Effektiv og flot klipning! ðð» Helene lÞftede med det samme min hund op pÃ¥ klippebordet, og gik i gang - det sparede bÃ¥de min hund og jeg for en masse âpylerâðŸ
Virkelig positiv oplevelse. Efter en lÊngere sÞgning efter en dygtig hundefrisÞr, fik vi anbefalet Toftes hundesalon og fik igÃ¥r en fuld tilfredsstillende klipning af vores lille hund, som var gla... ãã£ãšèŠã
Varm anbefaling - tryg hund Jeg fÃ¥r min bomuldshund klippet i Toftes Hundesalon tre til fire gange Ã¥rligt, og min oplevelse er, at Helene er bÃ¥de professionel, grundig og kÊrlig overfor Karla. Min... ãã£ãšèŠã
Helene har et fantastisk tag pÃ¥ vores Malteser! Vi er udelukkende kommet her i 4 Ã¥r, og fÃ¥r fÞrsteklasses behandling. Vores hund bliver sÃ¥ fin og er tryg med det samme. Vi kommer endda slet ikke fra... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En velplejet hund, er en glad hund. Jeg glÊder mig til at byde dig og din hund velkommen i salonen. - Helene, Toftes Hundesalon
Chr. X's Vej 264, 8330, Slet, Tranbjerg, ãã³ããŒã¯
- helenetofte@hotmail.com
- www.tofteshundesalon.dk
Effektiv og flot klipning
Effektiv og flot klipning! ðð»
Jeg er imponeret over Helenes ro
Jeg er imponeret over Helenes ro, nÃ¥r hun bÃ¥de effektivt og omsorgsfuldt klipper vores hund, som ellers helst vil slippe udenom. Hun er topprofessionel. Vi anbefaler meget gerne ðŸðŸ
Helene er super professionel og megetâŠ
Helene er super professionel og meget sÞd og venlig. Min dvÊrgpuddel på 6 måneder skulle klippes, og jeg fÞlte, at min hund var i trygge hÊnder. Helene var rigtig god til at skabe ro og tryghed for min hund, hvis den fÞlte sig utryg. Det gjorde også mig som hundeejer mere rolig.
KÃMPE ANBEFALING
Helene har et fantastisk tag på vores Malteser! Vi er udelukkende kommet her i 4 år, og får fÞrsteklasses behandling. Vores hund bliver så fin og er tryg med det samme. Vi kommer endda slet ikke fra området, men kÞrer fortsat gerne turen.
Alle de bedste anbefalinger â¥ïž
Altid god behandling
Det er altid en stor fornÞjelse at komme i Helenes hundesalon, hun tager altid godt imod min lille Basse og kan mÊrke han er tryg nÃ¥r han kommer. Hun er altid glad og snaksagelig og har en helt fantastisk energi, har kun rosende ord om hende. Kan varmt anbefale hende til alle ðž
Hurtig og rigtig god klipning:)
Nice Hundeklip !
Det hele! Hunden oplever tÊnker jeg en meget dygtigt klipper. Som er god til at berolige og gÞre hele klippeoplevelsen til en god oplevelse. Helene er grundigt hele vejen rundt og hurtigt og effektiv. Jeg vil i hÞj grad anbefalede dig til at komme her med din hund. :)
Vh Christian
Stor anbefaling
Helene er super professionel, effektiv og dygtig. Jeg er vild med hendes faste men kÊrlige hånd. Jeg vil give hende de varmeste anbefalinger.
Dejligt sted
Dejligt sted, Jensen elsker og hader Helene, men jeg som ejer er jeg helt tryg ved at aflevere hende på salonen.
Resultatet er så fint, kommer gerne igen
Total prof klipper som trods voresâŠ
Total prof klipper som trods vores arrige gamle hanhund kryds pekingeser og puddel havde besluttet sig i sit 10 år ikke at ville klippes mere af os. Trods talrige forsÞg på at bide og kradse fik hun ham klippet flot og klÞr samt vask.
Fuld plade herfrað
Yderst professionel med et kÊrligtâŠ
Yderst professionel med et kÊrligt glimt i Þjet.
Iskold hundefrisÞr
Jeg havde i dag for fÞrste gang min hund til hundefrisÞr kun for at få klippet/barberet alt håret ved Þrene, da det var blevet helt knudret. Da vi blev lukket ind gÞede hendes egen hund voldsomt og arrigt helt op i hovedet på min hund. HundefrisÞren råbte hÞjt af den. Hun bukkede sig ned og lÞftede min uden at sige noget og gik ind i selve salonen hvor hun stillede den på et bord og i samme sekund gik i gang med maskinen! Jeg var i chok over at hun bare behandlede den som en dukke. Jeg skyndte mig hen og holdte ved den og snakkede beroligende til min hund. Den så meget skrÊmt ud og prÞvede at stritte imod mens hun irettesatte den og holdte hårdt fast. Efter klipning lÞftede hun den ned på gulvet og endnu engang kom hendes hund hen og gÞede min lige op i hovedet. Heldigvis er min hund rimelig hårdfÞr, så jeg var nok mest påvirket af oplevelsen da vi kom ud derfra. Grunden til 2 stjerner er at resultatet blev fint. Men jeg kommer ikke igen, virker ikke til at hun kan lide hunde!
Jeg har flere gange brugt ToftesâŠ
Jeg har flere gange brugt Toftes hundesalon til mine jagt hunde. Hun evner at håndtere dem så de er helt rolige både når de skal have pels og negle klippet.
Kan varmt anbefale hende
Ove
Positiv oplevelse hos Toftes Hundesalon
Jeg har fået min hund (blanding af bomuld og puddel) klippet hos Helene adskillige gange og jeg er altid tilfreds med resultatet. Min hund virker glad og tilpas hver gang vi kommer i salonen :-). Jeg kan kun anbefale Toftes Hundesalon
Super dygtig hundefrisÞr
Super dygtig hundefrisÞr. Omhyggelig og så sÞd ved hundene. Helene er god til at få hunden til at fÞle sig tryg og få arbejdet hurtig overstået - altid med pÊnt resultat.
God til at vejlede i pelspleje.
Min lille pollemus har bare fÃ¥et denâŠ
Min lille pollemus har bare fÃ¥et den fineste fritzzzzð¥°ð¥°ð¥°ð Tofte kan bare det der med en saksððð hotteste anbefalinger herfra
Da vi kom til Toftes hundesalon
Da vi kom til Toftes hundesalon, fik vi den varmeste velkomstð min hund var i trygge hÊnder, og blev klippet sÃ¥ flot, de bedste anbefalinger herfra
Virkelig positiv oplevelse.
Virkelig positiv oplevelse.
Efter en lÊngere sÞgning efter en dygtig hundefrisÞr, fik vi anbefalet Toftes hundesalon og fik igår en fuld tilfredsstillende klipning af vores lille hund, som var glad og tryg under hele klipningen.
Helene havde en professionel og venlig tilgang til både mig og min lille hund under hele behandlingen. Udover en flot klipning, fik min hund plukket Þre, som ellers har vÊret svÊrt for andre hundefrisÞre at få lov til.
Kan varmt og trygt anbefales - vi kommer helt sikkert igen.
Jeg fik en glad og flot klippet hundâŠ
Jeg fik en glad og flot klippet hund med hjem, som tydeligt var meget stolt og tilfreds efter at have sluppet af med en masse pels. Helene var venlig, grundig og havde et godt tag på min hund. Jeg og min bedste ven vil varmet anbefale Helene, efter vores besÞg ved Toftes hundesalon.
Topkarakter til fantastisk hundefrisÞr
SelvforsÞg med at klippe min Cavapoo havde vÊret en tidskrÊvende udfordring, der resulterede i frustration bÃ¥de for mig og min hund. Derfor valgte jeg at sÞge professionel hjÊlp hos Toftes Hundesalon. Hendes sikre tilgang gjorde min hund tryg, og det var tydeligt, at hun vidste prÊcis, hvad hun gjorde. PÃ¥ grund af de mange knuder og filtre blev min hund klippet kort, hvilket han elskede i sommervarmen. Efter besÞget var han bÃ¥de glad, tilpas og stolt. Et ekstra plus var den Þkologiske hundebalsam, som jeg kÞbte med hjem â den duftede fantastisk. Stor tak til Helene for en professionel og kÊrlig behandling!
Det skal også lige siges, at hygiejnen er i top!