omdat er meerdere TKTXSTORES zijn, maar ik heb de tattoocrème gekocht bij tktxstore.nl en het werkte geweldig. Na 3 uur begon ik wel iets te voelen, maar gelukkig adviseerd... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
TKTXstore® - TKTX® Official Original Cream - TKTX Numbing Cream Fast Deep Numb Pomada TKTX Body Art The Best Numb Skin Cream Lidocaine Numbing Cream Extra ...
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oplichters pur sang!!
Bestelling gedaan, zij geven aan dat het binnen enkele dagen binnen is, na 4 dagen nog niets. Contact opgenomen, waarna werd aangegeven dat het alsnog zsm bezorgd zou worden. Niets gekregen, (dag dat ik het nodig had was al verstreken). Wederom contact opgenomen en aangegeven om de bestelling te annuleren, werd aangegeven dat ze het opnieuw zouden versturen waarna ik aangaf dat het niet nodig was en geannuleerd kon worden. Bestelling werd geannuleerd, ook te zien bij mijn status, maar het is via achteraf betalen besteld, en daar is het nog niet gemeld als geannuleerd. Sterker nog, via hen is mijn verzoek afgewezen terwijl ik zwart op wit heb dat het is geannuleerd.
Het is nu een maand geleden dat ik de bevestiging van annulering kreeg en er gebeurt niets.
Oplichters pur sang, nooit dat ik iemand deze website zou aanraden en de overheid mag hier wel harder tegenop treden. Bedrijven die hardwerkende mensen hun geld op deze manier afhandig maken. Een schande!
SCAM - AVOID THIS PLACE
SCAM! I've ordered products from them over 2 months ago. They have not shipped any products. They have not replied to any of my emails or contact requests.
DO NOT BUY ANYTHING FROM THEM!

Verschrikkelijke klantenservice…
Verschrikkelijke klantenservice bestelling gedaan zou volgende dag binnenkomen daarna volgende dag daarna zou het pakket niet zijn verzonden neem ik contact op zegge ze dat ik daar nooit heb besteld alles doorgestuurd zegge ze dat het ordernummer niet bestaat bestel hier niet je word gwn opgelicht

OPLICHTERS!!!!!
Pas op! Dit zijn dieven!!! Ik heb een tijdje terug hier besteld en heb mijn pakketje nooit ontvangen. Ik had een vertrouwd gevoel bij deze webshop, maar dit is oplichting! Ik krijg op geen enkel manier contact met dit bedrijf en mijn geld ben ik kwijt. Wees gewaarschuwd want zij stelen van je en ik laat ze er niet mee wegkomen. Ik heb zojuist aangifte gedaan tegen deze webshop en ik wil iedere gedupeerde aansporen om dit ook te doen. Dit is de KVK 82974446 en BTW-nummer NL003760203B91 dat behoort tot deze malafide bedrijf!!!
Grootste rommel die er is werkt voor…
Grootste rommel die er is werkt voor geen meter!. Koop emlazalf mensen veel goedkoper en beter als deze rotzooi

ZEER ONBETROUW EN ZEER ONVRIENDELIJKE KLANTENSERVICE
ZEER ONBETROUW EN ZEER ONVRIENDELIJKE KLANTENSERVICE, KOOP HIER NIET. De eerste keer werd mijn bestelling niet geleverd, volgens de vervoerder is het nooit aangeboden. Daarna wilde ze het tegen extra verzendkosten wel "nogmaals" opsturen, wat via een andere leverancier werd gedaan. Die het product zelf voor ruim €10 minder aanbiedt en voor dat bedrag zat er ook een pakbon bij. Maar.. dit was niet het product dat ik had besteld. Waar ik ook weer zelf achteraan moest, geen reactie meer kreeg en tot slot na meerdere contactpogingen werd gezegd dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was dus iets anders toegestuurd. Iets van minder waarde, minder producten, andere producten en bovenal niet wat ik had besteld. Maar hier werd niks aan gedaan door de zeer onvriendelijke en onprofessionele klantenservice. BESTEL HIER NIET.

TKTXSTORE® からの回答
mensen deze zijn fake niet aankopen
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。